ćušpajz Posted October 26, 2022 Share Posted October 26, 2022 gus gus su bili strava uzivo, onomad. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamburinjo Posted October 26, 2022 Share Posted October 26, 2022 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted October 26, 2022 Share Posted October 26, 2022 Evo jos jedna stvar vredna paznje sa istog albuma: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted October 26, 2022 Share Posted October 26, 2022 1 klasik 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 26, 2022 Share Posted October 26, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted October 26, 2022 Share Posted October 26, 2022 1 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted October 26, 2022 Share Posted October 26, 2022 Kad me život nasekira, kad mi se sve smrkne, pustim sebi ovaj koncert i za sat vremena imam osmeh od uva do uva... ovoliku količinu pozitivne energije nije lako ni pronaći, a kamoli emitovati... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted October 26, 2022 Author Share Posted October 26, 2022 4 minutes ago, Stiletto said: Kad me život nasekira, kad mi se sve smrkne, pustim sebi ovaj koncert i za sat vremena imam osmeh od uva do uva... ovoliku količinu pozitivne energije nije lako ni pronaći, a kamoli emitovati... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 26, 2022 Share Posted October 26, 2022 @Ne sam Safete 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted October 26, 2022 Share Posted October 26, 2022 35 minutes ago, Kronostime said: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamburinjo Posted October 27, 2022 Share Posted October 27, 2022 Tim Burton i gotika... voli covek pa to ti je p.s. nego @nemanjaol ili @uvrnuto znam da je neki teski grobar i samim tim djubre od coveka 😄 kuj je od vas dvoje stavljao u kafani spot hrvatski autor je u pitanju, nosi kapu i brkove pesme su mu manje vise zajebancija, neki Let 3 za sirotinju, ne mogu se setim izvodjaca ubih se prethodna dva dana da ga nasjem na youtube. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted October 27, 2022 Share Posted October 27, 2022 . 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted October 27, 2022 Share Posted October 27, 2022 Quote “This is the first song we've ever recorded.” 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted October 27, 2022 Share Posted October 27, 2022 . 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted October 27, 2022 Share Posted October 27, 2022 (edited) 19 minutes ago, Tamburinjo said: Tim Burton i gotika... voli covek pa to ti je p.s. nego @nemanjaol ili @uvrnuto znam da je neki teski grobar i samim tim djubre od coveka 😄 kuj je od vas dvoje stavljao u kafani spot hrvatski autor je u pitanju, nosi kapu i brkove pesme su mu manje vise zajebancija, neki Let 3 za sirotinju, ne mogu se setim izvodjaca ubih se prethodna dva dana da ga nasjem na youtube. 😄 Mislim, nisam kačio baš ovaj video, ali u pitanju je Đutko i Plodovi zemlje. Edited October 27, 2022 by uvrnuto 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted October 27, 2022 Author Share Posted October 27, 2022 21 minutes ago, Tamburinjo said: Tim Burton i gotika... voli covek pa to ti je p.s. nego @nemanjaol ili @uvrnuto znam da je neki teski grobar i samim tim djubre od coveka 😄 kuj je od vas dvoje stavljao u kafani spot hrvatski autor je u pitanju, nosi kapu i brkove pesme su mu manje vise zajebancija, neki Let 3 za sirotinju, ne mogu se setim izvodjaca ubih se prethodna dva dana da ga nasjem na youtube. Da nisu Brkovi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamburinjo Posted October 27, 2022 Share Posted October 27, 2022 @uvrnuto jeste Djutko ovu stvar sam trazio hvala ali ne smatram te nista manjim djubretom cak i vecim od Nemanje jer si plus moderator 😄 😄 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted October 27, 2022 Share Posted October 27, 2022 Govno moderatorsko! Nego, da si poslušao što je @nemanjaol okačio pesmu benda njegove devojke možda bi i na Đutka naleteo, pošto vidim da ih je isti kanal objavio na yt. Al' pošto nisi... Daćemo njemu priliku da kaže ko je ovde najveće đubre. 😛 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemanjaol Posted October 27, 2022 Share Posted October 27, 2022 @Tamburinjo @uvrnuto koliko prozivki preko mojih neduznih ledja 😄 Hah imaju dve hrvatske hipster brke na tom labelu koji izbacuju sprdnja pesme Ovaj lik je bas budala glupira se na nastupima max. Ali nisam ga kacio nikad ranije. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted October 27, 2022 Share Posted October 27, 2022 Isao bih opet ponovo na njih, bilu predgrupa Ghostu u maju. U nekom trenutku me pobedila nikotinska kriza u Laszlo Pap Areni, racunam trajace koncert 40-45 minuta, pa je pravo vreme da idem napolje na ispusim jednu cigaru gde bih slabije cuo muziku i taman bih uhvatio poslednjih desetak minuta. Kako sam zavrsio posao, ulazim unutra i uhvatim poslednji minut pesme Melody Lane cime su zavrsili nastup.😆 Bio mi je to prvi koncert u zatvorenom u EU gde sam slusao vise grupa, nema cigara u zatvorenom prostoru. Eto prilike naredne godine da povezem njih i Ozija u Budimpesti, b2b. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 27, 2022 Share Posted October 27, 2022 @SteveFrancis#3, @gggggggg 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 27, 2022 Share Posted October 27, 2022 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted October 27, 2022 Share Posted October 27, 2022 Kakve su sanse KanyeTa u borbi protiv ljudi-reptila? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted October 27, 2022 Share Posted October 27, 2022 4 minutes ago, deez nuts. said: Kakve su sanse KanyeTa u borbi protiv ljudi-reptila? Lose, jer su ljudi-reptili Nove Stigije u paklenom savezu sa Judeo-Iluminatima i LGBTQ-Cionistima. Samo iskonski tamjan Kajrija Mirotocivog mu moze pomoci sad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted October 27, 2022 Share Posted October 27, 2022 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts