Dobar je Dzontra... Posted May 3, 2019 Posted May 3, 2019 Melo prvo da donese burek po koji ga Sex droga poslao, onda moze cvarci i nesto sa rostilja...
Kurc Emuchelo Posted May 3, 2019 Posted May 3, 2019 3 hours ago, BattleBorn said: Koja ti je omiljena pesma Stevana Patrika Morisija? Ovo je odlicno pitanje. Ako bih morao da izaberem samo jednu, to bi bila ova. 1
Old 666 Posted May 3, 2019 Posted May 3, 2019 Koji je ono Xiaomi preporučivan od strane pojedinaca kad bi se u staroj Kafani na prošlom forumu potegla priča o telefonima.
todorovic Posted May 3, 2019 Posted May 3, 2019 Obično se preporučuju:Mi a2PocophoneMi9/mix3U zavisnosti od budžeta. :-)Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk
dee jay Posted May 3, 2019 Posted May 3, 2019 1 minute ago, todorovic said: Obično se preporučuju: Mi a2 Pocophone Mi9/mix3 U zavisnosti od budžeta. 🙂 Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk dodajem i redmi note seriju. 3
The Walking Dravot Posted May 3, 2019 Posted May 3, 2019 5 hours ago, djole said: Odavno se ovde nije pojavila glumica sa takvom harizmom kao Miona Markovic, a da pritom ludacki dobro izgleda. Kaja Zutic za milenijalce. Nisu ni ovi Buc losi. 1
Drug Crni Posted May 3, 2019 Posted May 3, 2019 (edited) Najjednostavnije moguce. Copy/paste. Samo sacekas par sekundi da ga se prepozna. Edited May 3, 2019 by Crni Bombarder 1
Drug Crni Posted May 3, 2019 Posted May 3, 2019 Na pdf Forum (Predlozi,kritike,pohvale) postoji topic Proba. Tamo slobodno mozete da isprobavate funkcije.. 1
Knipex Posted May 3, 2019 Posted May 3, 2019 2 hours ago, Yi Sun Shin said: Koji je ono Xiaomi preporučivan od strane pojedinaca kad bi se u staroj Kafani na prošlom forumu potegla priča o telefonima. Mi A2 najviše iz razloga što ima čist android a ne MiUi. Ima i dobru podršku od googla. Vrhunsku kameru.
Drug Crni Posted May 3, 2019 Posted May 3, 2019 Give to me sweet sacred blissYour mouth was made to suck my kiss 1
Nicklord Posted May 3, 2019 Posted May 3, 2019 @Crni Bombarder Jel znaš ovo? I ostale neobjavljene pesme iz različitih perioda što su procurele pre par godina 😄
Kurc Emuchelo Posted May 3, 2019 Posted May 3, 2019 2 hours ago, Crni Bombarder said: Na pdf Forum (Predlozi,kritike,pohvale) postoji topic Proba. Tamo slobodno mozete da isprobavate funkcije.. Nema veze, na ovom pdf-u ima ko ce da popravlja. 😄 2
Drug Crni Posted May 3, 2019 Posted May 3, 2019 @Nicklord ovu konkretno nisam cuo,iskreno. Jesam neke druge.
Nicklord Posted May 3, 2019 Posted May 3, 2019 (edited) 4 minutes ago, Crni Bombarder said: @Nicklord ovu konkretno nisam cuo,iskreno. Jesam neke druge. To ti je poslednja što su snimili sa Navarom, ima on dobar intervju o pesmi i posle kako je bio ljut dugo što su ga izbacili a Kidis bio još gori narkoman 😄 Edited May 3, 2019 by ZoltanWantsToDie 2
Drug Crni Posted May 3, 2019 Posted May 3, 2019 14 minutes ago, Nicklord said: To ti je poslednja što su snimili sa Navarom, ima on dobar intervju o pesmi i posle kako je bio ljut dugo što su ga izbacili a Kidis bio još gori narkoman 😄 Hvala za ovo. Nisam bas imao priliku cuti verziju price iz njegove perspektive.
Ta'veren Posted May 3, 2019 Posted May 3, 2019 5 hours ago, todorovic said: Obično se preporučuju: Mi a2 PocophoneMi9/mix3 U zavisnosti od budžeta. 🙂 Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk Verovatno si mislio na Mi8, devetka je tek pre dva meseca izasla. Po meni bas previsoka razlika u ceni koja ne opravdava razliku u performansima izmedju ta dva telefona. Ista situacija ce da bude i sa Pocophone 2 kada izadje uskoro. Bio sam duze vreme zagrejan da uzmem Mi8, ali u poslednji trenutak nakon detaljnije analize sam se predomislio i uzeo sam Pocophone.
Recommended Posts