Ne sam Safete Posted September 24, 2023 Share Posted September 24, 2023 @uini zaboravio sam, jesi ti u timu Glenn Hoddle ili Chriss Waddle 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted September 24, 2023 Share Posted September 24, 2023 kul mi je bila cela ta manje-više generacija engleza ali sam se besprizorno ložio na gary linekera, to mi je verovatno najveći fudbalski idol iz detinjstva. posle sam pred evropsko prvenstvo 1988, tvrdio da će van basten da bude najbolji strelac a drugari me gledali belo, ko je taj, pošto je upao zbog povrede bosmana u startnu posadu. eh da je tad bilo inferneta, koja bi to pobeda predikcijska bila 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted September 24, 2023 Share Posted September 24, 2023 Volio sam tu generaciju Holandije, opasna ekipa. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted September 24, 2023 Author Share Posted September 24, 2023 Ravnozemljasi - nevera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted September 24, 2023 Share Posted September 24, 2023 ^ vise lici na virslu da li ste nekada pojeli neobarenu virslu? odlicna je ako je kvalitetna ofc 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted September 24, 2023 Share Posted September 24, 2023 Danas Blood Sugar Sex Magik slavi rođendan. U to ime ide ova.. 32 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted September 24, 2023 Share Posted September 24, 2023 1 hour ago, Drug Crni said: Danas Blood Sugar Sex Magik slavi rođendan. 32 trti tu hue hue 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted September 24, 2023 Share Posted September 24, 2023 https://www.theringer.com/rap/2023/9/22/23884849/outkast-speakerboxxx-the-love-below-anniversary 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted September 24, 2023 Share Posted September 24, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted September 25, 2023 Share Posted September 25, 2023 PESMETINA https://www.youtube.com/watch?v=LGN7qUUtqcQ&list=RDMMLGN7qUUtqcQ&start_radio=1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted September 25, 2023 Share Posted September 25, 2023 19 hours ago, uini said: da li ste nekada pojeli neobarenu virslu? odlicna je ako je kvalitetna ofc Naravno. Generalno, kvalitetno živo meso je najjača priča. Možda mi je to nasledno od kad mi je pradeda pojeo prababu. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted September 25, 2023 Author Share Posted September 25, 2023 12 minutes ago, MilošVB said: Naravno. Generalno, kvalitetno živo meso je najjača priča. Možda mi je to nasledno od kad mi je pradeda pojeo prababu. Carpaccio ili steak tartare? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indig0 Posted September 25, 2023 Share Posted September 25, 2023 18 minutes ago, Kronostime said: Carpaccio ili steak tartare? Ništa vala, jednom probao i to bi bilo to. Samo da je dobro pečeno, ne mogu ni rare a ni medium rare kombinacije. U suši restoranu se umalo nisam uneredio od muke. Nek sam ja seljak iz Novog Sada al što kaže https://www.instagram.com/reel/Cw5dCKyvFzQ/?igshid=MzRlODBiNWFlZA== 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted September 25, 2023 Author Share Posted September 25, 2023 5 minutes ago, Indig0 said: .... Nek sam ja seljak iz Novog Sada al što kaže https://www.instagram.com/reel/Cw5dCKyvFzQ/?igshid=MzRlODBiNWFlZA== Ti volis samo prodimljeno? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted September 25, 2023 Share Posted September 25, 2023 Kačio neko pre neki dan da je 30 godina od In Utero, na osnovu par pesama koje su napisali posle tog albuma kao pripremu za sledeći meni se čini da bi taj album potencijalno bio njihov najbolji 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted September 25, 2023 Share Posted September 25, 2023 Simpatična obradica Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted September 25, 2023 Share Posted September 25, 2023 2 hours ago, Kronostime said: Carpaccio ili steak tartare? Ako mora da se bira, onda drugo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted September 25, 2023 Share Posted September 25, 2023 Ja volim oba ako su dobro spremljeni, posebno tatar biftek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted September 25, 2023 Author Share Posted September 25, 2023 Pitanje se odnosilo na prababu ali `ajde. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted September 25, 2023 Share Posted September 25, 2023 23 hours ago, uini said: ^ vise lici na virslu da li ste nekada pojeli neobarenu virslu? odlicna je ako je kvalitetna ofc zmajonezom ofc 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted September 25, 2023 Share Posted September 25, 2023 3 minutes ago, uvrnuto said: zmajonezom ofc uzas. nego, kako bi rangirao na vecitoj listi, -mesni narezak -neobarene virsle -parizer, pod uslovom da je sve kvalitet u kategoriji, ne ona vuciceva sranja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted September 25, 2023 Author Share Posted September 25, 2023 10 minutes ago, uini said: uzas. nego, kako bi rangirao na vecitoj listi, -mesni narezak -neobarene virsle -parizer, pod uslovom da je sve kvalitet u kategoriji, ne ona vuciceva sranja? Moze? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted September 25, 2023 Share Posted September 25, 2023 1 hour ago, uini said: uzas. nego, kako bi rangirao na vecitoj listi, -mesni narezak -neobarene virsle -parizer, pod uslovom da je sve kvalitet u kategoriji, ne ona vuciceva sranja? Šta znam, tu negde mi je sve. Od takvih nekih mesnih prerađevina ubedljivo najjača stvar mi je leberkase, tj. kase leberkase 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted September 25, 2023 Share Posted September 25, 2023 3 minutes ago, uvrnuto said: Šta znam, tu negde mi je sve. Od takvih nekih mesnih prerađevina ubedljivo najjača stvar mi je leberkase, tj. kase leberkase Fuj ne znam mi je bezveznije, to sr#nje ili one bele "švapbske" kobasice ... I to meni koji , sto bi rekli na jugu, ne biram i ne manisem previse Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted September 25, 2023 Author Share Posted September 25, 2023 4 minutes ago, Fat Zadd said: Fuj ne znam mi je bezveznije, to sr#nje ili one bele "švapbske" kobasice ... I to meni koji , sto bi rekli na jugu, ne biram i ne manisem previse Svargla? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts