Jump to content

Recommended Posts

Posted

Kada sam uzimao karte za Virtus, u 5 minuta nakon otvaranja prodaje na Ticketline sam pokupio dva spojena mesta u Standard Jug. 

Juče, u istom vremenskom razdoblju, skoro sve je bilo zauzeto. Jedino je nekoliko vezanih mesta bilo u parteru zapad... 

Posted
31 minutes ago, realno *w said:

Kakav im je to termin ponedeljak u 9, ebo ih pas?

To je sve upereno protiv radnog čovjeka iz samoupravnog socijalizma!

Spoiler

Kažu bio neki Lexus bend u Areni sinoć, pa je pomjerena tekma za danas jbg.

• Like 1
Posted

Nabudžili tri ABA utakmice danas, pa moraju u tri termina zbog Arene i prenosa, jedna u 17h, jedna u 19h, jedna u 21h. Mi izvukli najkraću slamku 😞

Posted
1 hour ago, Son_of_a_gun said:

Reveal hidden contents

Kažu bio neki Lexus bend u Areni sinoć, pa je pomjerena tekma za danas jbg.

Dobro da nije neko vece zlo

• Like 1
  • Ha-ha 10
Posted

Idealna tekma za voditi klince, bez tenzija, bez velike gužve.. da su stavili normalan termin, pola hale bi napunili roditelji sa decom.

Ovako je pitanje kako ostati budan i kod kuće do kraja tekme.

• Like 1
Posted
2 hours ago, mfmilan said:

Idealna tekma za voditi klince, bez tenzija, bez velike gužve.. da su stavili normalan termin, pola hale bi napunili roditelji sa decom.

Ovako je pitanje kako ostati budan i kod kuće do kraja tekme.

Stigla nova tura domace na gradiranje: naseckao sam slaninu, sjenicki i tursiju pa da podignemo imunitet u ove virusne dane,:s_d:

Posted
28 minutes ago, realno *w said:

Šta nam odgovara u Ljubljani?

Mislim da nam je nebitna utakmica.

Mornar ima utakmicu sa Megom, ako pobede oni su četvrti. Olimpija je dva puta izgubila od njih, pa sve i da dobije Budućnost i poslednje kolo Krku, lošiji su medjusobno.

• Like 2
Posted

Dan nakon što se završe sve ostale tekme, komšije igraju protiv Zadra i velika je verovatnoća da će moći da odaberu poziciju/protivnika u polufinalu.

Ne impliciram da će se time i baviti, samo će postojati i ta opcija. Elem, glupo je da se poslednje kolo ne igra u isto vreme.

Pretpostavljam da je neuklopivo u kalendar

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...