uncletima Posted February 15 Share Posted February 15 Pre svega, sorry, Fernando... ...posle svega, prozor je otvoren, zaledili su mi se guzovi, ALI izinat, Slaninatorima, patim ja, a i vi cete. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted February 15 Share Posted February 15 You still stood there screaming No one caring about these words you tell My friend, before your voice is gone... Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted February 15 Share Posted February 15 Evo: Spoiler 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted February 15 Share Posted February 15 Aaa, da preteknem do subote... Otimam bratu laptop, prikljucujem sistem 2.1, pa kolima po selu, 5 na sat: 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted February 15 Share Posted February 15 Hteo sam u taj mix i "Ich tut dir weh", da dodam, ali jebi ga, restrikcije, moram da imam vise od 18... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted February 15 Author Share Posted February 15 4 minutes ago, uncletima said: Hteo sam u taj mix i "Ich tut dir weh", da dodam, ali jebi ga, restrikcije, moram da imam vise od 18... Da je D disk ziv i zdrav... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted February 15 Author Share Posted February 15 Kad ce leto vec jednom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted February 15 Share Posted February 15 1 hour ago, Kronostime said: Da je D disk ziv i zdrav... Znao sam, cim sam ti u ruke dao AnyDesk... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted February 15 Share Posted February 15 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted February 15 Share Posted February 15 If I told her that I loved you You'd maybe think there's something wrong I'm not a man of too many facesThe mask I wear is one... PS. Naravno, da je za, Matildu. Uvek i sve je za, Matildu! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted February 15 Share Posted February 15 Spoiler You and me We used to be together Every day together, always I really feel That I'm losing my best friend I can't believe this could be the end It looks as though you're letting go And if it's realWell, I don't want to know... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted February 16 Share Posted February 16 Mahmood izbaČio novi album 💯 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted February 16 Share Posted February 16 Uzeo dve karte za koncert AC/DC u Becu, jebase mi kevu sa propratnim troskovima. Nisam uzimao za sebe, ali nije mi dobro zbog novca koji mi je skinut sa racuna+dodatni troskovi. 157 evra stajanje, 50 evra transportni troskovi i samo sam imao opciju da mi uruce fizicki karte. Ocekujem jos PDV, a mozda i uracunaju carinu posto salju preko DHLa. Ne mislim da cu biti te srece i da mi te dazbine nece biti uracunate. Nisam se na vreme setio hrvatskog i slovenskog Eventima. prvo bi karte kostale par evra manje, a transportni troskovi na hrvatskom Eventimu su samo 7 evra. Ako neko hoce da ide na koncert u Becu/Bratislavi ili negde blizu, neka prvo pogledaju samo da li ce se te karte prodavati kod Hrvata ili Slovenaca. Da neko nauci na mojim greskama. Nadam se da ce se drugovi dobro provesti. P.S. Da je turneja objavljena u decembru, insistirao bih da idemo u Bratislavu, kartu za stajanje bih platio 20 evra manje i vrvt bih se odrekao nekog festivala i koncerta. I opet bi me bolela glava od svih troskova.😅 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted February 16 Author Share Posted February 16 Eh, jos uvek se pamti... 😔 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted February 16 Share Posted February 16 34 minutes ago, Ta'veren said: Uzeo dve karte za koncert AC/DC u Becu 34 minutes ago, Ta'veren said: 157 evra stajanje, Ovo je cena za dve ili jednu? Kad je koncert uopšte? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted February 16 Share Posted February 16 6 minutes ago, Drug Crni said: Ovo je cena za dve ili jednu? Kad je koncert uopšte? Jedna stajanje je 157 evra. Bec ima dva datuma, 23 i 26.6. Uzeo sam dve za drugi datum. Za divno cudo, nisam dugo cekao. Nekih 18 minuta, jos sam otvorio stranicu gde mi je pokazalo vreme u sekundi kako bih usao oko 10 sati na link. Nesto sam danas ranije citao da je Depeche Mode isto imao lude cene, doduse ne znam koliko su iznosile u Budimpesti recimo. Tool u Bidmpesti sam platio 85 evra(PL5), a nisam ni blizu bine. Jos su cene skroz napred bile duplo skuplje, a i vise. I to nisu bili veliki sektori. Nasao sam sliku. Spoiler Pobedu od muzicara koje pratim odneo je Pearl Jam, na nekih 6-7 evropskih lokacija ove godine, cena za stajanje je 175 evra. I to je cena u pretprodaji, da li ce ticketmaster da digne te cene kroz 10 dana ne znam. Hohstapleri😅 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted February 16 Author Share Posted February 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted February 16 Share Posted February 16 Sumanute cene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted February 16 Share Posted February 16 (edited) Problem je što se i tako rasproda 😄 Mogu da dižu zauvek cene, naročito matori bendovi gde se ljudi plaše da je poslednja turneja svaki put Edited February 16 by Nicklord 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted February 16 Share Posted February 16 Za mene su to preterane cene..naravno,da radim napolju verovatno bih drugačije gledao na njih jer bi mi ipak bile prijemčivije..pojma nemam koliko je DM sad u martu u Pešti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted February 16 Share Posted February 16 5 minutes ago, Drug Crni said: Za mene su to preterane cene..naravno,da radim napolju verovatno bih drugačije gledao na njih jer bi mi ipak bile prijemčivije..pojma nemam koliko je DM sad u martu u Pešti? U Pragu je 80€ bilo za normalno stajanje a rasprodale su se dve arene za dan. Što znači da su mogli više da stave da su hteli lagano. Slušao sam bio bendove neke kad pričaju o tome. Za dosta njih je to i ego igra. Bukvalno sam slušao Brus Springstina kad je rekao nešto u fazonu - "seo sam jedan dan i pogledao koliko naplaćuju drugi stariji bendovi pa sam hteo i ja tako" iako su njegove karte godinama važile za pristupačne. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted February 16 Share Posted February 16 Sad sam video, standardna cena. Oko 72 evra stajanje. Samo ce izgleda najbolja mesta da kostaju duplo skuplje u odnosu na fan pit. Nisam proveravao, samo je neko u grupi za PJ spomenuo kao argument da su i te karte poskupele. Mozda u onim zemljama koje imaju najvecu plateznu moc u Evropi. Spoiler Za svega par bendova bih se cimao dalje od komsiluka, ostaje mi samo jos Faith No More i za njih sumnjam da ce negde biti blizu i kada ce se desiti turneja nakon naredne, pa cu verovatno dati koliko treba. Za druge vec mogu da igram igru cekanja, ako ih propustim jbga. Nece mi biti krivo ukoliko ih ne vidim uzivo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted February 16 Share Posted February 16 Odem na YT i poslušam svaku pesmu koju želim da čujem....i još je pride postujem ovde da svi mogu da uživaju. i sve za dž. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted February 16 Share Posted February 16 3 hours ago, Ta'veren said: u Becu, Evo ga jos jedan koji ce o uzasima iz Austrije. Kao da mi nije bilo dosta, gosta, koji nas se seti, podmazan kao Svajcarac, da nam se najavi, svaki put kad je otvaranje slaninbala... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted February 16 Author Share Posted February 16 2 minutes ago, uncletima said: Evo ga jos jedan koji ce o uzasima iz Austrije. Kao da mi nije bilo dosta, gosta, koji nas se seti, podmazan kao Svajcarac, da nam se najavi, svaki put kad je otvaranje slaninbala... Nostalgija, Timo.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts