alcesta Posted April 19 Posted April 19 1 hour ago, Drug Crni said: @alcestahoćeš ga gledati? ^ Prvi komentar ispod klipa: Quote If the dog dies I don't want to see it Sums it up basically zato nisam Džona Vika ni razmatrala Mada možda pogledam jednog dana na TVu, više ne bacam pare na Ridlija u bioskopu 1
Klotzen Posted April 23 Posted April 23 Meni ni prvi deo nije bio dobar ali me živo zanima jel su sve ponovo reciklirali ili ima nesto novo.
DameTime Posted April 23 Posted April 23 1 hour ago, Drug Crni said: U, ovo mi deluje "nedobro". ^ Nadam se da grešim.. De Niro je pod stare dane baš zaređao sa ovim slabim komedijama... Kako je trailer odmicao, jedino što mi deluje zanimljivo je dinamika između snajke (za unukom) i dede, rekla bih da je ne viđamo često na filmskim platnima. 😁 Uobičajen kliše je da se obradi odnos svekrva-snajka. 1
Drug Crni Posted April 23 Author Posted April 23 36 minutes ago, Klotzen said: Meni ni prvi deo nije bio dobar ali me živo zanima jel su sve ponovo reciklirali ili ima nesto novo. Čekaj..najpre je bio "Meet the Parents" pa onda "Meet the Fockers"..ja sam tu i stao. Jel ovo sad treći deo ili je bilo još u međuvremenu?
СтелаРоса Posted April 23 Posted April 23 11 minutes ago, Drug Crni said: Čekaj..najpre je bio "Meet the Parents" pa onda "Meet the Fockers"..ja sam tu i stao. Jel ovo sad treći deo ili je bilo još u međuvremenu? Ima i Little Fockers (2010) 1
DameTime Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago My dad is coming home... Ne dopada mi se ova neformalnost u govoru, nadam se da se ne prožima kroz ceo film. Vizuelno izgleda dobro, ali to se i očekuje od Nolana.
Nicklord Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Meni se i dalje ne sviđa što izgleda više kao okruženje za vikinge
Recommended Posts