uvrnuto Posted July 18, 2020 Share Posted July 18, 2020 Piše mi drugar, koji je sad na studijama u Francuskoj, a tokom srednje je išao na razmenu, takođe u Francusku, pa je sad otišao da obiđe porodicu kod koje je boravio. -"a pazi, doso sam ovde na selo da posetim jednu porodicu sto znam od pre, a ovde ti svi igraju kosarku i celo selo zna za duska vujosevica" - znam da nije selo, al' pade mi na pamet Limož - kaže on: "ortez. sta da ti kazem, sin ima dres partizana. ne mogu mirno da spavam (drugar cigan :D)" 13 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 18, 2020 Share Posted July 18, 2020 1 hour ago, uini said: preki ti je prekazi? ne kapiram sta hoces da kažeš, strava mu je ime a čale mi kaže da je bio opasan fudbaler. ja ga nisam gledao pošto je već igrao u turskoj vokri umro? sad vidim i elsner u maju Eh, sinko, balav si ti za cika Kronosa koji ih je sve uzivo gledao na terenu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 18, 2020 Share Posted July 18, 2020 1 hour ago, Barkley#34 said: Srećko Katanec for the win. Zaključano sve iza njega na terenu. I danas pustim suzu kad se setim ovoga? 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 18, 2020 Author Share Posted July 18, 2020 Ideeeeeeeeeeemooooooooooooooooooo Quote - Da li sam živeo sportskim životom kada sam došao ovde? Definitivno nisam. To sam već nekoliko puta izjavljivao, ali sam shvatio da to moram da promenim. Vreme je da sa smirim glavu i posvetim se karijeri, jer definitivno nisam tamo gde sam sebe zamišljao da ću da budem. Donosio sam neke odluke, ali sam isto tako svestan njih i spreman sam da se maksimalno posvetim košarci što do sada nisam radio. Glavu sam sredu, sada planiram da sredim i teren naredne sezone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted July 18, 2020 Share Posted July 18, 2020 Ideeeeeeeeeeemooooooooooooooooooo - Da li sam živeo sportskim životom kada sam došao ovde? Definitivno nisam. To sam već nekoliko puta izjavljivao, ali sam shvatio da to moram da promenim. Vreme je da sa smirim glavu i posvetim se karijeri, jer definitivno nisam tamo gde sam sebe zamišljao da ću da budem. Donosio sam neke odluke, ali sam isto tako svestan njih i spreman sam da se maksimalno posvetim košarci što do sada nisam radio. Glavu sam sredu, sada planiram da sredim i teren naredne sezone. "Glavu sam sredu" Ima neki glavosred servis u Ontario?! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 18, 2020 Share Posted July 18, 2020 Rizik, Coopere, rizik...sta oako ne redi glavu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klipan Posted July 18, 2020 Share Posted July 18, 2020 Ne znam da li je Jankela sredio glavu, ali pisac teksta bi trebao da uradi nesto povodom disleksije...ili bar jednom da procita sta je napisao pre objave... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted July 18, 2020 Share Posted July 18, 2020 Možda je 'u potpunosti prenio izjavu' 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted July 18, 2020 Share Posted July 18, 2020 (edited) Ja reko' pošalji dres da vidim koji ima, a on šalje 😄 Navukao mu svoj Zvezdin dres bez kog ne ide nigde. 😄 Al' tu je šorts! Original slika: Spoiler Edited July 18, 2020 by uvrnuto 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriota iz kauca Posted July 18, 2020 Share Posted July 18, 2020 Centar za sledeću sezonuSent from my Mi 9T using Tapatalk 3 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted July 18, 2020 Share Posted July 18, 2020 Da se nadovezem na onu vinijevu pricu meni je Rade Zalad najjače ime i prezime. A i nekako tecno se govorio onaj Željin tim Berjan, Bahtic, Cilic, Sabanadzovic Komsic... A Edhem Šljivo je preteča Kafu-a, nama šljiva a njima kafa glavni proizvod. A inače ima tih likova koje komentatori u prenosu moraju da oslovljavaju sa imenom i prezimenom kao Srdjan sada što svrsava na Teo Maledon. On topic ...dobar je ovaj vic sa Jankelom i glavom sredjenom 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted July 18, 2020 Share Posted July 18, 2020 1 hour ago, odupri se ludilu said: Da se nadovezem na onu vinijevu pricu meni je Rade Zalad najjače ime i prezime. A i nekako tecno se govorio onaj Željin tim Berjan, Bahtic, Cilic, Sabanadzovic Komsic... A Edhem Šljivo je preteča Kafu-a, nama šljiva a njima kafa glavni proizvod. A inače ima tih likova koje komentatori u prenosu moraju da oslovljavaju sa imenom i prezimenom kao Srdjan sada što svrsava na Teo Maledon. On topic ...dobar je ovaj vic sa Jankelom i glavom sredjenom A golman Škrba! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted July 18, 2020 Share Posted July 18, 2020 Ovo ste Bircu poslali na kaljenje u filijalu po ugledu na nas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted July 18, 2020 Share Posted July 18, 2020 (edited) Birča se izgleda sprema da nam demonstrira koliko košta slomljeno srce. https://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2020&mm=07&dd=18&nav_id=1708474 Edited July 18, 2020 by Alex_Serbia Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted July 19, 2020 Share Posted July 19, 2020 Ako 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted July 19, 2020 Share Posted July 19, 2020 (edited) Birča Gagic centarski par u Igokei. Dobitna kombinacija. Edited July 19, 2020 by Jakob Aman 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted July 19, 2020 Share Posted July 19, 2020 1 hour ago, Jakob Aman said: Birča Gagic centarski par u Igokei. Dobitna kombinacija. Da se kladimo (nevezano za krajnji rez) da ce da nam iskombinuju najmanje 25-30 poena, makar u Laktasima. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted July 19, 2020 Share Posted July 19, 2020 Moguće. Želim im sve najbolje, što dalje od Partizana. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 19, 2020 Share Posted July 19, 2020 8 hours ago, Jakob Aman said: Birča Gagic centarski par u Igokei. Dobitna kombinacija. Trener koji pominjanjem majke motivise + ovaj dvojac >> odkinuce neki bod komsijama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leki bg Posted July 19, 2020 Share Posted July 19, 2020 On 7/17/2020 at 10:45 PM, Jakob Aman said: Dogovoren Rejnolds izgleda. Osim ako ne uleti neka last minute EL ponuda (according to source). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brimstone Posted July 19, 2020 Share Posted July 19, 2020 Nit znaju sta hoce niti su u mogucnosti da potpisu igraca iz tima koji igra Ligu Sampiona a kamoli nesto vise. Kao nesto se vaga a konkretno centri za koje ja znam su dijametralno suprotnih karakteristika, o primanjima da ne pricam. Ako pozure mozda ce registrovati igraca pre nego sto BATa zakuca na vrata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 20, 2020 Author Share Posted July 20, 2020 11 16 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted July 20, 2020 Share Posted July 20, 2020 Kodi Gorda Jare Pejdz Trifa Zagor Dangubic Tomas Novica Rejnolds Mozli Jankovic Po meni slabiji "samo" za trenera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted July 20, 2020 Share Posted July 20, 2020 "Potpisao je Mekintajer, potpisao je Dangubić, Stefan Janković se vratio. Sada gledamo igrače na poziciji centra, jer na svim ostalim pozicijama smo već formirali ekipu" Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted July 20, 2020 Share Posted July 20, 2020 Kolike su šanse da onaj Drešel ili kako se već kaže, bude član rotacije? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts