Cooper Posted July 24, 2020 Author Share Posted July 24, 2020 De ste ekpe, šta se radi po topiku, udoh samo da vidim šta ima novo oko pojačanja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted July 24, 2020 Share Posted July 24, 2020 Stefon poslednje veliko pojačanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leki bg Posted July 25, 2020 Share Posted July 25, 2020 Potraga za Cameron Oliverom. Preduslov je da se Makabi ne odluci za njega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted July 25, 2020 Share Posted July 25, 2020 (edited) 1 hour ago, leki bg said: Potraga za Cameron Oliverom. Preduslov je da se Makabi ne odluci za njega. kilometraza? kubikaza? garancija? edit: po ovome sto sam na brzinu video, kopija Mozlija sa boljom poludistancom i nizim bbIQ-om. Edited July 25, 2020 by jedibojan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 25, 2020 Share Posted July 25, 2020 2 minutes ago, jedibojan said: kilometraza? kubikaza? garancija? Cukan? premija osiguranja? potrosnja?... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted July 25, 2020 Share Posted July 25, 2020 Deluje prenizak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted July 25, 2020 Share Posted July 25, 2020 24 minutes ago, Jakob Aman said: Deluje prenizak. Drugim recima, uzecemo ga... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 26, 2020 Author Share Posted July 26, 2020 Spoiler 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted July 26, 2020 Share Posted July 26, 2020 Nije ovo Volden nego Jaramaz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted July 26, 2020 Share Posted July 26, 2020 5 minutes ago, Jakob Aman said: Nije ovo Volden nego Jaramaz. that's racist 2 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted July 26, 2020 Share Posted July 26, 2020 Robija. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 26, 2020 Author Share Posted July 26, 2020 Ugledni nemački sportski list piše da je Trinkijeri uzeo pola miliona po sezoni od Bajerna.Niko ne može da ga krivi što je otišao.Te pare od nas nikada ne bi mogao da dobije. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted July 26, 2020 Share Posted July 26, 2020 Uze čovjek milionće. Sa ostalim bih se složio da nije te sitnice da je imao ugovor s nama, dovoljno je bilo da ga ispoštujemo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 26, 2020 Author Share Posted July 26, 2020 Bruto 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted July 26, 2020 Share Posted July 26, 2020 (edited) 490K netto ( +- 30K gore-dole )... Edited July 26, 2020 by John Dies at the End Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 26, 2020 Share Posted July 26, 2020 2 hours ago, Cooper said: Ugledni nemački sportski list piše da je Trinkijeri uzeo pola miliona po sezoni od Bajerna. Niko ne može da ga krivi što je otišao. Te pare od nas nikada ne bi mogao da dobije. Quote Kada se odbiju svi porezi i izdaci, iznosi oko 450 evra neto, što je oko 100 hiljada manje nego što je javnost u Srbiji navodila kao njegovu oporezovanu zaradu za sledeću sezonu u Partizanu. https://nova.rs/kosarka/poznata-plata-trinkijerija-u-bajernu-manja-nego-u-partizanu/ u bajernu 450 eur < u partizanu cca 100.450 eur mojne da lažeš narod. uostalom, naslov sve govori al nema ko da vidi Spoiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted July 26, 2020 Share Posted July 26, 2020 Znaci Dule bio u pravu za Trinkijevu platu. U dinar. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 26, 2020 Author Share Posted July 26, 2020 Haha."Javnost u Srbiji iznosila."E, moji novinari Prve...I vi ste senvičari železničkog parizera... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 26, 2020 Share Posted July 26, 2020 3 minutes ago, Vamos Laki said: Znaci Dule bio u pravu za Trinkijevu platu. U dinar. ne brate, nego, sledeći put kada se piše da neko radi za smeštaj i markicu za prevoz neka čekiraju sa bajernom. 450eur uhuhuhuhu ma dobro ko šiša kupera, sam je krenuo da predupredi vest (10 min od objave : )) 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted July 26, 2020 Share Posted July 26, 2020 Ne znam šta se pisalo i ko je pisao i u medijima i ovdje, ali mislim da njegova plata sigurno nije bila manja od 400k, a ako se progresivno povećavala od sezone do sezone ne bi me čudilo da mu je ove sezone trebalo biti isplaćeno 550k. No trebalo je mnogo štošta da bude, i mi smo trebali osvojiti Evrokup, ABA, sponzori su trebali izmirivati svoje obaveze ali ništa od toga se nije desilo. Neka pretpostavka je da mu je nuđeno ponovo 400-450k i da se odrekne dugovanja iz ove sezone pa je čovjek vidio sa kim ima posla i otperjao prvim letom. Bolje 450k u Njemačkoj nego i milion u Srbiji, ali na papiru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 26, 2020 Share Posted July 26, 2020 (edited) Biti trener u evroligi za pola miliona godisnje > biti trener u evrokupu za pola miliona godisnje. Simple as that. Pri tome, ne verujem da ima mnogo liga stresnijih za trenera od ove nase aba lige. Svi se biju za taj jedan kolac, jedno mesto u evroligi. Ovi zapadnjaci lagano, opusteno, kupe mesto u evroligi i pikamo basket natenane. Osedeo covek od Srba i njihovog poimanja sporta. Jos jedna stvar je bitna. Redovnost placanja mesecnih prihoda. U Nemackoj bitte schon...danke schon...auf wiedersehen. U Srbiji... Misko, daj bre vidi kad ce da mi plate ono od pre 5 meseci, jebote zovem onog Ostoju, on me baronise nesto svaki put. Edited July 26, 2020 by Laki John Terry 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obi-Wan Posted July 26, 2020 Share Posted July 26, 2020 E Trinki, Trinki da si sačekao još malo, evo legla kinta za Oko sokolovo, bilo bi i za pljeske i za palačinke s' nutelu 😄 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted July 26, 2020 Share Posted July 26, 2020 (edited) pa da je sacekao onda ne bi bilo nista od sokolovih ociju Edited July 26, 2020 by ranzo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted July 27, 2020 Share Posted July 27, 2020 U komšiluku treneri rade za kikiriki i onda ljubomorni forumasi dodju da se istresaju ovde. Ne valja to nista. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted July 27, 2020 Share Posted July 27, 2020 57 minutes ago, Jakob Aman said: U komšiluku treneri rade za kikiriki i onda ljubomorni forumasi dodju da se istresaju ovde. Ne valja to nista. Kod nas rade za kikiriki, al zato kod vas za pistaće 😂😂😂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts