gggggggg Posted September 5, 2022 Share Posted September 5, 2022 (edited) .. Edited September 5, 2022 by gggggggg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted September 5, 2022 Share Posted September 5, 2022 2 hours ago, fillam said: Reading festival mi je vlažan san. Pre 10+ godina sigurno 😄 Sad je lineup pravljen za decu (bukvalno se pravi za srednjoškolce da proslave kraj godine) sa 4 dobra benda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 Ja video istu sliku u fazonu: Sales VP and Key Account Manager. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 Slika sa snimanja Crazy, Stupid, Love. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 (edited) 2 hours ago, Chaos Is Me said: Ah, vic iz branše koji se svojevremeno pričao u Teletrejderu: Ide 10 programera i 10 sejls menadžera na neki seminar i kao kupuju karte za voz, 10 sejls menadžera kupi 10 karata, 10 programera kupe jednu... Gledaju ih ovi SM kao wtf?!?! Uđu u voz, voze se, kad dolazi kondukter... programeri se brže-bolje potrpaju u WC, kondukter zakuca na vrata WCa "Karte na pregled...", programer ispruži ruku s kartom, kondukter se zahvali i ode dalje... Sejls menadžeri u fazonu "He, he... sad i mi znamo foru..." U povratku, 10 sejls menadžera kupuje jednu kartu, a programeri - nijednu! Sve ko prošli put... krene kondukter, ali ovaj put 10 sejls menadžera se potrpa u klonju... programer zakuca na vrata WCa "Karte na pregled..." Edited September 6, 2022 by fancy 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 (edited) Dobra mjuza za da drnda u pozadini dok se radi: Edited September 6, 2022 by Marvin 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 Kad smo kod rada, glavna plejlista za posao kod nas u 425 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted September 7, 2022 Share Posted September 7, 2022 odlsušah kratko predavanje od jedne koleginice drugoj. Ukratko, ovo nije virus, kvantna medicina, enzimi su ključ iako su skupi, ivermektin je majka, (oni) uskoro puštaju novu verziju. Nisam stigao na vreme da zapalim, ko mi je kriv. 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted September 7, 2022 Share Posted September 7, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted September 7, 2022 Share Posted September 7, 2022 4 hours ago, freethrow said: odlsušah kratko predavanje od jedne koleginice drugoj. Ukratko, ovo nije virus, kvantna medicina, enzimi su ključ iako su skupi, ivermektin je majka, (oni) uskoro puštaju novu verziju. Nisam stigao na vreme da zapalim, ko mi je kriv. Juce sam imao jedan poziv na poslu gde lik ne moze da se uloguje u account (klasican access issue) i sad ja mu testiram login, provajdujem username i pass, password mu je bio Currygoat1! --> odmah sam te se setio. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted September 7, 2022 Share Posted September 7, 2022 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamburinjo Posted September 7, 2022 Share Posted September 7, 2022 On 9/6/2022 at 9:59 AM, Chaos Is Me said: Kad postavi Stiva Karela... Ne pamtim da je neka serija dozivela takav downfall kao The Office od 7 sezone kada je Stiv otisao. Bukvalno 8 i 9 sezona jedno od vecih djubradi koje sam gledao, scenaristi bas nisu znali gde udaraju. Price koje se ponavljaju, likovi koji su banalizovani, precesto nekome padne IQ ispod proseka zarad postizanja fore i ha ha efekta. Ali poenta... drago mi da Karel za koga smatram da je dobra glumac u poslednje vreme bira ozbiljne uloge van onih komedija koje su ga proslavile. Aj opet kada smo kod glume 😄 sinoc prvi put gledah nas epski partizanski spekakl 'Most' cuvenog Hajrudina Krvavca. Po imenima all star postava partizanstine, po izvedbi... ne znam kako je ono neko cak i daleke 1970 mogao ozbiljno da shvati. Besmislenije od Nemoguce misije, gluma gora nego u Greh njene majke. Aj sto 40 Nemaca puca na gosn Batu i masi ga jer nema onu stvar da ga pogodi, al sto Bata kad uzvarti pobije i Nemce na koje nije nisanio 🙂 A gluma otprilike lisena svake emocije, od prvog do zadnjeg minuta svi kao da citaju tekst bez trunke emocije ili svesnosti gde se njihovi karakteri u toj situaciji nalaze. Jedino se oseca taj epski momenat SFRJ kinematografije al malo za nesto vise od 5/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 7, 2022 Share Posted September 7, 2022 moj utisak je upravo suprotan: kako je otprilike jedina serija koja je prostim manevrom izdrzala gubitak nosece figure, sa radoscu jednom u par godina odgledam i te preostale sezone. kad smo kod prostih manevara, Edit @Tamburinjo, sto se tice hajrudina krvavca, ima ta serija partizanski film, igora stoimenova, mozda ce ti to pribliziti njegov modus operandi i opus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted September 7, 2022 Share Posted September 7, 2022 Isto tako u gomili starih vesterna ili ratnih filmova sve puca od realnosti a glavni junak nisani po minut dva prije nego sto potrosi metak. Nerjetko i promasi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 7, 2022 Share Posted September 7, 2022 tako nekako. u part filmu na koji sam referisao, se bas prica o tom spagetti western nasledju koje je hajrudin preneo u sfrj na temi partizana. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted September 7, 2022 Share Posted September 7, 2022 Apstrahuj neke dve ili tri scene partizanštine, Valter brani Sarajevo je odličan špijunski triler. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted September 7, 2022 Share Posted September 7, 2022 44 minutes ago, P-51D said: Apstrahuj neke dve ili tri scene partizanštine, Valter brani Sarajevo je odličan špijunski triler. Neko dokon je prebrojao da je u Valteru u sceni pucnjave sa zvonika Bata svojeručno pobio 78 Nemaca. Mrzelo me da prebrojavam i proveravam cifru 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted September 7, 2022 Share Posted September 7, 2022 1 hour ago, Stiletto said: Neko dokon je prebrojao da je u Valteru u sceni pucnjave sa zvonika Bata svojeručno pobio 78 Nemaca. Mrzelo me da prebrojavam i proveravam cifru 😁 Dobro sad...on je bar imao MG 34. U špageti vesternima snimanim kad je i Šiba radio svoje filmove, Đango je uspevao manje više isto naoružan koltom i vinčesterkom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted September 7, 2022 Share Posted September 7, 2022 12 minutes ago, P-51D said: Dobro sad...on je bar imao MG 34. U špageti vesternima snimanim kad je i Šiba radio svoje filmove, Đango je uspevao manje više isto naoružan koltom i vinčesterkom. Uh, 'de me seti Đanga i Sartane... 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted September 7, 2022 Share Posted September 7, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamburinjo Posted September 7, 2022 Share Posted September 7, 2022 (edited) 😄 da sad napisem al je lepo vece Vini bi se javio da kaze pa dobro eto meni je hladnjikavo... Stvar ukusa druze. To sto su vester spageti takodje smece ne cini Most nista manjim. Sto se ne uhvatiste glume ti i ortak? Jel ste gledali film u opste il cisto kontra radi zabave 😄 Opustite se momci ne diram vam bratstvo jedinstvo ko nas bre rastavi, briga me za to gledam cisto konzumentski. Ne gledajte ideoloski. Otpisani su odlicni bez obzira sto su komunisticka partizanstina... Za Office... 14 od 15 najgore ocenjenih epizoda su iz poslednje dve sezone, i to ne samo po gledaocima... Da bas sjajno prevazidjen odlazak jednog od glavnih likova 😄 Edited September 7, 2022 by Tamburinjo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts