uncletima Posted February 27 Posted February 27 Papa Franjo se oporavlja, Putin brani pravoslavlje, Tramp tera Meksikance odakle su dosli, Laura Kovesi samara, samo nikako da opomene ove nase, iako smo pridruzeni clan, zar ne?!
uncletima Posted February 27 Posted February 27 Sve te naopake ugovore potpisane u ime nas, a da nas niko pitao nije - brisi. Ako treba, somun i mast + aleva i cao. Kome se ne svidja scenario, sedite kuci, pa cemo da... 1
uncletima Posted February 28 Posted February 28 O, pijavicama, koje "uzivo" prate studenstki mars... Usput guraju neke svoje price, koje veze sa decom nemaju... OMG! Tu su neke, crkve, manastiri, monasi, Kosovo... PS. I, to, ponosno, preko celog video zapisa: PerO, Zvalic Te sutra stave za ministra kulture, zato sto se kao curica kikoces dok im zuljeve buse?
uncletima Posted February 28 Posted February 28 Dok se dogovorite, Doktor, Doktorica, Profesor, Profeserica, protutnja ambulantna kola. Dakle, od sad, za promenu: Doktorica i profesorica
Volter Posted February 28 Posted February 28 Šta je bre ovo, neki stomačni virus? Cele noći nisam spavao, taman zadremam pa trk u kupatilo. Zovem šefa jutros: Šefe, danas ne dolazim na posao. Kako bre ne dolaziš, pa prošle nedelje si uzeo dva dana. Šefe, ako budem došao ti ćeš sigurno uzeti bolovanje. Šalim se ja, uzmi kol'ko god ti je potrebno.
robespierre Posted February 28 Posted February 28 Ja sam u noći između nedelje i ponedeljka mislio da ću da umrem, i ne šalim se, razmišljao sam hitnu da zovem. Sve isto plus povraćanje i nerealna groznica, a bol u svakom mišiću kao da me je pregazio puk vojske.
Kronostime Posted February 28 Author Posted February 28 Leskarim kokd kod kuce vec 10 dana, bila temperatura pa morala i infuzija da radi. Nalazi laboratorije pokazuju povecan CRP tako da me doktorka za svaki slucaj testirala na COVID i produzila bolovanje na jos nedelju dana - taman i neko duplo kolo natenane da se odgleda.
Volter Posted February 28 Posted February 28 (edited) 1 hour ago, robespierre said: Ja sam u noći između nedelje i ponedeljka mislio da ću da umrem, i ne šalim se, razmišljao sam hitnu da zovem. Sve isto plus povraćanje i nerealna groznica, a bol u svakom mišiću kao da me je pregazio puk vojske. Ja kad povratio mislio sam biće mi lakše, al i dalje osećam mučninu. Nekako mi bolje kad ležim, čim ustanem ili sednem, opet me vata muka. I u komšiluku slične priče. Edited February 28 by Volter
uncletima Posted February 28 Posted February 28 Ako ne pojedes, zelenis - zvacu studente. Ako se do ponoci ne pojavis kuci - zvacu studente. Ako samo zucnes - zvacu studente!
uncletima Posted March 1 Posted March 1 @Kronostime Prosli put kad sam te uPomoc oko kompa iskao, folder sa najlepsim tetama je jednostavno nestao...
Kronostime Posted March 1 Author Posted March 1 1 minute ago, uncletima said: @Kronostime Prosli put kad sam te uPomoc oko kompa iskao, folder sa najlepsim tetama je jednostavno nestao... Ja ti lepo dadoh adresu gde da odneses HDD da ti vrate tete nazad na drugi ispravan disk.
uncletima Posted March 1 Posted March 1 @Kronostime PS. Ako nas ne pregaze, leteci automobili, imas toceno po izboru.
uncletima Posted March 1 Posted March 1 "Pa da za nekih 5 godina zive u normalnom drustu." E, moj, profesore, deca zive u tom normalnom drustvu, svaki put kad zatabanaju!
Recommended Posts