Jump to content

Recommended Posts

Posted

Treba imati u vidu da pada kiša. Možda prokišnjava, pa je je voda pala na semafor. Nije kriv vesara, u pitanju je nesposobni izvođač radova jer je koristio jeftine materijale, koje mu je lično Đilas prodao. Moraće to da zakrpe o sopstvenom trošku, a i da kupe nov semafor... Ovaj pregoreo 😉

• Like 1
Posted
Just now, Bluecuracao2 said:

Nadam se da su semafori pod garancijom, mada, ne bi me začudilo nista...

Ako su od one firme sto radi novogodisnju rasvetu po BG...

• Like 2
Posted

Sad sam se setio da sam juce naleteo na Grbu ispred Pionira...iz ranca su mu virile papagajke, ali tada nisam obracao paznju na to. Tegeltija ga je cekao u kolima... 

• Like 1
Posted

Lepo skandiranje

Mozda je ovo planski odradjeno dok ne lociraju Lakija na trbinama 

Malo spamujem, jbg, smorio se cekajuci

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted

Gde je sad neki Đenka da ovo opravi? Koliko vidim ovi tamo što kao nešto popravljaju bleje ko telad jedan u drugog, nemajući pojma šta se dešava... 

Posted (edited)

Uf, jos pustili i ovu seropojku od Bore Corbe... ako se neko od igraca nije olaksao danas bolje da iskoristi pauzu i ovaj podstrek sa razglasa. 

... 

Aha... znaci stara masina treba da se zameni novom masinom. Kovacicu cuti da se cuje skandiranje. 

Edited by mmajstor
Posted
1 minute ago, mmajstor said:

Uf, jos pustili i ovu seropojku od Bore Corbe... ako se neko od igraca nije olaksao danas bolje da iskoristi ovu pauzu i iskoristi ovaj podstrek sa razglasa. 

Upravo to i rade! 😀

Posted

"Dragi gledaoci, da li medju vama ima mikroelektronicara? Ako vas ima, uprava vas najsrdacnije moli da se javite cika Tozi domaru i zaduzite klesta i izolir traku i pomognete klubu u ovim teskim momentima. Hvala."

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...