Jump to content

Recommended Posts

Posted
14 minutes ago, Atila said:
30 minutes ago, Luchifer89 said:
A Šakota?

Ponuđena mu je neka funkcija u klubu nakon završetka saradnje. Čeka se njegov odgovor.

Mozda zaseda troclana komisija 

• Ha-ha 1
Posted
30 minutes ago, Luchifer89 said:
54 minutes ago, Tamburinjo said:
Milan Toimic nema angazman... cisto da znate. 

A Šakota?

"Posao poslednjih godina mi je bio da “popravljam pokvarene timove” i pokazalo se da je to posao koji umem da radim”

https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/dragan-sakota-otvoreno-o-sezoni-u-zvezdi-timu-za-f4-evrolige-panteru-covicu-obradovicu-braunu-dzenkinsu-zdravlju…/360411

E sad, ako je odlaskom Voldena i Trinkija pokvaren tim, Sakota deluje kao perfect match 😄

• Like 1
  • Ha-ha 2
Posted
21 hours ago, Sprivel said:

Pa platio je.

21 hours ago, Laki John Terry said:

Pa da.

Prebili se za dugovanje.

Od Čovića ni dinar dobili nisu niti će.

Evo i Ostoja potvrdio - igrac je sam platio obestecenje. Odnosno ako je bilo duga prebili su to...

https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/ostoja-mijailovic-za-mozzart-sport-trinkijeriju-smo-dali-odlicnu-ponudu-on-da-se-izjasni/360457

Iako nemaju nikakav dokaz da ide u Zvezdu, oni su cvrsto uvereni u to, bas zbog toga sto je igrac sam platio. OK.

Takodje znaju i koliko ce igrac primati u novom klubu. Prve objave koje su plasirali je bilo da je dobio "znatno vecu ponudu" a sada je to "skoro duplo vece". 

Posted (edited)
22 minutes ago, SteveFrancis#3 said:

To je neozbiljno, zasto je onda uopste i odlazio Canak. 

Ne sasvim neozbiljno. Scepa je radio kao glavni trener i vrlo dobro vodio Futuru, pre nego sto su se sudarili glavama tamo. A sad je imao skoro 2 god da nauci sve od Andree. Ne moze se ni porediti sa Cankom, koji je otisao zato sto je radio kriminalan posao.

A nije da smo mi bas neki ozbiljno vodjen klub, pa da ovo dodje kao nezamislivo. 

Naravno, ako je Andrea ex, a imamo priliku za nekog ozbiljnijeg trenera (ko?), ja sam za.

Edited by Alex_Serbia
Posted

Totalna je glupost da se zna koliko će igrač dobiti u narednom klubu. To je, pogotovo kada su odnosi između dva kluba kao što su između Zvezde i Partizana, strogo čuvana poslovna tajna.
Može da se protumači kao pravdanje navijačima i javnom mnjenju.

• Like 2
Posted (edited)
46 minutes ago, MetalHead said:

Evo i Ostoja potvrdio - igrac je sam platio obestecenje. Odnosno ako je bilo duga prebili su to...

https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/ostoja-mijailovic-za-mozzart-sport-trinkijeriju-smo-dali-odlicnu-ponudu-on-da-se-izjasni/360457

Iako nemaju nikakav dokaz da ide u Zvezdu, oni su cvrsto uvereni u to, bas zbog toga sto je igrac sam platio. OK.

Takodje znaju i koliko ce igrac primati u novom klubu. Prve objave koje su plasirali je bilo da je dobio "znatno vecu ponudu" a sada je to "skoro duplo vece". 

Kaz'o je duplo vece pare racunajuci to obestecenje jer je ubedjen da je samo placeno preko Voldena 😂

Kad uzmes u obzir da je to "skoro duplo" tj. 100% njegove sadasnhe plate, ustvari nekih 65-70%, jer jelte mora da nam doda, to je onda neka cifra od 500k sa obestecenjem. Konacno, uzece od Zvezde 300-330k.

Edited by Firga
Posted (edited)

A Šakota?

"Posao poslednjih godina mi je bio da “popravljam pokvarene limove” i pokazalo se da je to posao koji umem da radim”

Eto prilike da se vrati za Voldena, takoreci promptno

Edited by Plant
Posted
1 hour ago, Jakob Aman said:

Pominje se i Velimir Perasovic...

Perasović se pominje kao opcija za Bajern ako Trinkijeri ne ode tamo. 

Posted (edited)

Nigerijski košarkaš Toni Džekiri, na meti je Partizana

Prema pisanju "Maxbetsporta", uprava crno-belih se bacili na angažovanje nigerijskog centra koji je u prošloj sezoni bio jedan od najboljih igrača francuskog Asvela!

Na čemu su ovi jbt😂

Edited by Jakob Aman
  • Ha-ha 1
Posted

Košarkaški klub Partizan, kako prenose hrvatske Sportske novosti, poslao je dopis ABA ligi da se FMP iz Železnika izbaci zbog "sukoba interesa".

• Like 1
  • Thanks 1
  • Ha-ha 1
  • Tuzno 1
Posted (edited)

Ma kakav sukob interesa. I Borac Čačak je tu. Tripl dabl.

Skretanje pažnje sa Trinkijerija i ostalih problema. Debilizam. 

Edited by Jakob Aman
  • Like 5
  • Ha-ha 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...