Jump to content

Recommended Posts

Posted
Just now, VLADIMIR PERIC VALTER said:

Ali ljudi na sta mi licimo  ni odbrane ni napada.

Razbijena trupa. Rasulo. Ali, u ovakvim utakmicama ne treba mnogo, da proradi inat i neko ludilo. Valjda ce nas Bog pogledati....

• Like 1
Posted

A sta ocekujete da ce igraci konstatno da se trude u odbrani dok je tu Filip?

I ovo prozivanje Lorenca.Jbt ja ga razumem ne bih se ni ja cimao da mi je prva zamena Filip.

Posted

Jebi ga, planirao sam da ne gledam jer mi se gadi sve, pa 10min pre utakmice rešio da gledam ali ravnodušno, ko ih jebe. Onda krene tekma i ne mogu protiv Bilija, ne mogu protiv Boriše, Dobrića i svih ostalih. Sinčić je izuzetak, protiv njega mogu. 

GAZI, ZVEZDO!!! ❤️

• Like 3
Posted
Just now, drakon1 said:

Ojo ima svu snagu da raznese i kos i odbranu. I umesto da ide na kos, on uzima horog...

Napravio bi faul u napadu...

Posted
Just now, Milan33 said:

A sta ocekujete da ce igraci konstatno da se trude u odbrani dok je tu Filip?

I ovo prozivanje Lorenca.Jbt ja ga razumem ne bih se ni ja cimao da mi je prva zamena Filip.

Ma Lorenci je ok covek igra skroz pristojno, centri bre i Filip , centri nista da odbrane.

Posted
1 minute ago, Reginald Cousins said:

Jebi ga, planirao sam da ne gledam jer mi se gadi sve, pa 10min pre utakmice rešio da gledam ali ravnodušno, ko ih jebe. Onda krene tekma i ne mogu protiv Bilija, ne mogu protiv Boriše, Dobrića i svih ostalih. Sinčić je izuzetak, protiv njega mogu. 

GAZI, ZVEZDO!!! ❤️

I u dobru i u zlu. 🔴

• Like 1
Posted

Glupo je bilo šta analizirati sa ovim trenerom.
Ove utakmice su bačene, ako slučajno pobedimo ok.
Što reče jedan slavniji Gavrilović - Vrhovna komanda izbrisala je naš puk iz brojnog stanja..

• Like 6
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...