Grunf Posted January 25, 2020 Share Posted January 25, 2020 2 hours ago, uvrnuto said: Samo smisli neku dobru priču. 😄 Je l' zna neko neki dobar pdf editor koji je besplatan i ne ostavlja žig? Ili još bolje neke alternative prebacivanja pdf-a u word, ali do sad sve što sam probao mi totalno poremeti raspored. Teško je naći neki alat koji bi mogao savršeno prebaciti .pdf u Wordov dokument. Ja sam nekad koristio ovaj sajt za neke stvari oko pdf-ova i radio mi je posao. https://smallpdf.com 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 25, 2020 Share Posted January 25, 2020 @SteveFrancis#3 dok cekam da mi ne omasis anti-pop consortium na prethodnoj strani, moj omiljeni hip hop sajko bend ikada, jesil slusao (jasno mi je da si cuo za) handsome boy modeling school? totalno sam killin puritans 😐 ovo se ne racuna naravno 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 25, 2020 Share Posted January 25, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted January 25, 2020 Share Posted January 25, 2020 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted January 25, 2020 Share Posted January 25, 2020 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted January 25, 2020 Share Posted January 25, 2020 Nema teme, pa ću ovde. Stonoteniseri su se plasirali na OI! Pobedili 3:2 Austriju, koja je šampion Evrope, i Hong Kong sa 3:2, gde je Levajac dobio dva meča u singlu, dečko rođen 2001. U petom meču je pobedio 19. igrača sveta. Neverovatan uspeh, bravo! 9 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
riviera Posted January 25, 2020 Share Posted January 25, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted January 25, 2020 Share Posted January 25, 2020 7 hours ago, uini said: https://genius.com/Antipop-consortium-ghostlawns-lyrics 1 [High Priest] 2 [M. Sayyid] 3 [Beans] ..mada samo finale pesme koje izvodi sayyid verovatno zaslužuje prvo mesto, tako da nisam pametan. Isti redosled i kod mene, nemam neku dilemu. Evo druge za danas https://www.google.com/amp/s/genius.com/amp/2pac-got-my-mind-made-up-lyrics Ovde imam problem sa mestom #1, obojica su nacisto iskidala, ali ipak za folikul dlake ide ovako 1. Kurupt 2. Redman 3. Method Man 4. 2Pac 5. Daz Dillinger [Dat Nigga Daz] 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted January 25, 2020 Share Posted January 25, 2020 5 hours ago, uini said: @SteveFrancis#3 dok cekam da mi ne omasis anti-pop consortium na prethodnoj strani, moj omiljeni hip hop sajko bend ikada, jesil slusao (jasno mi je da si cuo za) handsome boy modeling school? totalno sam killin puritans 😐 ovo se ne racuna naravno Kako ne, pa i Automator i Prince Paul su pretty much legende. Na ovom treku je i Brand Nubian, a i generalno dosta stvari imaju zajedno. Onaj prvi album im je zaista bas odlican. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
riviera Posted January 25, 2020 Share Posted January 25, 2020 (edited) busta (skoro ) ubio nas-a na ovom track-u, eto i to cudo se desilo. https://genius.com/Busta-rhymes-dont-get-carried-away-lyrics Edited January 25, 2020 by riviera Link to comment Share on other sites More sharing options...
riviera Posted January 25, 2020 Share Posted January 25, 2020 (edited) ako mogu i grupe, konkretno u ovom primeru killer mike > lp-a. samo za uinija amatera koji ne ume da prepozna izvodjaca po sluhu https://genius.com/Run-the-jewels-all-due-respect-lyrics Edited January 25, 2020 by riviera 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 25, 2020 Share Posted January 25, 2020 (edited) 30 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Isti redosled i kod mene, nemam neku dilemu. Evo druge za danas https://www.google.com/amp/s/genius.com/amp/2pac-got-my-mind-made-up-lyrics Ovde imam problem sa mestom #1, obojica su nacisto iskidala, ali ipak za folikul dlake ide ovako 1. Kurupt 2. Redman 3. Method Man 4. 2Pac 5. Daz Dillinger [Dat Nigga Daz] 1 kurupt 2 method man 3 redman 4 daz dillinger 5 2pac 2&3 potpuno egal imho Edit @riviera daj strofe napismeno Edited January 25, 2020 by uini Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted January 25, 2020 Share Posted January 25, 2020 58 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Isti redosled i kod mene, nemam neku dilemu. Evo druge za danas https://www.google.com/amp/s/genius.com/amp/2pac-got-my-mind-made-up-lyrics Ovde imam problem sa mestom #1, obojica su nacisto iskidala, ali ipak za folikul dlake ide ovako 1. Kurupt 2. Redman 3. Method Man 4. 2Pac 5. Daz Dillinger [Dat Nigga Daz] 1. Method Man 2. Kurupt 3. Redman 4. 2Pac 5. Daz Dillinger 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted January 25, 2020 Share Posted January 25, 2020 Au, nemojte me tovariti... Relativno prosecan vers je bacio Meth... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krava kaze mu Posted January 25, 2020 Share Posted January 25, 2020 (edited) ovde 2pac 4 & 5 mesto? posle onog upada mogao je recitovati i recept za proju, srebrna medalja osigurana Edited January 25, 2020 by Krava kaze mu Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted January 25, 2020 Share Posted January 25, 2020 Priznajem da sam po pitanju repa uvek bio mejnstrimer, tako da mi je Pak ipak ispred svih tih. Fazon, kad sam kao mladi tinejdžer prvi put čuo Hit em up (drti naravno), bio sam u fazonu dajte mi dva uzija, idem da izrešetam 10 rendom prolaznika. 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted January 25, 2020 Share Posted January 25, 2020 Ovo mi je u to vreme bila omiljena, super su m svi koji učestvuju: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 25, 2020 Share Posted January 25, 2020 49 minutes ago, riviera said: ako mogu i grupe, konkretno u ovom primeru killer mike > lp-a. samo za uinija amatera koji ne ume da prepozna izvodjaca po sluhu https://genius.com/Run-the-jewels-all-due-respect-lyrics hip hop nije moja preokupacija a i pravila igre su rigidna. strava su run the jewels 1 killer mike 2 el-p s'tim što meni nije tolika razlika 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted January 25, 2020 Share Posted January 25, 2020 8 minutes ago, realno *w said: Priznajem da sam po pitanju repa uvek bio mejnstrimer, tako da mi je Pak ipak ispred svih tih. Fazon, kad sam kao mladi tinejdžer prvi put čuo Hit em up (drti naravno), bio sam u fazonu dajte mi dva uzija, idem da izrešetam 10 rendom prolaznika. 9 minutes ago, Krava kaze mu said: ovde 2pac 4 & 5 mesto? posle onog upada mogao je recitovati i recept za proju, srebrna medalja osigurana Pa ovde se ocenjuju konkretni versovi u konkretnim pesmama i ciji je bolji, pa se redaju po dobrosti. Nema ova igra nikakve veze sa celokupnim opusom svakog od pomenutih, niti njihovim mestom u panteonu. Poznato je da sam ja Pacman (keke) i da sam 101% ubedjen da je najveca rep figura evah i to bez konkurencije. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krava kaze mu Posted January 25, 2020 Share Posted January 25, 2020 ja samo rekoh da ne moze biti tako nisko, ne zbog opusa vec zbog deliverija😃 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted January 25, 2020 Share Posted January 25, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted January 25, 2020 Author Share Posted January 25, 2020 QQ, sta napraviste od kafane? Da okadim istu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted January 25, 2020 Share Posted January 25, 2020 2 hours ago, Green23 said: Nema teme, pa ću ovde. Stonoteniseri su se plasirali na OI! Pobedili 3:2 Austriju, koja je šampion Evrope, i Hong Kong sa 3:2, gde je Levajac dobio dva meča u singlu, dečko rođen 2001. U petom meču je pobedio 19. igrača sveta. Neverovatan uspeh, bravo! Mislim da 90% koji su danas videli ovu vest ne kapira kolika je ovo senzacija...Ovo je kao kada bi npr neko iz velike trojke u tenisu ispao u prvom kolu grand slama. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted January 25, 2020 Share Posted January 25, 2020 2 minutes ago, Krava kaze mu said: ja samo rekoh da ne moze biti tako nisko, ne zbog opusa vec zbog deliverija😃 A pa nismo uzimali u obzir i flow&delivery, onda bi to bio bas nenormalno kompleksan i tezak posao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
riviera Posted January 25, 2020 Share Posted January 25, 2020 (edited) slazem se sa franciskom ali narod misli drugaciji. komentar sa najvise glasova @krava, nije u pitanju ko je bolji generalno nego u konkretnoj pesmi, ako sam dobro shvatio . cim je otvorio sa elevation - orientation i nastavio sa sa patient - communication , poprilicno basic nivo rime odmah ide na zacelje in my book. inace kad ga vec pominjete, 2pac mi nije goat jer iako je imao najveci impact opet je znao da izbaci i dosta trasha a i nije bio prevashodno samo reper jer su ga zanimale i druge stvari kao sto je gluma, fokus mu nije bio samo na muzici. biggie ima mnogo besprekorniju diskografiju, delom i jer nije izbacio gomilu stvari ali sve ono sto je uspeo sve da snimi je bilo pure solid gold i sasvim dovoljno za 1. mesto kod mene. 2nd tier - pac, nas i rakim. Edited January 25, 2020 by riviera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts