Shunsuke Nakamura Posted February 3, 2020 Posted February 3, 2020 (edited) Edited February 3, 2020 by Shunsuke Nakamura
Stoned Laki21 Posted February 4, 2020 Posted February 4, 2020 1 hour ago, uini said: onaj dripac djilas je key word ovako kod mene u kraju izgledaju deca sumnjivih biznismena, malih privrednika bez škole, što bi se na novosrBskom reklo Gazda. ovo me je ćale 'ladnjačar jer BMW je znak raspoznavanja za tu granu privrednu i nadimak mu je takav, Bucke, ne debeli ne krmak, krmsivoje ili šta već, nego Bucke, jer jebi ga ima para, baciće Bucke turu, Debeli neće sigurno 1
Kronostime Posted February 4, 2020 Author Posted February 4, 2020 (edited) I jedna za Jocu sto mre na kraju A za ostale... Edited February 4, 2020 by Kronostime
Stoned Laki21 Posted February 4, 2020 Posted February 4, 2020 (edited) U ISTO VREME I i edit: Na današnji dan preminuo je glumac Dragan Maksimović. njega su par meseci ranije pretukli zverski skinsi na zelenome vencu, umro je od posledica prebijanja u nekoj od bgd bolnica. Nikad nije rekao ko ga je tukao policiji, jer je smatrao da su to deca i da ne znaju šta rade... lepo je što se neko setio ovog neznanog junaka. edit edit: i jedna antologijska scena pored one iz Andjelahttps://www.youtube.com/watch?v=D-jaIi310e4 Edited February 4, 2020 by Stoned Laki21 1 3
SteveFrancis#3 Posted February 4, 2020 Posted February 4, 2020 4 minutes ago, Laki21 koji lebdi said: Pa nije los "novi" Gang Starr, a? 🙂 Bila je vec prica na temu. Sasvim solidan album sa vrlo ogranicenim materijalima. Nije bas consistent throughout, ali nekoliko odlicnih pesama + teska nostalgija. Beat na family&loyalty mi je suze naterao. Premo pokazao da se moze biti originalan i inventivan i kad se kreces u okvirima svog TM zvuka, tj. bez izleta u progresivno radi progresivnog. 1
Squabbit Posted February 4, 2020 Posted February 4, 2020 Ih ih koja je ovo ekipa bila. A lako je bilo napraviti.Licno kerra sam redovno kupovaoSent from my SM-G965U using Tapatalk 2
Stoned Laki21 Posted February 4, 2020 Posted February 4, 2020 fale Isaak Okornokwo, Klever Manuel Chala, Kennedy Bakrochoglu i onaj švedjanin što vuče na srpski a iz Herenvena rodom Stefan Selaković jebo te!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2
Whitnail Posted February 4, 2020 Posted February 4, 2020 5 hours ago, uini said: onaj dripac djilas je key word video-aa8d4c5f1c1656237911aad8833a972d-V.mp4 1
deez nuts. Posted February 4, 2020 Posted February 4, 2020 10 minutes ago, Stoned Laki21 said: fale Isaak Okornokwo, Klever Manuel Chala, Kennedy Bakrochoglu i onaj švedjanin što vuče na srpski a iz Herenvena rodom Stefan Selaković jebo te!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I najbolji golman na igrici Franco Costanzo. 2
Stoned Laki21 Posted February 4, 2020 Posted February 4, 2020 (edited) 4 minutes ago, Sprivel said: I najbolji golman na igrici Franco Costanzo. olimpijako igra na OAKA stadionu 74000 navijača brani Elephtrolopulos (posle u milanu bio kratko kao treći golman). Dok se penzionisao, i ovaj iz Rivera završio karijeru Edited February 4, 2020 by Stoned Laki21
deez nuts. Posted February 4, 2020 Posted February 4, 2020 Ne zaboravimo i nepobedivu ekipu na igrici, Atalantu.
Squabbit Posted February 4, 2020 Posted February 4, 2020 2 minutes ago, Sprivel said: Ne zaboravimo i nepobedivu ekipu na igrici, Atalantu. Cekaj a roma sa Candela i cafu po bokovima 5-3-2? 1
deez nuts. Posted February 4, 2020 Posted February 4, 2020 Just now, Squabbit said: Cekaj a roma sa Candela i cafu po bokovima 5-3-2? Roma i Lazio su najjace ekipe na igrici. Kakav god tim da napravis Atalanta se tesko dobija. 2
nlavrnja Posted February 4, 2020 Posted February 4, 2020 Osim atalante i pretesko gostovanje veneciji i federiku mageljanesu. Zaboravili ste: Najboljeg golmana, Dionisisa Chiotisa iz Aeka. Najboljeg igraca (na amc u 5-3-2 redovno 40-50 golova i 20+ ast po sezoni) nikiforenka. Ponajbolje krilo u igri (mogao oba) Agbara Barsoma, poprilicno nepoznat jer je postojao samo kad se ukljuci large database, sto je u Srbiji tada zahtevao tesko dostizan komp. Ja ga provalio jer sam igrao save sa djurgardenom 😃 1 1
Kronostime Posted February 4, 2020 Author Posted February 4, 2020 Ako predjete na tenisere - Zoe ce primeniti na vas tehniku "macke s` j......a"
Squabbit Posted February 4, 2020 Posted February 4, 2020 (edited) 1 hour ago, nlavrnja said: Osim atalante i pretesko gostovanje veneciji i federiku mageljanesu. Zaboravili ste: Najboljeg golmana, Dionisisa Chiotisa iz Aeka. Najboljeg igraca (na amc u 5-3-2 redovno 40-50 golova i 20+ ast po sezoni) nikiforenka. Ponajbolje krilo u igri (mogao oba) Agbara Barsoma, poprilicno nepoznat jer je postojao samo kad se ukljuci large database, sto je u Srbiji tada zahtevao tesko dostizan komp. Ja ga provalio jer sam igrao save sa djurgardenom 😃 bem mu misha pokusavam nikoforenka da se setim.. saljem poruku ortaku, on spava valjda bo ga pas.. Nikiforenko EDIT: To Madeira!!!! Edited February 4, 2020 by Squabbit
Stoned Laki21 Posted February 4, 2020 Posted February 4, 2020 1 hour ago, nlavrnja said: Najboljeg igraca (na amc u 5-3-2 redovno 40-50 golova i 20+ ast po sezoni) nikiforenka. Meni je Nikiforenko bio ekvadorac Chala. A desno WB Marjan fkn Marković njih dvojica jedno pedesetak asistencija lagano.
Recommended Posts