Kurc Emuchelo Posted July 23, 2020 Share Posted July 23, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted July 23, 2020 Share Posted July 23, 2020 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted July 23, 2020 Share Posted July 23, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted July 23, 2020 Share Posted July 23, 2020 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
riviera Posted July 23, 2020 Share Posted July 23, 2020 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 23, 2020 Share Posted July 23, 2020 1 hour ago, stefan81888 said: morao sam https://dangerousminds.net/comments/robert_plant_is_still_embarrassed_about_his_does_anybody_remember_laughter In the 1976 concert movie The Song Remains the Same, recorded over three gigs at Madison Square Garden, after the line “and the forests will echo with laughter….” Plant exuberantly engages in a bit of unrehearsed crowd work, crying, “Does anybody remember laughter?? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted July 23, 2020 Share Posted July 23, 2020 (edited) Toliko je bio "embarrased" da je ponovio istu rečenicu devet godina kasnije na Live Aid koncertu. Na 4:20. Edited July 23, 2020 by Stiletto Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 23, 2020 Share Posted July 23, 2020 (edited) pa kad si mu platio Edited July 23, 2020 by uini Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted July 23, 2020 Share Posted July 23, 2020 Sent from 127.0.0.1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 23, 2020 Author Share Posted July 23, 2020 (edited) Edited July 23, 2020 by Kronostime 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 23, 2020 Author Share Posted July 23, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 23, 2020 Share Posted July 23, 2020 @Barkley#34, @Reginald Cousins odgledao sam u totalu the wire, trebalo mi je recimo metar dana laganog ritma sjajna serija koja radi posao i 2020e. probao sam pre godinu ili dve da pustim drugu sezonu breaking bad (prvu sam gledao uživo pa zaboravio na ostatak) = izgledalo mi je kao da gledam nešto iz 1993, prilično bedno sopranosi su liga za sebe ali the wire je tu negde, odmah ispod, kao larry bird u poređenju sa jordanom ja pri tome ne volim i ne gledam pandurske i/ili mafijaške serije i filmove, pa računam da je review još bolji nego što zvuči na prvi pogled. omarova smrt je i okej iznenađenje i ujedno nije okej. mislim da je zaslužio neki veliki rasplet ali opet to nije u duhu serije = svi su dobili relativno životni rasplet ili makar ono što bi se percipiralo kao životno 9 / 10. 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 23, 2020 Author Share Posted July 23, 2020 Odje su neke nadprirodne sile na delu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 23, 2020 Author Share Posted July 23, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamburinjo Posted July 23, 2020 Share Posted July 23, 2020 Hvala Vini za spojlere posto pocinjem da gledam od vikenda the wire al sad cu obrnem jos jednom Srecne Ljude 😛 1 1 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted July 23, 2020 Share Posted July 23, 2020 Kakva ste sekta vi sopranovci, cudo jedno jebeno 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted July 23, 2020 Share Posted July 23, 2020 Zato sto je serija prejaka. Legacy&influence su prosto nepojmljivi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 23, 2020 Share Posted July 23, 2020 3 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Kakva ste sekta vi sopranovci, cudo jedno jebeno ja cak nisam sopranos fan, samo mi je objektivno kidanje. evo u isto vreme kada sam pustio breakin bad s02, pustio i sopranose, doduše pilot epizodu. jebeni oskar da se uruči moja privatna lista najboljih serija svih vremena (nisam gledao lost i true detective): 1 sopranos 2 leftovers 3 twin peaks 1 & 2 _____________ ostale sam voljan da poređam ispod. recimo da mi je the wire u top 5-7 seinfeld je tu negde 4-7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted July 23, 2020 Share Posted July 23, 2020 Wire je bolji od BB taman onoliko koliko je MJ bolji od Birda. Sopranos eventualno Lebron,. True Det 1 je tu negde... Tim Duncan recimo. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 23, 2020 Share Posted July 23, 2020 2 minutes ago, freethrow said: True Det 1 je tu negde... Tim Duncan recimo. mojne te season 1 fazone. ili je u totalu ocena ili patka imam ja puno serija koje kidaju tako nešto oko sezonice i taj breaking bad u prvoj sezoni je totalna pobeda Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted July 23, 2020 Share Posted July 23, 2020 (edited) 1 minute ago, uini said: mojne te season 1 fazone. ili je u totalu ocena ili patka imam ja puno serija koje kidaju tako nešto oko sezonice i taj breaking bad u prvoj sezoni je totalna pobeda Pa da al True Detective sezone su praktično odvojene serije. S tim što je to realno mini serija tako da je ne bih poredio s ovim normalnim serijama. Edited July 23, 2020 by djole 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 23, 2020 Share Posted July 23, 2020 Just now, djole said: Pa da al True Detective sezone su praktično odvojene serije. S tim što je to realno mini serija tako da je ne bih poredio s ovim normalnim serijama. znači da se zagledam? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zorex Posted July 23, 2020 Share Posted July 23, 2020 5 minutes ago, freethrow said: Wire je bolji od BB taman onoliko koliko je MJ bolji od Birda. Sopranos eventualno Lebron,. True Det 1 je tu negde... Tim Duncan recimo. I ja mislim da je the Sopranos goat, Wire odmah iza, a BB blago ishajpovan jer su glavni glumci belci. Tvin Piks bi u ovoj analogiji bio Bil Volton recimo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted July 23, 2020 Share Posted July 23, 2020 Just now, uini said: znači da se zagledam? Svakako, prva sezone je must. Meni je i druga bila gledljiva, treća mi je poprilično slaba, mada će većina reći da je treća bolja od druge. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 23, 2020 Share Posted July 23, 2020 (edited) 3 minutes ago, djole said: Svakako, prva sezone je must. Meni je i druga bila gledljiva, treća mi je poprilično slaba, mada će većina reći da je treća bolja od druge. onda ne mogu verovatno edit mada ko zna, imam u vidu i onog terminatora 724 deo Edited July 23, 2020 by uini Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts