Jump to content

Recommended Posts

Posted

Panathinaikos is looking for a starting pointguard in the US market.
According to George Zakkas of SDNA, the team is interested in Pierre Jackson and Josh Gray.

Mora se preko bare, ovde se probralo ...

• Like 2
Posted
11 minutes ago, Tamburinjo said:

Nije mi jasna ta fascinacija El sa Engleskom i Londonom... dal su vizionari pa vide da tamo moze da bude plodno tle za kosarku il je nestod rugo u pitanju.  

Pa mozda Arsenal ili Celsi pocnu da ulazu i u KK. A mozda i neko od drugih Engleskih velikana...

Posted

Pa jbga, London je u top 5 najvažnijih svetskih centara i melting pot svega i svačega, možda se generiše vremenom neko interesovanje i za košarku, šta je 20ak miliona za London. Doduše, ja mislim da je propuštena dobra šansa za popularizaciju košarke u Engleskoj kad su bile OI u Londonu, tu je trebalo jače lobirati. 

• Like 2
Posted
2 hours ago, Tamburinjo said:

Nije mi jasna ta fascinacija El sa Engleskom i Londonom... dal su vizionari pa vide da tamo moze da bude plodno tle za kosarku il je nesto drugo u pitanju.  

Kako šta, peta ekonomija sveta, TV prava skupa itd

Posted
11 hours ago, realno *w said:

Ozbiljno zapostavljen igrač u Milanu. Nije ne znam kakav ubica, ali dobar član rotacija za većinu EL klubova.

Tenerife su bile klub po meri za njega. Ne vidim ja tu nekog EL kvaliteta. 

10 hours ago, Tamburinjo said:

Nije mi jasna ta fascinacija El sa Engleskom i Londonom... dal su vizionari pa vide da tamo moze da bude plodno tle za kosarku il je nesto drugo u pitanju.  

Jordi mentol tripuje da širi tržište. 

Jos kaze mora da uložite 100 milki u narednih 5 godina, a te pare vam se nikad nece vratiti 😂😂😂

Posted
17 hours ago, Green23 said:

Nadao sam se da će probati u NBA. 

Mislim da nije pogresio, taman da zavrsi (vec zapoceti) proces poboljsanja nekih svojih kosarkaskih aspekata, da bude makar relevantan back-up pg u NBA-eju.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...