Marko Posted May 14, 2021 Share Posted May 14, 2021 (edited) 5 hours ago, BattleBender said: Je l prosao ko proces revakcinisanja ruskom vakcinom? Do kad ovo traje? Primio juce revakcinu, jedva sam se digo iz kreveta. Glavobolje, preznojavanja, grcevi u misicima, zglobovima, slabost... E moj Bruce Lee, džaba ti sav MMA Ja sam primio rusku početkom pa krajem aprila, prvi put me bolelo rame nekoliko dana (možda zato što nisam pazio koliko dugo, kako i koju težinu držim tom levom rukom), plus malo glavobolja i opšta smorenost tih dan-dva. A za drugi put, pošto sam se naslušao priča poput tvoje, u fullu sam se snabdeo lekovima, čajevima, novim digitalnim toplomerom i kevinim toplomerom sa živom... I ništa, revakcinacija prošla fino, sutra dan sam samo malo bio vruć (u supermarketu i pošti sam pustio malo više znoja, ali ja se i inače grozim toplote). Već sat vremena posle toga ni to, kao nov. Doduše, kao predostrožnost nisam preterivao u unošenju bilo čega, hladno pivo sam popio tek naredne nedelje. Hardcore varijanta je bila sa mojim prijateljem, koji je krenuo da pije i šmrče već iste nedelje kad se revakcinisao Edited May 14, 2021 by Marko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted May 14, 2021 Share Posted May 14, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted May 14, 2021 Share Posted May 14, 2021 5 hours ago, Nicklord said: @Ne sam Safetejesi slušao novi The Black Keys? Zvuči mi mnogo lepše iako je samo covers album nego Let's Rock iz 2019 Jesam danas, dobar album ... treba mu par slušanja. 'Going down south' pjevušim par dana, izbacili su je ranije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted May 15, 2021 Share Posted May 15, 2021 (edited) Poyy braco moja, vraticu se krajem oktobra kada pocne fantazi NBA. Snasle su me opasne nevolje koje ne mogu opisati. Edited May 15, 2021 by Drakaris 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted May 15, 2021 Author Share Posted May 15, 2021 12 hours ago, fancy said: I da ponovimo - pola kile votke se ne računa u revakcinisanje. Sent from my SM-N950F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted May 15, 2021 Share Posted May 15, 2021 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted May 15, 2021 Share Posted May 15, 2021 na repeatu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted May 15, 2021 Share Posted May 15, 2021 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted May 15, 2021 Share Posted May 15, 2021 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted May 15, 2021 Share Posted May 15, 2021 uini mi rekao da stavim. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted May 15, 2021 Share Posted May 15, 2021 20 hours ago, Drakaris said: Poyy braco moja, vraticu se krajem oktobra kada pocne fantazi NBA. Snasle su me opasne nevolje koje ne mogu opisati. Drž' se, majstore! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted May 15, 2021 Share Posted May 15, 2021 Spoiler PS. i'll carry you, anyway! Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted May 16, 2021 Share Posted May 16, 2021 Štipa, bre, debAla: Spoiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted May 16, 2021 Share Posted May 16, 2021 "My , GaD... ..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted May 16, 2021 Share Posted May 16, 2021 Spoiler PS. Pojacaj! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted May 16, 2021 Share Posted May 16, 2021 Wonder! Spoiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted May 16, 2021 Author Share Posted May 16, 2021 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted May 16, 2021 Share Posted May 16, 2021 Prijatelj prekjuče napravio par fotki dronom. Super ispalo 10 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted May 16, 2021 Author Share Posted May 16, 2021 Jeb`o dron koji ne moze da doleti do Avale! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted May 16, 2021 Share Posted May 16, 2021 Jes' pa da ga domoroci sruše i zamene za delove za golfa.:P 3 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arsenije Pesic Posted May 16, 2021 Share Posted May 16, 2021 Da li samo moj telefon i ja imamo taj poseban odnos u kojem je ozbiljna borba kada treba da se isključi alram ili da se javim, ali zato u toku razgovora, uvetom uđem u neka podešavanja za koje je potrebno 50 klikova? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted May 16, 2021 Share Posted May 16, 2021 Da li samo moj telefon i ja imamo taj poseban odnos u kojem je ozbiljna borba kada treba da se isključi alram ili da se javim, ali zato u toku razgovora, uvetom uđem u neka podešavanja za koje je potrebno 50 klikova?Testiraj proximity senzor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arsenije Pesic Posted May 16, 2021 Share Posted May 16, 2021 16 minutes ago, Luchifer89 said: 35 minutes ago, Arsenije Pesic said: Da li samo moj telefon i ja imamo taj poseban odnos u kojem je ozbiljna borba kada treba da se isključi alram ili da se javim, ali zato u toku razgovora, uvetom uđem u neka podešavanja za koje je potrebno 50 klikova? Testiraj proximity senzor Taj senzor je mnogo senzitivan na testiranje, blokirao mi se telefon kada sam pokušao. Ozbiljno, šta tačno mogu da uradim sa rezultatima tog testa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted May 16, 2021 Share Posted May 16, 2021 Taj senzor je mnogo senzitivan na testiranje, blokirao mi se telefon kada sam pokušao. Ozbiljno, šta tačno mogu da uradim sa rezultatima tog testa?Ako uvetom pritiskaš tastere, znači da ti se ekran ne gasi kad ga prisloniš.Ako je hardverski, onda zamena, ako je softverski možda sledećim system updateom to reše.Meni je proximity ispod ekrana, što je jako zajebano, pa sam isključio call on waiting 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted May 16, 2021 Share Posted May 16, 2021 @ Ta' PS. KaČang! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts