uncletima Posted March 8, 2021 Posted March 8, 2021 Šta, cetiri sisa belah (pilece grudi za neupucene) i neka zilava svinjetina mogu da urade? Da se u marinadi utope i da po receptu cvrce na rebrastom tiganju kao suvlaki, jasno?! PS. I know, it's not your Universe... 1
uncletima Posted March 8, 2021 Posted March 8, 2021 "To su skroz neke druge kulture. Odakle tebi da zene moraju da nose burku, a da to nije njihov izbor?"Ma, sta pricas, bre, ti?! Sta!
uncletima Posted March 8, 2021 Posted March 8, 2021 Barkliju da se napomene, da: kaci kako mu se digne!
uncletima Posted March 8, 2021 Posted March 8, 2021 Spoiler I da nije virusa, bolelo bi me dupe sto je: Sabana zgazio autobus, sto dJeja jebe holesterol, odnosno, sto Radja pati zbog recitatora... Iskreno. 1
uncletima Posted March 8, 2021 Posted March 8, 2021 Kao baraba gustiram jos 12 epizoda! PS. Ako moze, jos jednom, sledeci put... Kako kaze, Oliv: "Danam!" ...What A lips! Spoiler AuHmmm
Kronostime Posted March 8, 2021 Author Posted March 8, 2021 Tima opet pao u sevdah ili mu, opet, pobegla - ili oba?
realno *w Posted March 8, 2021 Posted March 8, 2021 Slučajno se setih, da mi je @Princeton tražio da okačim neku fotku psa, ako se dobro sećam? Uglavnom, ovo je Vini: *disklejmer: motivacija za ime je bio Vini Pu, ne cenjeni forumaš. 6 1 4
Barkley#34 Posted March 8, 2021 Posted March 8, 2021 48 minutes ago, realno *w said: *disklejmer: motivacija za ime je bio Vini Pu, ne cenjeni forumaš. Pa naravno, ovo je lep pas, a ono običan dodž.
Barkley#34 Posted March 8, 2021 Posted March 8, 2021 Deo intervjua episkopa slavonsko-pakračkog Jovana u kome govori o roku i umetnosti https://nova.rs/vesti/drustvo/intervju-vladika-jovan-joy-division-mi-je-promenio-zivot/ 1
Recommended Posts