Kooineeperk Posted October 26, 2022 Posted October 26, 2022 Evo jos jedna stvar vredna paznje sa istog albuma:
Stiletto Posted October 26, 2022 Posted October 26, 2022 Kad me život nasekira, kad mi se sve smrkne, pustim sebi ovaj koncert i za sat vremena imam osmeh od uva do uva... ovoliku količinu pozitivne energije nije lako ni pronaći, a kamoli emitovati...
Kronostime Posted October 26, 2022 Author Posted October 26, 2022 4 minutes ago, Stiletto said: Kad me život nasekira, kad mi se sve smrkne, pustim sebi ovaj koncert i za sat vremena imam osmeh od uva do uva... ovoliku količinu pozitivne energije nije lako ni pronaći, a kamoli emitovati...
Tamburinjo Posted October 27, 2022 Posted October 27, 2022 Tim Burton i gotika... voli covek pa to ti je p.s. nego @nemanjaol ili @uvrnuto znam da je neki teski grobar i samim tim djubre od coveka 😄 kuj je od vas dvoje stavljao u kafani spot hrvatski autor je u pitanju, nosi kapu i brkove pesme su mu manje vise zajebancija, neki Let 3 za sirotinju, ne mogu se setim izvodjaca ubih se prethodna dva dana da ga nasjem na youtube. 1
40Wins Posted October 27, 2022 Posted October 27, 2022 Quote “This is the first song we've ever recorded.” 2
uvrnuto Posted October 27, 2022 Posted October 27, 2022 (edited) 19 minutes ago, Tamburinjo said: Tim Burton i gotika... voli covek pa to ti je p.s. nego @nemanjaol ili @uvrnuto znam da je neki teski grobar i samim tim djubre od coveka 😄 kuj je od vas dvoje stavljao u kafani spot hrvatski autor je u pitanju, nosi kapu i brkove pesme su mu manje vise zajebancija, neki Let 3 za sirotinju, ne mogu se setim izvodjaca ubih se prethodna dva dana da ga nasjem na youtube. 😄 Mislim, nisam kačio baš ovaj video, ali u pitanju je Đutko i Plodovi zemlje. Edited October 27, 2022 by uvrnuto 1
Kronostime Posted October 27, 2022 Author Posted October 27, 2022 21 minutes ago, Tamburinjo said: Tim Burton i gotika... voli covek pa to ti je p.s. nego @nemanjaol ili @uvrnuto znam da je neki teski grobar i samim tim djubre od coveka 😄 kuj je od vas dvoje stavljao u kafani spot hrvatski autor je u pitanju, nosi kapu i brkove pesme su mu manje vise zajebancija, neki Let 3 za sirotinju, ne mogu se setim izvodjaca ubih se prethodna dva dana da ga nasjem na youtube. Da nisu Brkovi?
Tamburinjo Posted October 27, 2022 Posted October 27, 2022 @uvrnuto jeste Djutko ovu stvar sam trazio hvala ali ne smatram te nista manjim djubretom cak i vecim od Nemanje jer si plus moderator 😄 😄 2
uvrnuto Posted October 27, 2022 Posted October 27, 2022 Govno moderatorsko! Nego, da si poslušao što je @nemanjaol okačio pesmu benda njegove devojke možda bi i na Đutka naleteo, pošto vidim da ih je isti kanal objavio na yt. Al' pošto nisi... Daćemo njemu priliku da kaže ko je ovde najveće đubre. 😛 1
nemanjaol Posted October 27, 2022 Posted October 27, 2022 @Tamburinjo @uvrnuto koliko prozivki preko mojih neduznih ledja 😄 Hah imaju dve hrvatske hipster brke na tom labelu koji izbacuju sprdnja pesme Ovaj lik je bas budala glupira se na nastupima max. Ali nisam ga kacio nikad ranije. 1 1
Ta'veren Posted October 27, 2022 Posted October 27, 2022 Isao bih opet ponovo na njih, bilu predgrupa Ghostu u maju. U nekom trenutku me pobedila nikotinska kriza u Laszlo Pap Areni, racunam trajace koncert 40-45 minuta, pa je pravo vreme da idem napolje na ispusim jednu cigaru gde bih slabije cuo muziku i taman bih uhvatio poslednjih desetak minuta. Kako sam zavrsio posao, ulazim unutra i uhvatim poslednji minut pesme Melody Lane cime su zavrsili nastup.😆 Bio mi je to prvi koncert u zatvorenom u EU gde sam slusao vise grupa, nema cigara u zatvorenom prostoru. Eto prilike naredne godine da povezem njih i Ozija u Budimpesti, b2b. 1
deez nuts. Posted October 27, 2022 Posted October 27, 2022 Kakve su sanse KanyeTa u borbi protiv ljudi-reptila?
SuperTraktorko Posted October 27, 2022 Posted October 27, 2022 4 minutes ago, deez nuts. said: Kakve su sanse KanyeTa u borbi protiv ljudi-reptila? Lose, jer su ljudi-reptili Nove Stigije u paklenom savezu sa Judeo-Iluminatima i LGBTQ-Cionistima. Samo iskonski tamjan Kajrija Mirotocivog mu moze pomoci sad.
Recommended Posts