deez nuts. Posted June 1, 2020 Share Posted June 1, 2020 Miran je Skvebi, anti fasisti su teroristi...svi ce u Gvantanamo i resen problem. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted June 1, 2020 Share Posted June 1, 2020 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted June 1, 2020 Share Posted June 1, 2020 Ovo treba da ukaže na šta tačno? Da je čovek licemeran? Da su protesti protiv totalitarnog režima isto što i ovo divljanje i pljačkanje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
riviera Posted June 1, 2020 Share Posted June 1, 2020 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted June 1, 2020 Share Posted June 1, 2020 49 minutes ago, djole said: Ovo treba da ukaže na šta tačno? Da je čovek licemeran? Da su protesti protiv totalitarnog režima isto što i ovo divljanje i pljačkanje? pa sad, ne bih ja stavljao znak jednakosti između ekipe koja protestvuje, ekipe koja nasilno protestvuje i ekipe koja sve to koristi da bi pljačkala 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted June 1, 2020 Share Posted June 1, 2020 2 minutes ago, uini said: pa sad, ne bih ja stavljao znak jednakosti između ekipe koja protestvuje, ekipe koja nasilno protestvuje i ekipe koja sve to koristi da bi pljačkala Pa to nije uradio ni ovaj čovek, vrlo jasno je rekao šta mu smeta. Šta više, po twitteru vidim da i sam učestvuje na protestima, ali mirnim. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted June 1, 2020 Share Posted June 1, 2020 izvini rev mahoney : ( bilo mi je smešno sad više nije 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted June 1, 2020 Share Posted June 1, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted June 1, 2020 Share Posted June 1, 2020 @gggggggg Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted June 1, 2020 Share Posted June 1, 2020 odlicno je ovo. samo sto sam ja uzasan po prepoznavanju. znao sam samo prva dva naravno. technasiu i planetary assault system sam cuo milion puta i opet nikada ne bih pogodio...neke stvari nisam ni cuo. prosli put je @SteveFrancis#3 spominjao sample iz jedne stvari i znao sam na sta misli i nisam se mogao setiti do pre neki dan kada sam opet cuo ovo: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted June 1, 2020 Share Posted June 1, 2020 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted June 1, 2020 Share Posted June 1, 2020 10 minutes ago, gggggggg said: odlicno je ovo. samo sto sam ja uzasan po prepoznavanju. znao sam samo prva dva naravno. tako i ja. ma nema to veze, samo mi je simpa video djuture Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted June 1, 2020 Share Posted June 1, 2020 Pa to nije uradio ni ovaj čovek, vrlo jasno je rekao šta mu smeta. Šta više, po twitteru vidim da i sam učestvuje na protestima, ali mirnim. Ovo je fora85% izaslo da protestvuje20,000 ljudi bilo od 3.Do 6 sve ok, onda dolaze batice u kolika sa cekicima i krece lapanje.Znaci imamo min 3,4 grupeMirni setaciSetaci koji ako ih povuce masa hoce da razlupaku po neki acab autoEkipica koja izasla.samo da kradeEkipica sa lokala koja gleda da ucari sta mozeKomsija iz zgrade bio 3x napolju vratio se sa 5 kesa.Kako ce hood da mi se promodira u narednum danimaSent from my SM-G965U using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 1, 2020 Author Share Posted June 1, 2020 4 minutes ago, Squabbit said: Ovo je fora 85% izaslo da protestvuje 20,000 ljudi bilo od 3. Do 6 sve ok, onda dolaze batice u kolika sa cekicima i krece lapanje. Znaci imamo min 3,4 grupe Mirni setaci Setaci koji ako ih povuce masa hoce da razlupaku po neki acab auto Ekipica koja izasla.samo da krade Ekipica sa lokala koja gleda da ucari sta moze Komsija iz zgrade bio 3x napolju vratio se sa 5 kesa. Kako ce hood da mi se promodira u narednum danima Sent from my SM-G965U using Tapatalk Budi pravi Srbenda i prijavi komsiju policiji - anonimno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted June 1, 2020 Share Posted June 1, 2020 1 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted June 1, 2020 Share Posted June 1, 2020 Budi pravi Srbenda i prijavi komsiju policiji - anonimno. Ma ko ga jebe. Shakal.. sta cu mu ja, nije mene pljackao. Sve je pod kamerama koga hoce da uFate uFatice gsSent from my SM-G965U using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted June 1, 2020 Share Posted June 1, 2020 . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asterion Posted June 1, 2020 Share Posted June 1, 2020 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted June 1, 2020 Share Posted June 1, 2020 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted June 1, 2020 Share Posted June 1, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted June 2, 2020 Share Posted June 2, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted June 2, 2020 Share Posted June 2, 2020 Konačno se oglasila prava struka a ne one pičkice od Kona i Srđe Jankovića i rekla pravu istinu o COVID19 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 2, 2020 Author Share Posted June 2, 2020 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted June 2, 2020 Share Posted June 2, 2020 Ovo sam ja video ima tri godine sigurno. Na lajni lika koji radi kao NFL komentator a bivši je NFL linijaš. Čovek iskomentarisao kao analizu filma nekog NFL linijaša. Baš je bilo viral u to vreme među onima koji prate NFL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted June 2, 2020 Share Posted June 2, 2020 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts