NikadProtivKaline Posted April 28, 2019 Share Posted April 28, 2019 2 hours ago, Baron23 said: Na b92 banovan bez objašnjenja čim su čuli ko sam dobro vece gospodine tegeltija 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
e4_guy Posted April 28, 2019 Share Posted April 28, 2019 Mene su cyberka i još par njih koje (na moj užas) vidim i ovdje, proganjali i stalkovali od kako sam se registrovao na fb92. Na kraju više nisam mogao izdržati konstantno ponižavanje i onu bitangu katarinu sam nazvao pravim imenom . . . Neću reći koji nick sam imao, bar dok se ne vidi da li će i ovaj forum kao i onaj nastaviti istu praksu - ukoliko se i ovdje nastavi maltretiranje, ponižavanje i konstantna dehumanizacija forumaša iz Republike Srpske naravno da neću navraćati. Baracuda&Anduril korektni, Asad kao moderator velika greška, radi se o lažovu i čovjeku koji izmišlja stvari, za veoma mnogo tema koje je "stručno" komentarisao. No, naravno, na vlastima je da odluče, samo nemo' posle da vam niko nije rekao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Walking Dravot Posted April 28, 2019 Share Posted April 28, 2019 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted April 28, 2019 Author Share Posted April 28, 2019 Svakome ko je iz ovog ili onog razloga prestao da pise na FB92 ovo je novi pocetak. Pa taman mogu da vide da li je do foruma, moderacije, ili do njih samih. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted April 28, 2019 Share Posted April 28, 2019 I ja ovo nisam prokomentarisao,totalno nejasno postavljanje Eddarda za moda,clan "ekipe" sa proslog foruma Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted April 28, 2019 Author Share Posted April 28, 2019 Opa Gago radi avatar svaka cast. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
duško matić Posted April 28, 2019 Share Posted April 28, 2019 8 minutes ago, Bobby Axelrod said: I ja ovo nisam prokomentarisao,totalno nejasno postavljanje Eddarda za moda,clan "ekipe" sa proslog foruma So what? Eddard je odličan mod i to će se videti! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrd Posted April 29, 2019 Share Posted April 29, 2019 nisam menjao nick, poslednih 10+ godina, necu ni sada. Samo za nepoverljive da kazem, da postoji jak razlog sto je retrovizor onako mali, a sofershajbna velika. Vidici su veci napred, nego iza. I od mene, da kazem, da je ovo proba. Pozdrav svima. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
comandante Posted April 29, 2019 Share Posted April 29, 2019 pozdrav i nek vam je sa srecom nego, hebes forum gde maskota fb92 nije supermoderator i forum bez pdf-a imenovan po maskoti fb92, gdje ce vam dusa... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
e4_guy Posted April 29, 2019 Share Posted April 29, 2019 11 minutes ago, Eddard said: Dobar start na novom forumu... dobrodošao 😄 Bolje vas našao 😄 Daj me podsjeti koji nick si koristio prije eddard, ne mogu da se sjetim a na vr' mi jezika 😄 Mada mi se čini da si ti bio jedan od korektnijih od te ekipe na čelu sa cyberkom. Pročitah pravila, odlično sročeno ako ih se moderacija bude pridržavala. A ako se nastavi selektivna primjena, onda ovo sve neće dugo trajati, bar što se tiče politike. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoran59 Posted April 29, 2019 Share Posted April 29, 2019 (edited) 7 minutes ago, comandante said: pozdrav i nek vam je sa srecom ..... Gde si!? Bas mi je drago da te vidim! Inace, za ostale, nick mi je isti kao ranije, a i karakter - i dalje ne volim da se svadjam. Recite mi da gresim, imam pogresne informacije, al' nemojte sa prepucavanjem... Edited April 29, 2019 by zoran59 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
comandante Posted April 29, 2019 Share Posted April 29, 2019 2 minutes ago, zoran59 said: Gde si!? Bas mi je drago da te vidim! Inace, za ostale, nick mi je isti kao ranije, a i karakter - i dalje ne volim da se svadjam. Recite mi da gresim, imam pogresne informacije, al' nemojte sa prepucavanjem... i meni drago da si ovde 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karr Posted April 29, 2019 Share Posted April 29, 2019 Pozdrav iz Manile drugari. Neka nam je srećan novi 4um. Link to comment Share on other sites More sharing options...
momohyoideus Posted April 29, 2019 Share Posted April 29, 2019 Pozdrav. Pre nekih 10-15 godina mi je "uskraćeno gostoprimstvo" na starom forumu pa se nisam više ni registrovao jer ne treba dva puta da mi se saopšti da sam nepoželjan. Pošto je forum praktično promenio vlasnika, iskoristio sam priliku da se priključim ovde. Ako i dalje nisam dobrodosao, bože moj, ima drugih mesta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baron23 Posted April 29, 2019 Share Posted April 29, 2019 7 hours ago, Swift Pancakez said: dobro vece gospodine tegeltija Zeleno - rozi Tegeltija 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bivši Nugetlija Posted April 29, 2019 Share Posted April 29, 2019 Ja sam Nugetlija. Dobar dan. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted April 29, 2019 Share Posted April 29, 2019 Koliko novih nikova, ne mogu da pohvatam sve ko stoji iza starog. Recimo Gagu sam prvog uocio. Cast ljudima koji su zadrzali stare nikove. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted April 29, 2019 Share Posted April 29, 2019 15 minutes ago, Drakaris said: Koliko novih nikova, ne mogu da pohvatam sve ko stoji iza starog. Recimo Gagu sam prvog uocio. Cast ljudima koji su zadrzali stare nikove. Takva je bila preopruka...međutim. Svakom na volju.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cilemile Posted April 29, 2019 Share Posted April 29, 2019 Pozdrav iz susjedstva. Isti nick kao i ranije. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
duško matić Posted April 29, 2019 Share Posted April 29, 2019 1 minute ago, Cilemile said: Pozdrav iz susjedstva. Isti nick kao i ranije. Dobrodosao! Javi kolegi mladenu ako imas kontakt, ne znam da li je video da smo se preselili 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted April 29, 2019 Share Posted April 29, 2019 Vozdra raja. Pozdravljaju vas i ZuAscheZuStaub i AkoPostaveNekogVisokog 🙂 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zorex Posted April 29, 2019 Share Posted April 29, 2019 Pozdrav i od mene, komplimenti za sve koji su bili uključeni u podizanje novog foruma. Još malo uživam u odmoru, pa se od sledeće nedelje aktivnije družimo. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted April 29, 2019 Share Posted April 29, 2019 15 minutes ago, Marvin said: Vozdra raja. Pozdravljaju vas i ZuAscheZuStaub i AkoPostaveNekogVisokog 🙂 Nikad te ne bismo prepoznali 😁 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted April 29, 2019 Author Share Posted April 29, 2019 42 minutes ago, Marvin said: Vozdra raja. Pozdravljaju vas i ZuAscheZuStaub i AkoPostaveNekogVisokog 🙂 de si komunisto, al dobar si lik 🤣 3 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted April 29, 2019 Share Posted April 29, 2019 Mislim da niko nije očekivao ovoliki odziv novih i novih-starih ljudi. Definitivno obećava novi početak. 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts