prolup Posted May 7, 2020 Share Posted May 7, 2020 Kao Partizan EL. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzna Posted May 7, 2020 Share Posted May 7, 2020 1 minute ago, Kronostime said: Izbegava nas ko vi Buducnost. Mi sa Milom imamo 0-0 ove sezone dole😃 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted May 7, 2020 Share Posted May 7, 2020 Supermiš https://www.mozzartsport.com/košarka/vesti/intervju---bo-mekejleb-au-čoveče-sećam-se-svakog-trenutka-u-partizanu-nikada-neću-zaboraviti/356720 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted May 7, 2020 Share Posted May 7, 2020 Protiv koga bješe Boova prva tekma, ne mogu da sjetim nema shaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted May 7, 2020 Share Posted May 7, 2020 Unikaha? Ili je to ona dominacija Baneta Đekića? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pendulum Posted May 7, 2020 Share Posted May 7, 2020 Jeste Unikaha prva njegova utakmica. Bukvalno je došao sa aerodroma u halu i odmah dao 15 poena. Utakmicu smo izgubili ali on je bio najefikasniji. Sećam se da sam bio oduševljen onim što vidim, prvenstveno njegovom brzinom. Inače mi smo dosta slabo igrali taj početak sezone. Imali smo neke neočekivane poraze poput onog od Cibone kod kuće. Tek kad je sezona malo odmakla i kad je došao Roberts počeli smo da ličimo na onu mašinu sa kraja.BTW Bane Đekić na toj tekmi protiv Unikahe - 26 min (odmah iza Božića i Boa po minutaži koji su igrali oko 28 min), 10 poena (drugi iza Boa) i indeks 13 (delio sa Boom prvo mesto) :) 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TJ64 Posted May 7, 2020 Share Posted May 7, 2020 On 5/6/2020 at 3:03 PM, Jakob Aman said: Jare, Volden, Gorda Pejdzic, Redzi Luce, Zagorac Rasa, Gospodin, Novica Mozli, Mekadu Bombona i za EL. Uozbilji se! On 5/6/2020 at 5:01 PM, MilošVB said: Ko je uopšte bolja trojka od Lučića trenutno u EL? Niko? Teško će on kod nas sledeće sezone,čak i da igramo EL. I ti da se uozbijis! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Južni Posted May 8, 2020 Share Posted May 8, 2020 8 hours ago, pendulum said: Jeste Unikaha prva njegova utakmica. Bukvalno je došao sa aerodroma u halu i odmah dao 15 poena. Utakmicu smo izgubili ali on je bio najefikasniji. Sećam se da sam bio oduševljen onim što vidim, prvenstveno njegovom brzinom. Inače mi smo dosta slabo igrali taj početak sezone. Imali smo neke neočekivane poraze poput onog od Cibone kod kuće. Tek kad je sezona malo odmakla i kad je došao Roberts počeli smo da ličimo na onu mašinu sa kraja. BTW Bane Đekić na toj tekmi protiv Unikahe - 26 min (odmah iza Božića i Boa po minutaži koji su igrali oko 28 min), 10 poena (drugi iza Boa) i indeks 13 (delio sa Boom prvo mesto) 🙂 Ta tekma sa Unikahom zanimljiva i po tome što je bio isti rezultat i u Bg i u Španiji: 64-72 ako se dobro sećam. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted May 8, 2020 Share Posted May 8, 2020 Eh.... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted May 8, 2020 Share Posted May 8, 2020 16 hours ago, 21Barkley said: Supermiš https://www.mozzartsport.com/košarka/vesti/intervju---bo-mekejleb-au-čoveče-sećam-se-svakog-trenutka-u-partizanu-nikada-neću-zaboraviti/356720 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted May 8, 2020 Share Posted May 8, 2020 On 5/5/2020 at 9:00 PM, SteveFrancis#3 said: Ne mislim da je Luca realna opcija. Mozda ukoliko ipak zavrsimo u EL nekako. Inace bi to bio top potez, onaj decko sa sekiromTM bi bio limitiran minutazom taman dovoljno da ne moze da pravi veliku stetu i kanali ekipu, a mozda bi mu se gledajuci starijeg kolegu konacno neke stvari poslozile u glavi. Macvan deluje izvesnije i svakako da bi trebalo da bude jedna od prvih meta. Tacno znas sta ces dobiti, adaptacija minimalna, karakter komplementaran sa postojecim nukleusom, a igracki kvaliteti uvek dobrodosli. Luca jedan od najkonstantnijih igraca na SF u Evropi. Bukvalno full paket. Ne znam sad napamet kome bi dobro dosao, ali sigurno ce moci da bira klub i da ganja ugovor karijere. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted May 9, 2020 Author Share Posted May 9, 2020 . 10 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted May 9, 2020 Share Posted May 9, 2020 Dobar potpis. Nadam se da su stavili klauzulu da ne moze da igra ni za jednu repku sem nase. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted May 9, 2020 Share Posted May 9, 2020 Svaki domaci igrac je zlata vrijedan. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted May 9, 2020 Author Share Posted May 9, 2020 Za sledeću sezonu nam trebaju bukvalno 2 pojačanja u zavisnosti od takmičenja. 3/2 i 5/4Sad bi bilo lepo produžiti i Trinkija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted May 9, 2020 Share Posted May 9, 2020 Trinki verovatno ceka dalji ishod takmicenja. Budemo li upali u EL ostace sigurno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted May 9, 2020 Share Posted May 9, 2020 2 hours ago, Cooper said: 3/2 i 5/4 Lucic i Macvan 😀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted May 9, 2020 Share Posted May 9, 2020 Pitanje je koliko Macvan moze. A jos vece, uklapa li se u ovu, fizicki dominantnu koncepciju. Ja sumnjam u to. Ali ako dodje, naravno da cu biti srecan. Ipak je to nas Maki. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted May 9, 2020 Share Posted May 9, 2020 47 minutes ago, Alex_Serbia said: Pitanje je koliko Macvan moze. A jos vece, uklapa li se u ovu, fizicki dominantnu koncepciju. Ja sumnjam u to. Ali ako dodje, naravno da cu biti srecan. Ipak je to nas Maki. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted May 9, 2020 Share Posted May 9, 2020 Gospodin se uklapa u svaku koncepciju. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted May 9, 2020 Share Posted May 9, 2020 Ako se Gospodin ne uklapa, onda nešto nije uredu sa koncepcijom 11 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted May 9, 2020 Share Posted May 9, 2020 Ako moze Novica da igra, koji je vec par sezona polurekreativac, moze i Macvan. Jedino je pitanje dal bi bilo mesta za dva takva igraca u timu. Jos obojica na istoj poziciji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted May 9, 2020 Share Posted May 9, 2020 I Nikolic se vraća. Imamo odličnih plejeva i za izvoz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted May 9, 2020 Share Posted May 9, 2020 “Odluka da budem deo liste ‘Aleksandar Vučić – Za našu decu‘ bila je jednostavna i doneta srcem, kako mi sportisti i donosimo odluke. Podržavam politiku Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke zbog budućnosti naše dece, zbog šanse koju dobijaju mladi u svojoj zemlji, zbog svega što je za našu zemlju urađeno u prethodnom periodu, zbog napretka Srbije na svim poljima. Taj prosperitet oseća se i na Zvezdari gde je u protekle 4 godine urađeno mnogo, mnogi krajevi Zvezdare su po prvi put dobili parkić, igralište, pa čak i kanalizaciju i asfaltiran put. To je rezultat odgovorne politike koju je sprovodila vlast na Zvezdari predvođena Srpskom naprednom strankom u prethodne 4 godine. Bila bi mi čast da budem deo tima koji će nastaviti sa razvijanjem svih krajeva Zvezdare u narednom periodu i da svojim idejama i energijom doprinesem stvaranju još bolje Zvezdare za našu decu” Ne znam da li se vraća, no pošto je u toku evociranje uspomena red je setiti se čoveka koji toliko dao voljenom klubu. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted May 10, 2020 Share Posted May 10, 2020 Smanji font i ne djubri ovaj sveti topik. 1 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts