Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

pih milenijalci. niko da baci nešto sa homework prvenca, jednog od najlegendarnijih albuma elektronske muzike evar;

inače, daft punk su prvi otkrili i potpisali za njihovu još legendarniju soma etiketu, glazgovski underground duo slam (tipkati "positive education") na nekoj privatnoj žurezi na azurnoj obali. posle doš'o homework i istorija.

edit: jedina daft punk tjuna za soma records je alive, na neki način pesma-pobratim sa positive education i zatvara homework album. može i dan-danas da su pusti u klubu.

u to ime, jedna druga tjuna

Reveal hidden contents

Edited by đubrivo.
Posted
  On 2/23/2021 at 7:11 AM, đubrivo. said:

pih milenijalci. niko da baci nešto sa homework prvenca, jednog od najlegendarnijih albuma elektronske muzike evar;

inače, daft punk su prvi otkrili i potpisali za njihovu još legendarniju soma etiketu, glazgovski underground duo slam (tipkati "positive education") na nekoj privatnoj žurezi na azurnoj obali. posle doš'o homework i istorija.

edit: jedina daft punk tjuna za soma records je alive, na neki način pesma-pobratim sa positive education i zatvara homework album. može i dan-danas da su pusti u klubu.

u to ime, jedna druga tjuna

Reveal hidden contents

Expand  

kakva ti je ovo soma records lista bez gospode

artworks-dzp2YieyErsVMR9t-fdCUeQ-t500x50

Posted

@Luchifer89 sad ću po starom dobrom običaju da zvučim kao seronja ali mene nikada ta mjuza nije zanimala. mada sam jednom otišao u pljastik na dj set, čisto jer ne volim da kenjam bez da čujem miks. prosto nije to za mene

funk d'void, luciano i famozni my robot friend su neki od svojevremeno headlinera etikete koje sam gotivio.

slam party u barutani 2001. mi je jedna od top 3 zabave (u muzičkom-set smislu) na kojoj sam bio. krenuo doma tipa oko 7 ujutru, nisam mogao da stojim, njih dvojica su još peglali.

On 2/23/2021 at 8:30 AM, Luchifer89 said:

kakva ti je ovo soma records lista bez gospode

Expand  

edit a i ono u spoileru nije soma lista, već tekst "teachers" tjune  ( :

Posted

nisu toliko lose koliko umeju da budu i za niksicko i za ostala piva. doduse, zajecarsko je postavilo neke parametre dna ispod kojih se ne moze tako lako

kad smo kod alkohola i dekantera

TdWPaNt.jpg

• Ha-ha 1
  • Tuzno 1
Posted

Homework jeste legendaran, repetitivniji tjunovi i nesto manje diverse zvuk od Discoverya. Kad se sve stavi na papir, nisam bas siguran da se moze reci da je bolji. Mozda drazi, ne nuzno i bolji.

Posted

Ne znam za pivo ali od reklama za kladionicu me redovno uhvati krindz. 

Ona sa Andrijom je samo iritantna ali ova sa Jokicem i Bobijem... "ali oni igraju kosarku" ...stresem se svaki put od blama....

• Like 6
Posted

to za tradicionaliste. sećam se kada sam prvi i poslednji put bio na prodigy koncertu '95e i pomislio, jebote ovo je totalni pankeraj

a inače, za mene je esencija punka to da svako, bez obzira na skill i resurse, može da se popne na binu i kaže ono što ima. ili da snimi nešto i pošalje u etar.

trenutak kada je postalo moguće napraviti muziku na svom kompu u sobi je za mene najveći pank ikada. ali zvaćemo ga bedroom punk 🙃

• Like 2
Posted
  On 2/23/2021 at 2:39 PM, Ne sam Safete said:

Gledam ovu listo soma recordsa i setim se najveće kurve 🙂medju psima lutalicama- Tonke. Ja je se nesjećam nikako osim kao skotne... Dobila je ime po DJu, zato je i spominjem. 

Expand  

ljudi ovo nije lista soma recordings već lyrics teachers tjune, gde se daft punk zahvaljuju svima koji su izvršili nekakav uticaj na njih do te 96-7

već sam napisao to @Luchifer89u ali vi grobari kad nesto definisete, nema nazad.