DameTime Posted August 10, 2022 Share Posted August 10, 2022 Dobro je da ste shvatili s kim imate posla. 😛 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 10, 2022 Share Posted August 10, 2022 nisam mogao da gledam handmaid's tail, recimo, zasto-zato. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 10, 2022 Share Posted August 10, 2022 Ja sam odgledala samo prvu sezonu, dalje od toga nikako. Knjiga mi stoji nepročitana već mesecima, stavila sam je na noćni stočić da se nakanim nekako pred spavanje da je čitam i završim - ali džaba. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted August 10, 2022 Share Posted August 10, 2022 2 minutes ago, uini said: nisam mogao da gledam handmaid's tail, recimo, zasto-zato. Verovatno zato što sluškinje nemaju rep ( tail ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 10, 2022 Share Posted August 10, 2022 1 minute ago, P-51D said: Verovatno zato što sluškinje nemaju rep ( tail ). ili me previse podseca danashnjost na origins te price. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted August 10, 2022 Share Posted August 10, 2022 fakat je jedno od najtežih dela distopijske fantastike, a pročitao sam ( ili gledao filmske ili TV adaptacije) bogaoca u tom žanru. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gb92 Posted August 10, 2022 Share Posted August 10, 2022 Jbg tako je kako je. Ako si u paranoji i ne zelis da ti iko sem prijatelja pise postoji resenje. Isto tako ne moras ni da izlazis iz kuce i nece te nikad niko startovati (na ulici u kaficu...) Cenim da je dovoljan odgovor nisam zainteresovana, zauzeta sam ili jednostavno ignorisanje. Al izgleda da nije tako. Omatorio sam... 1 hour ago, DameTime said: Možda je tako, ali u univerzumu potencijalnih manijaka. Čim nije isključila za poruke znači ona priziva i izaziva da joj se javiš. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 10, 2022 Share Posted August 10, 2022 (edited) Znači ispod kamena da slučajno macho muškarci ne bi došli u iskušenje da me napadno startuju, uznemiravaju i(li) napastvuju. A ja mislila da smo u 21. veku. 10 minutes ago, P-51D said: fakat je jedno od najtežih dela distopijske fantastike, a pročitao sam ( ili gledao filmske ili TV adaptacije) bogaoca u tom žanru. Nisam sigurna koliko mi je teška a koliko u kombinaciji sa temom stil spisateljice ne odgovara. Nešto mi je totalno off u knjizi iako je serija odlična (naravno minus gađenje zbog same tematike). Edited August 10, 2022 by DameTime 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted August 10, 2022 Share Posted August 10, 2022 2 hours ago, uini said: uštrojili su sve mužijake braćo. sve što želim da vam poručim je da naučite da plešete & da startujete cice uživo (i da ih ne startujete sa "šta pijete devojke"), pa ćete nekada imati uspeha a nekada će vam biti povređen ego ali nikada nećete imati problema sa zakonom ili obezbeđenjem. Ja se u izlasku obavezno ovako obraćam devojkama Sa potpunim uvažavanjem i persiranjem. Ne znam zašto ipak zovu obezbeđenje... Ja njima ljubav, srce, oltar, a one meni stoko, seljaku, s koje planine si siš'o? Onda posle mene dođe neki Tamburinjo i proda joj priču za 2 minuta, iako je mediokritet ispod mog nivoa i hoće samo da udari recku. Definitivno nema pravde. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 10, 2022 Share Posted August 10, 2022 @Dropkick Murphys, moras opet da pogledas grlom u jagode, trecu cetvrtinu serije i bice ti jasno da i fender aka miki rubiroza i ti gresite a da ste ujedno u pravu. jer, ko je u pravu..dobije ..... savet br2 za muvanje riba: gledajte grlom u jagode :i 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted August 10, 2022 Share Posted August 10, 2022 24 minutes ago, Dropkick Murphys said: Ja se u izlasku obavezno ovako obraćam devojkama Sa potpunim uvažavanjem i persiranjem. Ne znam zašto ipak zovu obezbeđenje... Ja njima ljubav, srce, oltar, a one meni stoko, seljaku, s koje planine si siš'o? Onda posle mene dođe neki Tamburinjo i proda joj priču za 2 minuta, iako je mediokritet ispod mog nivoa i hoće samo da udari recku. Definitivno nema pravde. Zovu obezbedjenje zato sto si lik koji zna tacnu epizodu i u kom minutu je recena neka recenica u Grehu njene majke koja mu treba za citat na forumu 🤣 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted August 10, 2022 Share Posted August 10, 2022 4 minutes ago, Snjofko said: Zovu obezbedjenje zato sto si lik koji zna tacnu epizodu i u kom minutu je recena neka recenica u Grehu njene majke koja mu treba za citat na forumu 🤣 Ako ćeš iskreno, ovako sam tražio na yt: Ivan Bosiljčić udvaranje serija Ranjeni orao udvaranje Onda mi je izašlo preporučeno i Nepobedivo srce, pa sam nastavio dalje i izašla mi ova scena iz Greha njene majke koja je zadovoljila srž potrage 😄 Gledao sam razne treševe domaće, ali od ove 3 serije verovatno nisam pogledao jednu celu epizodu ikad : D 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted August 10, 2022 Share Posted August 10, 2022 Kad ste kod muvanja riba, mogu vama da kazem jer me niko ne zna. Za prijatelje i porodicu imam drugu pricu. Svoju sadasnju devojku sam upoznao na ana rs forumu hahahahahahahahaaha. I posle pljujem po instagramasima, a najgori sam od svih. Nesto guglao, izasla neka tema sa tog foruma, ja se registrovao, ona tamo pise, ja rec u pp, ona rec i ostalo je istorija 😂 I onda moje vecito podjebavanje da je ana rs forumasica, a ona otisla ubrzo odatle, a ja ostao duze od nje 🤣 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted August 10, 2022 Share Posted August 10, 2022 Zato si došao ovde...zbog ove ljubičaste boje foruma. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenozoik Posted August 10, 2022 Share Posted August 10, 2022 6 minutes ago, Dropkick Murphys said: Ako ćeš iskreno, ovako sam tražio na yt: Ivan Bosiljčić udvaranje serija Ranjeni orao udvaranje Onda mi je izašlo preporučeno i Nepobedivo srce, pa sam nastavio dalje i izašla mi ova scena iz Greha njene majke koja je zadovoljila srž potrage 😄 Gledao sam razne treševe domaće, ali od ove 3 serije verovatno nisam pogledao jednu celu epizodu ikad : D Meni nepoznati i ti nazivi i ta imena. A ja se još kunem u nekakve "Majstorske radionice" i tipa "Nacionalne Klase". Jbt koliko sam zaostao u trci sa modernim vremenom 😕 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted August 10, 2022 Share Posted August 10, 2022 Pa nisu to moderne serije, to su vec klasici sada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenozoik Posted August 10, 2022 Share Posted August 10, 2022 8 minutes ago, Snjofko said: Kad ste kod muvanja riba, mogu vama da kazem jer me niko ne zna. Za prijatelje i porodicu imam drugu pricu. Svoju sadasnju devojku sam upoznao na ana rs forumu hahahahahahahahaaha. I posle pljujem po instagramasima, a najgori sam od svih. Nesto guglao, izasla neka tema sa tog foruma, ja se registrovao, ona tamo pise, ja rec u pp, ona rec i ostalo je istorija 😂 I onda moje vecito podjebavanje da je ana rs forumasica, a ona otisla ubrzo odatle, a ja ostao duze od nje 🤣 Neke pikanterije iz privatnog života je možda pametnije zadržati za sebe 🙂 Šalim se. Nek ste vi srećni i zadovoljni gde god da ste se našli. Just now, Snjofko said: Pa nisu to moderne serije, to su vec klasici sada. To i kažem. Moderna vremena, novi klasici.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted August 10, 2022 Share Posted August 10, 2022 Moram da udelim savet jer ovde se mnogi zale da nemaju devojke, ne znaju gde, kako, introvertni su... 😁 Predajte se carima roze foruma 🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 10, 2022 Share Posted August 10, 2022 Ranjeni orao je izdržao test vremena, molim lepo. Vrhunac je jedan od bliskih drugova, inače je trenutno na edukaciji za psihoterapeuta, koji mi relativno skoro šalje poruku: ja koji pokušavam da otkrijem ABC sheme i otklonim iracionalna uverenja Tome iz Ranjenog orla + fotka scene iz serije. Spoiler Iz koje inače pamtim samo repliku baš čuvenog Tome: Vi ste jedna pokvarena žena, pritvorna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted August 10, 2022 Share Posted August 10, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted August 11, 2022 Share Posted August 11, 2022 musko-zemski odnosi su dostigli kritican nivo poziranja i foliranja. posledice - niko se ne hebe i ne voli. primećujem jos nesto - masa 30+ riba koje se u izlascima ponašaju kao da su ih je neko isterao iz kuce i rekao ne vracaj mi se u kucu neudata ili bar sa detetom(djuvegiju cemo vec oteti, prebiti, prisiliti kad dodje faza progutala žvaku/balon u stomaku) izgleda da je niche bio u pravu, zena je rodjena da bude odmor muskarcu/lovcu/ratniku Ps : uopste se ne bih zacudio da za 10 god pocnu da hapse zbog prethodne recenice koju sam napisao 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted August 11, 2022 Share Posted August 11, 2022 Ali potreba da se ovo sheruje i podeli na mreze, kao i ove likuse sto kace screenshotove pojedinaca koji pokusavaju da ih muvaju, jos ih kao i cenzurisu... Jezivo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted August 11, 2022 Share Posted August 11, 2022 Pravi dan/vece da se ozderem od alkohola, samo sam mislio da je BB zapoceo diskusiju. Video samo prvi post i poslednja tri, dovoljno od mene za sada. Sablonska rasprava 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted August 11, 2022 Share Posted August 11, 2022 Beograde, Beograde Beograde, Beograde Ti srce svoje nesebicno darujes Spoiler Sa nama i u nama zivis ti♥️ 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted August 11, 2022 Share Posted August 11, 2022 Tebi je izgleda i dalje veče 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts