Cooper Posted August 11, 2020 Author Share Posted August 11, 2020 Kori je pored obestecenja ostavio klubu i 8, 9. i 10. platu 💪 LJUDINA 💪 400k je ukupna finansijska pozitiva i posteno nam je pomogao u ovim teskim vremenima. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted August 11, 2020 Author Share Posted August 11, 2020 Svi igraci su se odrekli 9. i 10. plate za proslu sezonu, plus su mnogi ugovori za 20/21 redukovani. Svi su ljudine 💪 Aleksej Nikolic je imao operaciju kuka. Brz oporavak! Angola ima ugovor. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted August 11, 2020 Share Posted August 11, 2020 Odakle ove informacije? 7 minutes ago, Cooper said: Angola ima ugovor. Da li to znaci da racunamo na njega? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted August 11, 2020 Author Share Posted August 11, 2020 Zanimljiv je i deo oko duga. Kaze lik, ako odbijemo dug prema banci i prema drzavi dugujemo ispod 2 miliona. Pa burazeru, mogao si da odbijes i jos nesto pa da dugujemo ispod milion. 2 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted August 11, 2020 Share Posted August 11, 2020 3 hours ago, Marvin said: Odakle ove informacije? Da li to znaci da racunamo na njega? Negdje sam pročitao da je stigao u bgd, nema sanse da se sjetim gdje 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted August 11, 2020 Share Posted August 11, 2020 6 hours ago, Cooper said: Kaze lik, ako odbijemo dug prema banci i prema drzavi dugujemo ispod 2 miliona. Pa burazeru, mogao si da odbijes i jos nesto pa da dugujemo ispod milion. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted August 12, 2020 Share Posted August 12, 2020 (edited) Na tv Partizan specijal o utakmici protiv Virtusa, kao da je bilo pre 300 godina... Tek sad sam emotivno dozivela da Trinki vise nije trener, cak mi malo zao sto je Birca otisao o Voldenu da ne pricam. Misa Jbm ti ovu godinu. Edited August 12, 2020 by zoe Bg 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted August 12, 2020 Share Posted August 12, 2020 29 minutes ago, zoe Bg said: Jbm ti ovu godinu. Kratko i j*bitačno! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted August 14, 2020 Share Posted August 14, 2020 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
peradvind Posted August 14, 2020 Share Posted August 14, 2020 Ko je 24? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted August 14, 2020 Author Share Posted August 14, 2020 Ipak je Pejzd izabrao stari broj. Malo je falilo da nam ode. Ali kako su klinci sa tvitera povatali na bucku par krupnih somova 🤣 Imao je brat Markus odlicnu ponudu ali pre mesec dana, njemu je srce ipak crno belo. Grobarcina pored kreveta drzi sliku Kice i Praje, a zbog prvog i nosi broj 5. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted August 14, 2020 Share Posted August 14, 2020 Ipak je Pejzd izabrao stari broj. Malo je falilo da nam ode. Ali kako su klinci sa tvitera povatali na bucku par krupnih somova [emoji1787] Imao je brat Markus odlicnu ponudu ali pre mesec dana, njemu je srce ipak crno belo. Grobarcina pored kreveta drzi sliku Kice i Praje, a zbog prvog i nosi broj 5. Zbog pokojnog Harisa je broj 5. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted August 14, 2020 Share Posted August 14, 2020 11 minutes ago, Cooper said: Grobarcina pored kreveta drzi sliku Kice i Praje Prosto se samo namece pitanje : kako znas sta drzi pored kreveta u spavacoj sobi? 3 1 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted August 14, 2020 Share Posted August 14, 2020 Prosto se samo namece pitanje : kako znas sta drzi pored kreveta u spavacoj sobi? Agent mu renta stan Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted August 14, 2020 Share Posted August 14, 2020 1 hour ago, Luchifer89 said: Agent mu renta stan Zapravo samacku sobu, cimeri, ne moze decko od stipendije i kikirikija da placa ceo stan. I sve pare salje kevi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted August 14, 2020 Share Posted August 14, 2020 (edited) Samačka soba u BgH2O. 😄 Edited August 14, 2020 by uvrnuto 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted August 14, 2020 Share Posted August 14, 2020 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted August 14, 2020 Share Posted August 14, 2020 Šta li bi sa onim Devinom Vilijamsom... Baš bi legao na ovu ekipu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted August 14, 2020 Author Share Posted August 14, 2020 Strašna timska hemija, možda najbolja u evropskoj košarci... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 14, 2020 Share Posted August 14, 2020 10 hours ago, peradvind said: Ko je 24? Veseli? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted August 15, 2020 Share Posted August 15, 2020 Iskreno meni ovo "dobro pamtim sve" ide na ganglije iz više razloga(mislim da sam i na upokojenom forumu već pisao ...nekako čini mi se da nam je kosarkaski sunovrat počeo od kad nam se ova zalopojka uvukla u narativ...mislim pjesma nije o Partizanu nego o samom sebi, ja ovo ja ono....nekako je i beznadežna kao nekad bilo super sad ono... i ovdje ću ostati mogao bih još koju reci moje mišljenje je da to nije naš navijacki vajb..ono grlo i dlanovi "a kad dodju nevolje i kad dodje tuga" nekako to smo mi... Napred Partizan! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted August 15, 2020 Share Posted August 15, 2020 39 minutes ago, odupri se ludilu said: Iskreno meni ovo "dobro pamtim sve" ide na ganglije iz više razloga(mislim da sam i na upokojenom forumu već pisao ...nekako čini mi se da nam je kosarkaski sunovrat počeo od kad nam se ova zalopojka uvukla u narativ...mislim pjesma nije o Partizanu nego o samom sebi, ja ovo ja ono....nekako je i beznadežna kao nekad bilo super sad ono... i ovdje ću ostati mogao bih još koju reci moje mišljenje je da to nije naš navijacki vajb..ono grlo i dlanovi "a kad dodju nevolje i kad dodje tuga" nekako to smo mi... Napred Partizan! Zasto zalopojka? Ja cak mislim da je vesela pesmica, malo sporijeg ritma ali definitivno ne sa nekom zalosnom konotacijom. Ili ja nesto brkam. Kako je beznadezna? Gde kaze da je nekad bilo super a sada nije? Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted August 15, 2020 Share Posted August 15, 2020 Dobro možda sam pretjerao, vjerovatno, sa ovim zalopojka i beznadežna jer evo sad vidjeh tekst i zaista nije takva ali meni jednostavni nije legla. Dakle više stvar ukusa, o kojem se ne raspravlja pa i iz tog razloga nisam trebao ni da je komentarišem. Naravno to i dalje ne mijenja činjenicu da je pjesma o samom sebi što mi je bzze 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted August 15, 2020 Share Posted August 15, 2020 (edited) Najvise od svega meni ide na zivce onaj chant: "i sve u/na k***c, Partizan je sampion". Nista idiotskije od toga. Edited August 15, 2020 by Alex_Serbia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted August 15, 2020 Share Posted August 15, 2020 Kako ništa idiotskije? A Indija, Pakistan? Ili kurva gasi se? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts