Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ne može tu je Novak onda drugi . Treba  da bude 3th wheel:smiley59:

Ako su nešto hteli o dugovečnosti 3 da naglase , pošto ih je 3ca i bili su često 1 2 i 3 , logično bi bilo da daju podatke i za br 3. Kako Novak bude postizao više , više će i biti ove mix stat.

Šalu na stranu i ovo spinovanje je jedan od pokazatelja da je nešto "trulo u državi Danskoj".

• Like 2
Posted (edited)
51 minutes ago, alcesta said:

Auuuu kad pre, pa ja nisam srednje ni registrovala, mislila sam za ovo poslednje da je drugo :classic_ohmy:

prve dve devojcice i treci sin.

Cerke Sophia i Edie, sin Teddy Barron

Edited by wwww
Posted (edited)

valjda 4 (2 s prvom zenom Barbarom, sinovi Noa i Elias, 1 s ovom poslednjom, plus ono devojce Ana koje je rezultat one-night stand).

Edited by wwww
Posted (edited)

da napravimo i tu statistiku :lol_2: :

Borg - 2

Sampras - 2

Edberg - 2

Konors - 2

Lendl (GOAT) - 5 i to cerki! :thumbsup:

Mekinro (co-GOAT) - 5 dece iz 2 braka

Wilander - 4

Agasi - 2

Laver - 1

Hjuit - 3

Vilas - za njega nadjoh da ima 4 dece, najmladje rodjeno 2017 kad je on imao 64 godine!

Nastase se zenio 5 puta (GOAT u ovoj kategoriji ja bih rekla, i to 4 modela i jedna glumica) - 3 svoje dece i dvoje usvojene

Eto, sad smo opet u skladu s temom, nece Zoe morati da nas prebacuje na svastaru :classic_biggrin:

Edited by wwww
  • Like 2
  • Ha-ha 3
Posted

I posle  nekim Novakovim navijačima  žestokim kritičarima Jelena ne valja, ne podržava ga, previše odmara uz nju, odvlači ga od tenisa  ...

10 , zaista, kakva brojka:bravo:

Spoiler

Mada ,ovo je sada moja teorija , možda se mnogi neče složiti , sa 27 goidna vrhunski sportista postaje roditelj je poduhvat. Hoću reći , premlad:classic_biggrin::wink2:

• Like 1
Posted (edited)
20 minutes ago, Boxy said:

Fed 4 iz 2 pokusaja, GOAT emoji41.png

Ovi iz epruvete se ne broje😜

Goat je Lendl sa 5 cerki 😍ko bi kazo da je on takav majstor najstarijeg zanata :lol_2:

Edited by Milica
  • Ha-ha 1
Posted (edited)

Jedno vrlo vazno i relevantno pitanje :classic_biggrin: : da li je Fric najmladji otac medju teniserima?

Ovu statistiku bi mi bilo teze pronaci.

Sad gledam zenske osvajacice GS-ova. Da li je to Kim jedina koja je osvojila GS kao majka? Azarenka je pre porodjaja osvojila GS, kao i Serena, ali ne posle porodjaja.

Edited by wwww
  • Like 1
Posted

Medju trenutnim vrv jeste, medju bivšim, pitanje je , stil života je bio drugačiji. 

Ali eto na žalost , roditeljska  zajednica nije potrajala za Fricovog sinčića.

Posted
18 minutes ago, wwww said:

Jedno vrlo vazno i relevantno pitanje :classic_biggrin: : da li je Fric najmladji otac medju teniserima?

Ovu statistiku bi mi bilo teze pronaci.

Sad gledam zenske osvajacice GS-ova. Da li je to Kim jedina koja je osvojila GS kao majka? Azarenka je pre porodjaja osvojila GS, kao i Serena, ali ne posle porodjaja.

Court, Goolagong, možda ima još neka

Posted
7 hours ago, We lose every week said:

Uvek mogu da potegnu broj osvojenih Stefan Edberg nagrada...:default_coffee:

(opet sam bila u dilemi da li da stavim na ovu ili na smesnu temu :classic_biggrin: )

Posted

Game is evolving.

Kada se pogleda Berdih, Ferer po jedan masters. Conga 2, Delpotro jedan na kraju karijere praktično , Murray  1 ATP F, isto a sada ovi momci Zverev 3M, ATP Finals, Cicipas ATP F, evo Medvedev več nagurao 3M ,ATP F. Pa i Dimitrova da svrstamo ovde, mada opet ta 2017 je specifična i praktično otvorila vrata ostalima

Posted
8 hours ago, Milica said:

Ovi iz epruvete se ne broje😜

Goat je Lendl sa 5 cerki 😍ko bi kazo da je on takav majstor najstarijeg zanata :lol_2:

Cestitam, najjadniji post u istoriji foruma. 

Posted
16 hours ago, wwww said:

da li ovo staviti ovde ili na smesnu stranu, pitanje je sad :smiley33:

kakav veleobrt: najvise top 2 zavrsenih godina! :lol_2::lol_2: sad je to relevantnija kategorija nego YE #1!

ATP :twak:

(i njima se usijao digitron trazeci statistike u kojima bi Fedal bili ispred Novaka, samo da se izbegne prica o kategoriji u kojoj je ovaj ispred njih)

EnudiHBXMAA1AVT?format=png&name=small

Federer Year-End Ranking

2020 – 5 * (#29)

2019 – 3

2018 – 3

2017 – 2

2016 - 16

2015 - 3

2014 - 2

2013 - 6

2012 - 2

2011 - 3

2010 - 2

2009 - 1

2008 - 2

2007 – 1

2006 – 1

2005 – 1

2004 – 1

2003 – 2

2002 – 6

Djokovic Year-End Ranking

2020 – 1

2019 – 2

2018 – 1

2017 – 12

2016 - 2

2015 - 1

2014 - 1

2013 - 2

2012 - 1

2011 - 1

2010 - 3

2009 - 3

2008 - 3

2007 - 3

ovo su podaci za godine od kad su prvi put usli u top 10 na kraju godine

• Like 2
  • Thanks 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...