Old 666 Posted August 31, 2020 Share Posted August 31, 2020 2 minutes ago, Darth Steva said: Slabo vrte ovi po Francuskoj 😄 E da jbt...kad sam video da paralelno sa USO ide i zakašnjeli TDF moja reakcija je bila takva da na internetu nisam uspeo odgovarajući gif da nađem....onda sam se setio da tenis ipak ide u večernjim satima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 31, 2020 Share Posted August 31, 2020 9 minutes ago, Crni Bombarder said: Sta sam ja radio,citao na forumu id 2013? Ovo je pravi sok. Sto se tice mastersa na travi nikad mi nije bilo jasno, zasto to nisu uveli, a recimo beton ih ima cak 6. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted August 31, 2020 Author Share Posted August 31, 2020 10 minutes ago, Drakaris said: Ovo je pravi sok. Sto se tice mastersa na travi nikad mi nije bilo jasno, zasto to nisu uveli, a recimo beton ih ima cak 6. pa zato sto nije lako odrzavati terene (valjda su travnati tereni najskuplji/najgori za odrzavanje), niko nije hteo da se isprsi za pare (i Kvins je dugo odolevao i nije hteo da predje u 500 kategoriju jer nisu hteli da daju vise para, bez obzira na fantasticnu postavu svake godine), plus je sezona vrlo kratka. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 31, 2020 Share Posted August 31, 2020 7 minutes ago, wwww said: pa zato sto nije lako odrzavati terene (valjda su travnati tereni najskuplji/najgori za odrzavanje), niko nije hteo da se isprsi za pare (i Kvins je dugo odolevao i nije hteo da predje u 500 kategoriju jer nisu hteli da daju vise para, bez obzira na fantasticnu postavu svake godine), plus je sezona vrlo kratka. Pa kako ih odrzavaju turniri ATP250? Ako nijedan turnir nema toliko sredstava da odvaja veci novac za nagradni fond, to je razumljivo. Samo steta je da se nista ne preduzme povodom toga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted August 31, 2020 Author Share Posted August 31, 2020 1 minute ago, Drakaris said: Pa kako ih odrzavaju turniri ATP250? Ako nijedan turnir nema toliko sredstava da odvaja veci novac za nagradni fond, to je razumljivo. Samo steta je da se nista ne preduzme povodom toga. Cini mi se da je LTA (Britanci) ukinuo neke travnate turnire (planirao da ukine) od ove godine, a ako ko ima para to su oni. Nije im tesko odrzavati travu kad im stalno pada kisa , plus imaju tradiciju. Ko jos ima travnate turnire? Nemacka i USA (Stutgart od skoro, ako se ne varam Porshe je jedan od glavnih sponzora). I u Nemackoj je kisa ucestala pojava Turci su probali, ali to se nije bas odrzalo (mislim da je "trava" vise izgledala kao specena zemlja), Rafa je imao za zene (mislim da nema vise), a ne znam da li je sad nesto smislio za muskarce. I to je to. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted August 31, 2020 Share Posted August 31, 2020 Nije Porshe, nego Mercedes sponzor ATP Stuttgart 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted August 31, 2020 Share Posted August 31, 2020 I Hertogenboš valjda još ima turnir? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted August 31, 2020 Share Posted August 31, 2020 Masters turnir na travi, u današnje vreme je utopija koju sanjaju navijači kada se od stvarnosti brane would, should, could argumentima. Ekonomski razlozi , a onda i tehnički a usko povezani sa istim, kapaciteti glavnih stadiona, mora biti barem 2 za igru i još nekoliko za trening su osnovni ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted August 31, 2020 Author Share Posted August 31, 2020 7 minutes ago, Boxy said: Nije Porshe, nego Mercedes sponzor ATP Stuttgart porshe je onda za zenski turnir na sljaci 6 minutes ago, alcesta said: I Hertogenboš valjda još ima turnir? valjda. Holandija takodje poznata po kisi (a i bogata zemlja) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted August 31, 2020 Share Posted August 31, 2020 1 hour ago, Keira said: Masters turnir na travi, u današnje vreme je utopija koju sanjaju navijači kada se od stvarnosti brane would, should, could argumentima. Ekonomski razlozi , a onda i tehnički a usko povezani sa istim, kapaciteti glavnih stadiona, mora biti barem 2 za igru i još nekoliko za trening su osnovni ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nlavrnja Posted August 31, 2020 Share Posted August 31, 2020 Ne postoji nikakva ekonomska logika za masters na travi, jer ne postoji nikakva konkurencija medju turnirima, ko god hoce da se sprema za wimbledon mora da igra, makar nagradni fond bio 10k. Kad bude sezona trave 2 meseca i 10+ turnira u Evropi (dakle nikad) tad ce neko hteti, ovako nema nikakve logike 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted August 31, 2020 Share Posted August 31, 2020 Žrebovi Mastersa su u rasponu od 96 do 48 (Paris samo) gde je 56 najčešči slučaj a za 250/500 28 i 32 najčešće. Kako god se obrne, sasvim je logično da sezona trave obuhvata par 250 od kojih su dva unapređena u 500 kao pripremne i W kao glavni turnir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted August 31, 2020 Author Share Posted August 31, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted September 2, 2020 Author Share Posted September 2, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted September 3, 2020 Share Posted September 3, 2020 Da se izjednaci s Agasijem sad, a posle cemo videti za dalje 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted September 11, 2020 Author Share Posted September 11, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted September 12, 2020 Share Posted September 12, 2020 Čujem malopre da je Osaka prva finalistkinja USO koja je osvojila titulu posle izgubljenog prvog seta. Svaka čast, tri titule iz tri prva GS finala Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted September 18, 2020 Author Share Posted September 18, 2020 Evo malo zanimljive statistike (valjda je tacna): Defeating Filip Krajinovic at @InteBNLdItalia Novak #Djokovic collects his 921st winning match on @atptour collects his 362nd winning match in ATP Masters 1000 tournaments collects his 52nd winning match at @InteBNLdItalia collects his 179th QF in @ATPTour. Tied Andre Agassi collects his 85th QF in ATP Masters 1000 tournaments collects his 14th QF (in a row) at @InteBNLdItalia . Federer has collected 17 QFs in a row at Halle 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted September 18, 2020 Author Share Posted September 18, 2020 (edited) Edited September 18, 2020 by wwww Link to comment Share on other sites More sharing options...
CheshireCat Posted September 18, 2020 Share Posted September 18, 2020 Sa je bila regularna sezona obišao bi Vilas-a po pobedama ove godine. I sledeće bi stigao do 1000, ovako verovatno neće nijedno Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted September 20, 2020 Author Share Posted September 20, 2020 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted September 21, 2020 Author Share Posted September 21, 2020 Big 3 su osvojili ukupno (zajedno) 99 masters titula: Novak - 36 Rafa - 35 Fed - 28 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted September 21, 2020 Share Posted September 21, 2020 Vau😯 Cija li ce biti stota? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted September 21, 2020 Share Posted September 21, 2020 Pa ako se igra jos samo Pariz masters do kraja godine...i mene bas zanima ko bi mogao da ga uzme 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted September 21, 2020 Author Share Posted September 21, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts