Drug Crni Posted July 26, 2023 Share Posted July 26, 2023 (edited) Auh...ismejah se glasno na ovo ..i postadoh meta čudnovatih i znatiželjnih pogleda,ali na loš način Idi u q uini Đasvi mi se scenario..jedino što Nemanja mnogo češće dolazi od Strahinje tamo Edited July 26, 2023 by Drug Crni Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 26, 2023 Share Posted July 26, 2023 tu je strahinja ali je zauzet nekim pripremamam, pa ga ne viđaš toliko 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 26, 2023 Share Posted July 26, 2023 57 minutes ago, Smrtokapa said: Sam Melo može da ima drugu ulogu, da se pojavi kao originalni neizopačeni Denverćanin koji je tračak nade za progonjenu družinu. Dok ga Meloun ne izbuši sačmarom. hahah dobra. plus darkelja ima cameo, gde glumi sam sebe u grupici bogataša koji love grešnike. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted July 26, 2023 Share Posted July 26, 2023 (edited) 29 minutes ago, uini said: hahah dobra. plus darkelja i Pekmen imaju cameo, gde glume same sebe u grupici bogataša koji love grešnike. Edited July 26, 2023 by Luchifer89 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted July 26, 2023 Share Posted July 26, 2023 35 minutes ago, uini said: hahah dobra. plus darkelja ima cameo, gde glumi sam sebe u grupici bogataša koji love grešnike. Menjam predlog onda, Darkelja ubija Mela, uz reči uvek sam bio korak ispred tebe. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 26, 2023 Share Posted July 26, 2023 Final fight scena - Strahinja vs Pekmen, Kraljević Marko vs Musa Kesedžija je pičkin dim za to 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 26, 2023 Share Posted July 26, 2023 Ubacite i Bodirogu negde Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted July 26, 2023 Share Posted July 26, 2023 Vidim vrućinština uzima svoj danak čak i na forumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 26, 2023 Share Posted July 26, 2023 mela roknu tako što u horor jurnjavi naleti na darkelju, zabezekne se i kaže "oh shit*, no.2 pick" a malone ga u tom iznenađenju rokne sačmarom po ponuđenoj ideji smrtokape, sa konstatacijom da ima "spore lateralne kretnje" * @Luchifer89 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted July 26, 2023 Share Posted July 26, 2023 Final fight scena - Strahinja vs Pekmen, Kraljević Marko vs Musa Kesedžija je pičkin dim za toMožda bi mogla scena Darkelja vs Strahinja, pod uslovom da ga uini ovreklokuje na foru - buraz da li se sećaš kako ti je bilo do jaja u knicksima , ti uvek bio uz nas sirotinju kad je bilo najteže. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted July 26, 2023 Share Posted July 26, 2023 4 minutes ago, DameTime said: Ubacite i Bodirogu negde Misteriozni samotnjak iz kolibe u šumi koji drži prepariranu glavu Redžija Milera na zidu i kome ovi manijaci ne mogu ništa jer nikada nije ni ušao u taj njihov cirkus. 1 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted July 26, 2023 Share Posted July 26, 2023 3 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted July 26, 2023 Share Posted July 26, 2023 12 minutes ago, Kooineeperk said: nismo ni svesni kakvog umetnika imamo na forumu 3 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 26, 2023 Share Posted July 26, 2023 14 minutes ago, Luchifer89 said: nismo ni svesni kakvog umetnika imamo na forumu Dođe mi da skinem Kojneperka s IL zbog ovog posta. 30 minutes ago, Smrtokapa said: Misteriozni samotnjak iz kolibe u šumi koji drži prepariranu glavu Redžija Milera na zidu i kome ovi manijaci ne mogu ništa jer nikada nije ni ušao u taj njihov cirkus. Fali deo gde šalje Mela u pekaru po burek i jogurt i time mu spasava život, ali onda se pojavljuje Joker koji otima burek i Meloun ipak ubija Mela iz sachmare. 2 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted July 26, 2023 Share Posted July 26, 2023 2 minutes ago, DameTime said: Fali deo gde šalje Mela u pekaru po burek i jogurt i time mu spasava život, ali onda se pojavljuje Joker koji otima burek i Meloun ipak ubija Mela iz sachmare. Jokić zatim prosipa jogurt na Melovo beživotno telo, tužno uzdahne i kaže hteo sam koka-kolu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 26, 2023 Share Posted July 26, 2023 1 minute ago, Smrtokapa said: Jokić zatim prosipa jogurt na Melovo beživotno telo, tužno uzdahne i kaže hteo sam koka-kolu jogurt Granice, ne Moje Kravice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted July 26, 2023 Share Posted July 26, 2023 Vruću koka kolu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 26, 2023 Share Posted July 26, 2023 Just now, Drug Crni said: Vruću koka kolu odjavna spica, ide numera kokakola, malboro, suzuki ... ili zena peva koka, kola, marlboro, suzuki..nisam o tome nikad razmisljao 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 26, 2023 Share Posted July 26, 2023 uini, kad za par godina budem imala svoju firmu, ponudiću ti mesto Art Direktora. I blanko ček da upišeš platu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 26, 2023 Share Posted July 26, 2023 moze samo plata Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 26, 2023 Share Posted July 26, 2023 Ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 26, 2023 Share Posted July 26, 2023 edit ovaj blano chek deo mi govori da ce firma biti kratkog daha 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 26, 2023 Share Posted July 26, 2023 2 minutes ago, uini said: edit ovaj blano chek deo mi govori da ce firma biti kratkog daha Imam investitora iz UAE, #staytuned Zapošljavam samo najbolje, a to (puno) košta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted July 26, 2023 Share Posted July 26, 2023 odjavna spica, ide numera kokakola, malboro, suzuki ... ili zena peva koka, kola, marlboro, suzuki..nisam o tome nikad razmisljao 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted July 26, 2023 Share Posted July 26, 2023 Odjavna spica, ovaj mural: 1 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts