didžej hel Posted November 13, 2019 Share Posted November 13, 2019 4 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamburinjo Posted November 13, 2019 Share Posted November 13, 2019 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted November 14, 2019 Share Posted November 14, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted November 14, 2019 Share Posted November 14, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted November 14, 2019 Share Posted November 14, 2019 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted November 14, 2019 Share Posted November 14, 2019 @Crni Bombarder Ima novi Coldplay na torentima iiiiii jaaako je dobar 😄 Nije mi se svideo gotovo ništa što su uradili od 2005. i onda ovo Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted November 14, 2019 Share Posted November 14, 2019 [mention=11]Crni Bombarder[/mention] Ima novi Coldplay na torentima iiiiii jaaako je dobar [emoji1] Nije mi se svideo gotovo ništa što su uradili od 2005. i onda ovo Na deezeru je 3 nedelje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted November 14, 2019 Share Posted November 14, 2019 5 minutes ago, Nicklord said: @Crni Bombarder Ima novi Coldplay na torentima iiiiii jaaako je dobar 😄 Nije mi se svideo gotovo ništa što su uradili od 2005. i onda ovo Aha,skinuo sam. I slazem se da je sasvim ok. Ne znam kako se tebi cini,ali mene malkice podseca na njihov X&Y sto je dobra stvar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted November 14, 2019 Share Posted November 14, 2019 Aha,skinuo sam. I slazem se da je sasvim ok. Ne znam kako se tebi cini,ali mene malkice podseca na njihov X&Y sto je dobra stvar. X&y jedino što je valjalo.Znači ništa Bijons ,Rijana i Guetta nego gitara? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted November 14, 2019 Share Posted November 14, 2019 (edited) ... Edited November 14, 2019 by RatzenStadt 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted November 14, 2019 Share Posted November 14, 2019 Meni su Coldplay posle 2008 baš otišli u neku š komercijalu.Pozdravljam povratak "gitarskijem" zvuku, ali mi, priznajem, Orphans nije ulivala neko poverenje...Aj skinuću danas pa da vidimo o čemu se tu radi [emoji2]Sent from my SM-N950F using... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted November 14, 2019 Share Posted November 14, 2019 3 hours ago, Luchifer89 said: X&y jedino što je valjalo. Znači ništa Bijons ,Rijana i Guetta nego gitara? Nisam siguran je li ti post konstatacija,pitanje ili oboje? I ja sam vise voleo te njihove ranije radove,mada mi je i Viva La Vida Or Death and All His Friends isto bio ok album.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted November 14, 2019 Share Posted November 14, 2019 Nisam siguran je li ti post konstatacija,pitanje ili oboje? I ja sam vise voleo te njihove ranije radove,mada mi je i Viva La Vida Or Death and All His Friends isto bio ok album.. Konstatacija, slažem se da je dobar album ;) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted November 14, 2019 Share Posted November 14, 2019 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted November 14, 2019 Share Posted November 14, 2019 tima, pre: Spoiler tima, posle: Spoiler = tima, majstorcina!!! PS. Ako se uzme u obzir da doticni nUme ni sijalicu da zameni, jasno je zasto se zbog onih stripova, gore, veseli... Link to comment Share on other sites More sharing options...
riviera Posted November 14, 2019 Share Posted November 14, 2019 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamburinjo Posted November 14, 2019 Share Posted November 14, 2019 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted November 14, 2019 Share Posted November 14, 2019 jebigica 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted November 14, 2019 Share Posted November 14, 2019 Dve, "situacije", kada mi je falio profi aparat su: 2. Kad se mesec kupa u moru, na Zakinti, u Laganasu, tamo gde me poznaju, bolje nego vi... 1. Magla na jezeru... SJAJNE FOTKE, anyway. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted November 14, 2019 Share Posted November 14, 2019 Mnogo je ovo dobro Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted November 14, 2019 Share Posted November 14, 2019 dj seinfeld je strava u svim iteracijama Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted November 14, 2019 Share Posted November 14, 2019 Ponekad je, dovoljna i copava Sonika... Spoiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted November 14, 2019 Share Posted November 14, 2019 Skinuo i odslušao Everyday Life od Coldplaya... odmah sam isključio Sunrise (suviše tipski gudački intro, pogodan za neki soundtrack italijanske drame, ne naročito ubedljiv na početku albuma), When I Need A Friend (50's-like horski gospel sa christian radio stanica, not my cup of tea) i Bani Adam koja je tu kao da postavi neku ravnotežu hrišćanstva i islama (instrumentalno OK, ali... čitao sam ideju pesme na netu, nije to moja priča...) Generalno provejava dosta nekog angažovanog stava i poruka koje su svojevremeno pokopale U2. Orphans (bolji utisak ovaj put nego pre neki dan na YouTubeu), Trouble In Town, Guns su tu negde ta priča, mada mi zvuče skroz korektno i rado ću ih slušati ponovo. Church (ide posle uvodnog instrumentala) mi je opet koketiranje sa religijom i arapskim zapevavanjem na kraju (?!) ... na tragu zadnja dva albuma, i pored dobre produkcije, uplašio sam se da se tako ne nastavi... Ipak, dobre muzike ima - pomenuti Trouble In Town, veseli gospel BrokEn, posebno veličanstvena Arabesque, Guns (Chris Martin psuje?! Džizs, kuda ide ovaj svet...) zadnje dve Champion Of The World i naslovna Everyday Life... Par minijatura sa akustičnom gitarom u prvom planu uopšte nisu loše - WOTW/POTP, Old Friends, Guns, Eko... Cry Cry Cry refren je blatantna krađa refrena Cry Baby od Janis Joplin, jbg, baš im to nije trebalo. Zvuk vuče na pop produkciju 70ih, ono Jackson Browne, Chicago... šta ja znam, nije ni tako loše, ali refren, jebote, iritantan je sa sve pich shifterom koji se proteže i kroz strofe, kao da neki patuljak peva sa Martinom 😮 Daddy je lepa stvar, melanholična u najboljem maniru. Klasika. Da, ima i 5 mini isečaka Big Ben zvona po 4-5 sec. i jedan od 9 sec. sve to je zapakovano u Sunrise/Sunset Interlude #1-#6 i ja sam ih instantno zalepio u jedan fajl od čak 31 sec. 😄 Zvuk je definitvino različit, produkcija mutnija nego obično, sve to zapravo i nije loše. Verujem da će pravim obožavaocima (kao što ja nisam, jer meni su oni pre svega Violet HIll, God Put a Smile... , i par ranijih singlova 😉) da legne ko Nicklordu novi Cave, da ne kažem ko budali šamar 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted November 15, 2019 Share Posted November 15, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted November 15, 2019 Share Posted November 15, 2019 Tima da napravi i pozove društvo... Sent from my SM-N950F using... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts