Drug Crni Posted May 18, 2019 Posted May 18, 2019 Brateeeuuu..super je stvar,ali kako ne postaviti ovo? 2 1
Squabbit Posted May 18, 2019 Posted May 18, 2019 Svratio Bobi na basket malo...Sent from my Alcatel db using Tapatalk 12 1
didžej hel Posted May 19, 2019 Posted May 19, 2019 često se setim online komentara lika koji deli moju nenaklonost ka depeche mode hajpu u trenutku kada otkazuju koncert u bgdu enjoy the silence 2 1 6
dekkard Posted May 19, 2019 Posted May 19, 2019 Na danasnji dan pre 6 godina Ispoštovali su nas, nije bilo isključiva promocija tada novog albuma, svirali su Just Can't Get Enough koju nisu dugi niz godina izvodili uživo.Definicija hedonizma! [emoji41] 1
Squabbit Posted May 19, 2019 Posted May 19, 2019 Boban je legenda.. Igramo basket subotom prepodne na Manhattan beachu, skupi se 20tak+ raznih njushki i javlja se drugarov drug da kasni ali dovodi navijaca. Eto njega, ali eto ga i Bobi. Dolazi, pozdravlja se sa svima i krece da lozi masu. Kako je dosao vec pred kraj, mi preumorni niko ne moze vise, fali nam jedan za 5na5 on kao mogu i ja ali me mrzi malo. Na kraju nagovori Bobi 1og da odigra jos koji basket. Bas neposredan i opusten, carina.. Sedi devojche od 1 klinca i vidi se da je sramota malo, on udje u pricu kao da mu je komsinica iz Boljevca.. Jedino sto me je bas zanimalo je bilo da li Simmons pogodi po neku 3ku makar na treningu. Kaze on: Ma gde bre brate bas je operisan. Ali trudi se... 😂😂😂 18 2 1
Squabbit Posted May 19, 2019 Posted May 19, 2019 'Bem te zivote ima neki pride na Long Beach.. havarijaSent from my Alcatel db using Tapatalk 1
Chaos Is Me Posted May 19, 2019 Posted May 19, 2019 (edited) Liči malo na Bogdana Bogdanovića otpozadi. Edited May 19, 2019 by Chaos Is Me 2 2
Tamburinjo Posted May 20, 2019 Posted May 20, 2019 jo smalo starog Beograda Ovo zaokruzeno je drveni stub koji je postavljan uoci rodjendana Kralja Petra koji se tada (procitah tako, a Darbi i Abraham nek potvrde :-P ) proslavljao kao velika svecanost u zemlji. 4
Recommended Posts