Luchifer89 Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 Da, aksiom je da su Ameri problematicni pa je potpis Amera po difoltu rizik. Sendvicu mekani... Tepara bi se šuterski savršeno uklopio...Another brick in the wall Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 1 hour ago, zorex said: Uuu, al je proigrao. Pa pise malo proigrao 😛 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 2 hours ago, Hamilton said: Da, aksiom je da su Ameri problematicni pa je potpis Amera po difoltu rizik. Sendvicu mekani... Hamilton i sendvič 😀 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamilton Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 Pa to matori. Nista nije slucajno Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 Garant je Prekucac koristio dijagnostiku od Land Rovera pa zato Zvonko nije prošao pregled 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted November 8, 2019 Share Posted November 8, 2019 Aufwiedersehen Parahuski. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boujee Posted November 8, 2019 Share Posted November 8, 2019 10 minutes ago, simply minds said: Aufwiedersehen Parahuski. Otišao? Izvor? Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted November 8, 2019 Share Posted November 8, 2019 Nikad ne reci aufiderzen bjeloruskim partizanima 3 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted November 8, 2019 Share Posted November 8, 2019 1 hour ago, simply minds said: Aufwiedersehen Parahuski. Ako je otisao, zelim mu sve najbolje i da mu se porodicni problemi rese na najbolji nacin. Jako sam tuzan sto nije pokazao ni delic onoga sto znamo svi da ume... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pendulum Posted November 8, 2019 Share Posted November 8, 2019 U pogrešno vreme su se spojili Parhovski i Partizan..jbg.. Inače neko je ranije pisao o sekvenci kad je on ušao u igru protiv Venecije - ja uopšte nisam stekao utisak da je odigrao toliko lošu odbranu. Lepo je pratio igrača, ruka bila na šutu..ušli su im tada neki teški šutevi..i uopšte, u celoj trećoj ih je baš prilično kenjalo u napadu kod nekih 1 na 1 akcija iz čega su napravili 10 razlike. U odbrani su nas lepo isekli, nema šta. Kao što smo već pričali, ova ekipa mora da igra na 100% i samo kao dobro uigran sistem funkcioniše. Nikako drugačije. Čini mi se da niko nije prokomentarisao onu zanimljivu petorku sa Pejnersom na pleju, Pejdžom na dvojci i Birčom, Tomasom i Mozlijem na 3-5. Meni je ono izlgedalo kao pokušaj samoubistva kada su izašli na teren ali je za divno čudo prilično dobro funkcionisalo dok se Venecija nije malo adaptirala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted November 8, 2019 Share Posted November 8, 2019 nece kamen na kamenu ostati posle ostoja/sns company Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted November 8, 2019 Share Posted November 8, 2019 Aufwiedersehen Parahuski. Willkommen Đorđe Gagić Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted November 8, 2019 Share Posted November 8, 2019 Oho, stedi se za pleja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted November 8, 2019 Share Posted November 8, 2019 13 minutes ago, Luchifer89 said: 3 hours ago, simply minds said: Aufwiedersehen Parahuski. Willkommen Đorđe Gagić 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted November 8, 2019 Author Share Posted November 8, 2019 Traži 40k, a mi ne plaćamo igrače više od 30k... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted November 8, 2019 Share Posted November 8, 2019 Registrujte ga kao trenera onda,posto za trenere placate... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted November 8, 2019 Share Posted November 8, 2019 Traži 60k. Sretno mu s tim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted November 8, 2019 Share Posted November 8, 2019 Traži 60k. Sretno mu s tim.Za ostatak sezone? Pa to i nije puno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted November 8, 2019 Share Posted November 8, 2019 Za ostatak mjeseca. :D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
u pokušaju Posted November 8, 2019 Share Posted November 8, 2019 Koja dobra duša uzima za mene? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted November 9, 2019 Share Posted November 9, 2019 17 hours ago, pendulum said: Inače neko je ranije pisao o sekvenci kad je on ušao u igru protiv Venecije - ja uopšte nisam stekao utisak da je odigrao toliko lošu odbranu. Lepo je pratio igrača, ruka bila na šutu.. Ja sam to pomenuo, bilo mi je strano to što ga je onakvog ugurao i došao bliže košu, iako je naizgled sve bilo kako kažeš da ga je P. ispratio i bio na šutu. Istina je da su vezali nekoliko težih koševa u tom periodu a meni je porazna bilo upravo naša malodušna reakcija i predaja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted November 9, 2019 Share Posted November 9, 2019 Ja sam to pomenuo, bilo mi je strano to što ga je onakvog ugurao i došao bliže košu, iako je naizgled sve bilo kako kažeš da ga je P. ispratio i bio na šutu. Istina je da su vezali nekoliko težih koševa u tom periodu a meni je porazna bilo upravo naša malodušna reakcija i predaja. Možda kasne plate?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted November 9, 2019 Author Share Posted November 9, 2019 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted November 9, 2019 Share Posted November 9, 2019 1 hour ago, Luchifer89 said: 1 hour ago, 34Barkley said: Ja sam to pomenuo, bilo mi je strano to što ga je onakvog ugurao i došao bliže košu, iako je naizgled sve bilo kako kažeš da ga je P. ispratio i bio na šutu. Istina je da su vezali nekoliko težih koševa u tom periodu a meni je porazna bilo upravo naša malodušna reakcija i predaja. Možda kasne plate?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted November 9, 2019 Share Posted November 9, 2019 Gagula bi nam donio tu dozu nepredvidljivosti koja nam jako nedostaje 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts