ćušpajz Posted September 13, 2022 Share Posted September 13, 2022 Just now, delgado said: Video sam da si me potpuno uporedio s njim, posle komentari ostalih kako je silovatelj, bezmozgas i los igrac, hvala na poredjenju podseca me na tebe po stilu igre i sitno vizuelno, nisam mislio nista drugo u knicksima je samo sutirao trice i duge dvice, ovde soroz drugacije igra 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted September 13, 2022 Share Posted September 13, 2022 Zafrkavam se, al ovaj zicer sam morao iskoristiti, napljuvase coveka svi redom, posebno McL ;D Jesi gledao Srudera ? Nadam se da Pelinka prati EP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 14, 2022 Share Posted September 14, 2022 nisam gledao juce nista Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted September 14, 2022 Author Share Posted September 14, 2022 Osvajaci su OK grupa. Na zalost, iza "vino crveno" stoji prilicno mucna prica zasto je Cipi to snimio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 14, 2022 Share Posted September 14, 2022 16 minutes ago, Kronostime said: Osvajaci su OK grupa. kao u lost highway, kada saksofonista postaje niotkuda mehanicar? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted September 14, 2022 Share Posted September 14, 2022 1 hour ago, Kronostime said: Na zalost, iza "vino crveno" stoji prilicno mucna prica zasto je Cipi to snimio. Ispricaj... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted September 14, 2022 Share Posted September 14, 2022 Meni su Neverne Bebe OK, neka to bude moj guilty pleasure... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted September 14, 2022 Share Posted September 14, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted September 14, 2022 Author Share Posted September 14, 2022 32 minutes ago, Kooineeperk said: Ispricaj... Privatne stvari, bukvalno mu je to bio jedini nacin da skupi potrebne pare. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted September 14, 2022 Share Posted September 14, 2022 2 hours ago, freethrow said: od 1987 se ložih na Pistolse Novembra 1977 sam čuo Pretty Vacant na radijiu i to je bilo to. Himna tinejdžerske apatije i besciljnosti. Moja glava se potpuno promenila... Spoiler Sećam se da sam se sutradan uveče vraćao tramvajem (3) s društvom iz razreda i da sam odjednom počeo da se derem we're so pretty, oh so pretty vacant... we're va-cant -a (kasnije tek saznao da je poenta izgovarati to kao va-cunt...) i da me je društvo gledalo (tada duboko u glam-hard-rock-pop fazonu...) kao da sam lud ili bar pao s marsa. Rekao sam nešto kao "ovo je punk" a u sebi sam mislio "a svi ste vi jebene budale...i ja sa vama" (što i danas mislim). Mislili su da sam poludeo. Realno i jesam. Ali smo ipak iz tramvaja izašli na Štajgi, derući se svi kompletno We're so pretty, oh so pretty we're vacant! To je bio taj trenutak kad je punk stigao na beogradske ulice. 7 meseci kasnije, s nepunih 15 god. harao sam po Londonu... Gile Org. je još uvek imao dugu kosu i bio u simfo-prog rock fazonu... sećam se kako smo tražili Dylanove i Yes / Genesis bootlege (za njegovu kolekciju) po Croydonu, blizu marketa. Bio je stariji ali i dosta tolerantan prema mojoj klinačkoj buntovničkoj prirodi, bedževima i zihernadlama... On je meni pokazao Oxford Street, Carnaby Street, Picadilly Circus, HMV i Virgin Store u Londonu, a ja sam ga vodio u Bonaparte Records blizu East Croydon Station, u potragu za opskurnim punk singlicama (za moju kolekciju)... prodavac tamo je bio u šoku da boys from Yugoslavia znaju toliko puno o muzici To su bili dani. U školskom godišnjaku na kraju sledećeg razreda ja se slikam u crnoj Clash majici, razgrnuvši ekipu ispod mene tako da majica bude u pravom planu, Đole ZZ drži otvoren "The Great Rock'n'Roll Swindle" uz njegov najbolji Johnny Rotten pogled, Bane Banana je kao i uvek bio pristojan Fast forward još godinu dana kasnije i još jedna poseta Engleskoj, septembar 1979, ponosno furam "My Sid is Innocent" majicu sa slikom novina sa intervjuom sa Sidovom kevom, i slikama Sida i Nancy... žurim da stignem na čas u bivšoj 3. B.G. već je zvonilo... Bora Grbavi me zaustavlja "gddd-ddde-sss-ssssi-nnnabbbbavvio majjj..." - "U Londonu" odgovaram i utrčavam u dvorište koga više nema, tu su 10ak i kusur godina kasnije roknuli stambene zgrade... Jedina i ujedno kobna greška Pistolsa je bilo otpuštanje Glen Matlocka i dovođenje Sida. Možda bi Pistolsi trajali duže, a opet, možda i ne, obzirom kakva su bila Lydonova muzička interesovanja... Nisam gledao seriju, ali sigurno hoću, čekam malo više slobodnog vremena u kući. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted September 14, 2022 Share Posted September 14, 2022 Jel se zna šta za Koju u kakvom je stanju? Ne sećam se da sam čuo bilo šta od kad je bila vest pre neku godinu da se probudio iz kome 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted September 14, 2022 Author Share Posted September 14, 2022 21 minutes ago, Nicklord said: Jel se zna šta za Koju u kakvom je stanju? Ne sećam se da sam čuo bilo šta od kad je bila vest pre neku godinu da se probudio iz kome Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted September 14, 2022 Share Posted September 14, 2022 Aman čoveče, imaš li ti nekakvog osećaja za meru 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 14, 2022 Share Posted September 14, 2022 ja sam negde procitao pre par meseci da koja nije bas sjajno, da li u smislu oporavka i / ili materijalno, ne mogu da se setim. znam da je taj neko referisao na tviter-info, sto naravno nije pouzdano. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted September 14, 2022 Author Share Posted September 14, 2022 1 hour ago, fancy said: Aman čoveče, imaš li ti nekakvog osećaja za meru Probudio se iz kome i polako se oporavlja - bile neke vesti jos pre 6 meseci, a i dosta njegovih kolega potvrdilo iste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 14, 2022 Share Posted September 14, 2022 1 hour ago, Kronostime said: Probudio se iz kome i polako se oporavlja - bile neke vesti jos pre 6 meseci, a i dosta njegovih kolega potvrdilo iste. probudio se iz kome 2019e. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted September 14, 2022 Share Posted September 14, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted September 14, 2022 Share Posted September 14, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted September 14, 2022 Share Posted September 14, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted September 14, 2022 Share Posted September 14, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 15, 2022 Share Posted September 15, 2022 vrhunski je 22 goals serijal: The sixth installment in ‘22 Goals’ features joy personified at the 1982 World Cup in Spain By Brian Phillips Sep 14, 2022, 9:41am EDT https://www.theringer.com/2022/9/14/23344512/22-goals-marco-tardelli-1982-italy-world-cup Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted September 15, 2022 Share Posted September 15, 2022 6 hours ago, SteveFrancis#3 said: Dobra lofi riba 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted September 15, 2022 Author Share Posted September 15, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted September 15, 2022 Share Posted September 15, 2022 13 hours ago, Cooper said: ovo je isti fazon kao ja kad zaboravim kesicu za pseći izmet, pa se saginjem, pa onda kada neko zapravo naiđe onda krene vezivanje pertle... can relate. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted September 15, 2022 Share Posted September 15, 2022 Dobro vece. Poucna. I meni omiljena od DM. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts