Fat Zadd Posted April 1 Share Posted April 1 Sa par dana (opravdanog naravno) zakašnjenja , srećan 50-ti rođendan 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted April 1 Share Posted April 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted April 1 Author Share Posted April 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted April 1 Share Posted April 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted April 1 Share Posted April 1 12 hours ago, RatzenStadt said: Školski primer izvođača koji luta između žanrova, ona ne zna šta je - u razmaku od godinu i po dana iz trepa u turbo-folk 2000ih, pa malo u etno i opet u turbo-folk 2000ih... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted April 1 Share Posted April 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted April 2 Author Share Posted April 2 (edited) Edited April 2 by Kronostime 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted April 2 Share Posted April 2 9 hours ago, DameTime said: Školski primer izvođača koji luta između žanrova, ona ne zna šta je - u razmaku od godinu i po dana iz trepa u turbo-folk 2000ih, pa malo u etno i opet u turbo-folk 2000ih... Kad žena ovako izgleda i još pride navija za Partizan, nema apsolutno nikakve potrebe za žanrovskim profilisanjem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted April 2 Author Share Posted April 2 5 minutes ago, Göbekli Tepe said: Kad žena ovako izgleda i još pride navija za Partizan, nema apsolutno nikakve potrebe za žanrovskim profilisanjem. Kava, bre, Breskvica? Zorana Pavic! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted April 2 Share Posted April 2 10 hours ago, DameTime said: Školski primer izvođača koji luta između žanrova, ona ne zna šta je - u razmaku od godinu i po dana iz trepa u turbo-folk 2000ih, pa malo u etno i opet u turbo-folk 2000ih... Zaboravila si da navedes da je bila i "treperka"... Nije to "lutanje izmedju zanrova", nego svestranost i versatilnost ❤️:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted April 2 Share Posted April 2 1 hour ago, Göbekli Tepe said: Kad žena ovako izgleda i još pride navija za Partizan, nema apsolutno nikakve potrebe za žanrovskim profilisanjem. Od mene 0 bodova Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted April 2 Author Share Posted April 2 1 minute ago, RatzenStadt said: Zaboravila si da navedes da je bila i "treperka"... Nije to "lutanje izmedju zanrova", nego svestranost i versatilnost ❤️😛 Bas si nasao gde ces da se "omrsis"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted April 2 Share Posted April 2 6 minutes ago, RatzenStadt said: Zaboravila si da navedes da je bila i "treperka"... Nije to "lutanje izmedju zanrova", nego svestranost i versatilnost ❤️😛 Svestranost je kad uspeš duže vreme da se zadržiš u jednom žanru, kad ovako skačeš sa žanra na žanr to sugeriše lutanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted April 2 Share Posted April 2 6 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Od mene 0 bodova Dobro, svi znamo da ti voliš ove iz švedskih akcionih , bar tako sugerišu tvoje profilne 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted April 2 Author Share Posted April 2 Just now, DameTime said: Svestranost je kad uspeš duže vreme da se zadržiš u jednom žanru, kad ovako skačeš sa žanra na žanr to sugeriše lutanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted April 2 Share Posted April 2 6 minutes ago, Göbekli Tepe said: Dobro, svi znamo da ti voliš ove iz švedskih akcionih , bar tako sugerišu tvoje profilne Meni je njena pojava definicija krindza i ceo taj paket mi je za minus poene. Ne zelim reci da ne izgleda fino, samo je i to daleko od svemirskog, vidis po 3 bolje ribe u svakom rendom prank videu onih kanala sto muvaju devojke na kampusima americkih univerziteta. Verujem da bi i Mekov soliter takodje imao sta da ponudi u ovom kontekstu... 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted April 2 Author Share Posted April 2 5 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Verujem da bi i Mekov soliter takodje imao sta da ponudi u ovom kontekstu... Poudavale se, izradjale decu, neke vec i unuke cekaju... O temporis, o mores - veca sansa da Mek ubode premiju na Lotou kod Suzane. Makar kod Suzane. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted April 2 Share Posted April 2 Dobro sad, nemoj Mekov soliter da uvodiš u ove prizemne diskusije Elem, ja se jedno 90% zajebavam što se tiče Breskvice. Grobarski tviter jedno vreme bio prilično opsednut njome, bilo mi simpatično, pa se i u RL i virtuelno sad volim zajebavati na tu temu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted April 2 Author Share Posted April 2 Just now, Göbekli Tepe said: Dobro sad, nemoj Mekov soliter da uvodiš u ove prizemne diskusije Elem, ja se jedno 90% zajebavam što se tiče Breskvice. Grobarski tviter jedno vreme bio prilično opsednut njome, bilo mi simpatično, pa se i u RL i virtuelno sad volim zajebavati na tu temu. Mekov soliter je pluskvamperfekt - sto bi rekli ovi Grammar officers. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted April 2 Share Posted April 2 Miss Peaches u 2D izgleda previše generic, sve je to lepo ali izašlo iz kalupa, u tom smislu bi većina solitera mogla da ponudi neki twist koji bi bio privlačniji, nije potrebno da se uvodi kragujevački beton u igru. P.S. Prikladno je i čak bih rekao neophodno da se Mekov soliter nalazi u Ulici grada Sirena. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted April 2 Share Posted April 2 @SteveFrancis#3 i @Smrtokapa mojne vadite tu tešku artiljeriju u vidu Mekovog solitera sa vrelog kragujevačkog asfalta... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted April 2 Share Posted April 2 6 minutes ago, DameTime said: @SteveFrancis#3 i @Smrtokapa mojne vadite tu tešku artiljeriju u vidu Mekovog solitera sa vrelog kragujevačkog asfalta... To to, za ovu priliku dovoljne su malokalibarske cice iz kruga fabrike Zastava oružje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted April 2 Author Share Posted April 2 3 minutes ago, DameTime said: @SteveFrancis#3 i @Smrtokapa mojne vadite tu tešku artiljeriju u vidu Mekovog solitera sa vrelog kragujevačkog asfalta... Deca iz tog solitera ne dobijaju vise pcelice vec regularne ocene 1-5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted April 2 Author Share Posted April 2 6 minutes ago, Smrtokapa said: To to, za ovu priliku dovoljne su malokalibarske cice iz kruga fabrike Zastava oružje. Ako se zove Magdalena - bezi: otac joj je zubar, a i kumce mi je.... Spoiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted April 2 Share Posted April 2 Kronose, fore su ti toliko loše da su zapravo dobre. Obrnuo si igricu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts