Kankkunen Posted August 4, 2020 Posted August 4, 2020 Quote Panathinaikos is looking for a starting pointguard in the US market. According to George Zakkas of SDNA, the team is interested in Pierre Jackson and Josh Gray. Mora se preko bare, ovde se probralo ... 2
MrTwister Posted August 6, 2020 Posted August 6, 2020 Nesto malo o planovima EL za tim u Londonu.https://www.sportspromedia.com/news/euroleague-basketball-o2-arena-london-franchise-investment
realno *w Posted August 7, 2020 Posted August 7, 2020 Ozbiljno zapostavljen igrač u Milanu. Nije ne znam kakav ubica, ali dobar član rotacija za većinu EL klubova. 5
Tamburinjo Posted August 7, 2020 Posted August 7, 2020 (edited) 15 hours ago, MrTwister said: Nesto malo o planovima EL za tim u Londonu.https://www.sportspromedia.com/news/euroleague-basketball-o2-arena-london-franchise-investment Nije mi jasna ta fascinacija El sa Engleskom i Londonom... dal su vizionari pa vide da tamo moze da bude plodno tle za kosarku il je nesto drugo u pitanju. Edited August 7, 2020 by Tamburinjo 2
Predragdjape Posted August 7, 2020 Posted August 7, 2020 11 minutes ago, Tamburinjo said: Nije mi jasna ta fascinacija El sa Engleskom i Londonom... dal su vizionari pa vide da tamo moze da bude plodno tle za kosarku il je nestod rugo u pitanju. Pa mozda Arsenal ili Celsi pocnu da ulazu i u KK. A mozda i neko od drugih Engleskih velikana...
Chaos Is Me Posted August 7, 2020 Author Posted August 7, 2020 Pa jbga, London je u top 5 najvažnijih svetskih centara i melting pot svega i svačega, možda se generiše vremenom neko interesovanje i za košarku, šta je 20ak miliona za London. Doduše, ja mislim da je propuštena dobra šansa za popularizaciju košarke u Engleskoj kad su bile OI u Londonu, tu je trebalo jače lobirati. 2
Green23 Posted August 7, 2020 Posted August 7, 2020 2 hours ago, Tamburinjo said: Nije mi jasna ta fascinacija El sa Engleskom i Londonom... dal su vizionari pa vide da tamo moze da bude plodno tle za kosarku il je nesto drugo u pitanju. Kako šta, peta ekonomija sveta, TV prava skupa itd
Kankkunen Posted August 7, 2020 Posted August 7, 2020 Hm, zanimljivo ... videćemo kako to izgleda na terenu.
propolis Posted August 7, 2020 Posted August 7, 2020 11 hours ago, realno *w said: Ozbiljno zapostavljen igrač u Milanu. Nije ne znam kakav ubica, ali dobar član rotacija za većinu EL klubova. Tenerife su bile klub po meri za njega. Ne vidim ja tu nekog EL kvaliteta. 10 hours ago, Tamburinjo said: Nije mi jasna ta fascinacija El sa Engleskom i Londonom... dal su vizionari pa vide da tamo moze da bude plodno tle za kosarku il je nesto drugo u pitanju. Jordi mentol tripuje da širi tržište. Jos kaze mora da uložite 100 milki u narednih 5 godina, a te pare vam se nikad nece vratiti 😂😂😂
SuperTraktorko Posted August 11, 2020 Posted August 11, 2020 17 hours ago, Green23 said: Nadao sam se da će probati u NBA. Mislim da nije pogresio, taman da zavrsi (vec zapoceti) proces poboljsanja nekih svojih kosarkaskih aspekata, da bude makar relevantan back-up pg u NBA-eju.
difusion Posted August 11, 2020 Posted August 11, 2020 58 minutes ago, realno *w said: Gde je Tarik? Napustio makabi
propolis Posted August 14, 2020 Posted August 14, 2020 Aito produžio sa Albom na još jednu godinu, sjajno!!! 1
Borca Posted September 7, 2020 Posted September 7, 2020 Final 4 potvrdjen u gradu u kom je trebao biti i u sezoni 19/20
Chaos Is Me Posted September 10, 2020 Author Posted September 10, 2020 Alba potpisala centra Shevona Thompsona. U fibinoj LŠ je prošle sezone beležio DD u proseku.
propolis Posted September 15, 2020 Posted September 15, 2020 Uf koliko Oly lose izgleda sa Spanulisom jos gore nego prošle sezone. Uključih se 2/4 Vspan I Vezenkov nisu izašli, a najgori. 1
Recommended Posts