Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ljudi kakvu sam rakiju sinoc probao. :classic_ninja: Ja sam i dalje odusevljen. Inace ne pijem rakiju i ne gotivim je jer mi je jaka... Ali ovo je nesto fantasticno. Viljamovka, ali bas osetis pun ukus viljamovke, navodno nije za prodaju jer ima samo 10tak flasa

• Like 1
Posted
18 minutes ago, SteveFrancis#3 said:

Kad smo kod tika, zna li ko zasto kod nas vec neko vreme nema keceva (mislim na airmax, ne na jordan) skoro nigde?

Moje su na izdisaju,

CD1530_001?bgc=245,245,245&iccEmbed=1

a na zvanicnom ima samo sam customise za 155e?!

• Like 1
Posted
7 minutes ago, Cooper said:

Moje su na izdisaju,

CD1530_001?bgc=245,245,245&iccEmbed=1

a na zvanicnom ima samo sam customise za 155e?!

Imas ih na Amazonu.de .... bar bile pre nedelju-dve (gledao za ceru duboke Air max 1 ...ili koje vec... ne volem Nike)

• Like 1
Posted

ono kad publika prepozna jedini track u setu
Nije jedini track, bilo je dosta old skul disko hitova, ali vrv jeste bila jedina house stvar, odnosno remix je klasičan klaberski.
Počeo je sa going back 2 my roots, završio sa freedom od GM
Posted
3 minutes ago, gggggggg said:

ne pricam za ovaj set nego onako generalno ;D

danas verovatno ništa ne znači ni to da publika raspoznaje 60% seta. toliko je sve dostupno i predvidljivo da ne govori o publici apsolutno išta.

muzika treba da bude vajb koji dobiješ i šta vraćaš natrag dju, makar u klubu. nije ni važno koja stvar je sad feat.

Posted

danas verovatno ništa ne znači ni to da publika raspoznaje 60% seta. toliko je sve dostupno i predvidljivo da ne govori o publici apsolutno išta.

muzika treba da bude vajb koji dobiješ i šta vraćaš natrag dju, makar u klubu. nije ni važno koja stvar je sad feat.
A nije baš da će ista publika na Guetu, Hawtina ili Katanja Hernana...
Posted
1 minute ago, Luchifer89 said:

A nije baš da će ista publika na Guetu, Hawtina ili Katanja Hernana...

ma ja mislim da neki procenat i hoće

ja nisam merodavan jer sam išao u klabing kada je sve to bilo sveže & nije bilo inferneta ali baš nisam imao nikakve predrasude. potpuno geto fazon, zabole me ko si, daj da vidimo šta imaš

i išao sam na razne stilove i sorte elektronske muzike, nije tu bilo nekih posebnih predrasuda. tek kada čujem neđto u klubu, tj nečiju interpretaciju te muzike u kontekstu dešavanja u klubu, onda počinjem da cenim da li je to za mene ili jok.

• Like 2
Posted

ma ja mislim da neki procenat i hoće

ja nisam merodavan jer sam išao u klabing kada je sve to bilo sveže & nije bilo inferneta ali baš nisam imao nikakve predrasude. potpuno geto fazon, zabole me ko si, daj da vidimo šta imaš

i išao sam na razne stilove i sorte elektronske muzike, nije tu bilo nekih posebnih predrasuda. tek kada čujem neđto u klubu, tj nečiju interpretaciju te muzike u kontekstu dešavanja u klubu, onda počinjem da cenim da li je to za mene ili jok.
Hoće sigurno, svaštojedi kojima je bitno da se nagutaju xerova i da DJ vozi...
Ja bi npr, pre slušao gorenavedenog Brku u ovom bičbaru, nego Getu na exitu ili Ričija u nekom Berlinskom industrial mnml hipster ambijentu.
Posted
Just now, Luchifer89 said:

Hoće sigurno, svaštojedi kojima je bitno da se nagutaju xerova i da DJ vozi...
Ja bi npr, pre slušao gorenavedenog Brku u ovom bičbaru, nego Getu na exitu ili Ričija u nekom Berlinskom industrial mnml hipster ambijentu.

opet kažem, sve je stvar mindseta. 

richie hawtin je i veći i stariji od minimala. ne mogu ja njega da ufijokiram u neki pravac koji je došao nakon njega

trens ne gotivim ali imam dva trens dja koji su mi u top 10 svih djeva koje sam čuo, a čuo sam ih brda.

ni disko ne gotivim a brka mi je neviđena faca i dj. fijoke su fijoke, muzika je muzika (lajf iz lajf)

...kada sam ja kretao u klabing, cca 1994e, imao si na jednoj zabavi različite stilove i tipove muzike. možda je postojala neka zajednička linija ali ne i obavezno.

meni je to i dan danas neki fazon, da čujem nekoga bez obzira da li je takva muzika moj favorit ili nije

kada odem još dalje, do prvih kodina gimnazije, tj početka devedesetih - ulazio sam u KST ili na akademiju a da nisam znao ni ko svira: daj da čujem pa da sudim, to mi je uvek bio neki pristup.