forumko topic Posted December 20, 2019 Posted December 20, 2019 Imamo pobednika za večeras... 12 1 34
threepwood Posted December 20, 2019 Posted December 20, 2019 20 minutes ago, Sector said: Bilo bi dobro da se javi i zdepasti dripac. Da cujemo njegovo misljenje. Ta sisica se ceo zivot krije ispod mamine suknje i iza caletovog stomaka. Zar od njega ocekujes da izadje i zauzme se za sebe, pa makar bio totalno u krivu kao sto je i slucaj. Pizduljak najobicniji 16
threepwood Posted December 20, 2019 Posted December 20, 2019 Vidim da i tatica nije nista bolji. Mase tim kratkim prsticima i preti kako ce da dodje na tribinu licno, pa posle salje svoje tipove i klimata glavom sa bezbedne udaljenosti. Familijarno im ide taj pizduljski gen ocigledno 9 2 2
Threekola Posted December 20, 2019 Posted December 20, 2019 (edited) 11 minutes ago, n4l1m said: STRASNO Mogu da se kladim da nijedan kvazi novinar tj. portal nece smeti da objavi ovaj video kako tata sujeta preti random navijacu koji je posteno platio kartu i izneo svoje misljenje! Edited December 20, 2019 by Threekola 1
Sector Posted December 20, 2019 Posted December 20, 2019 Svratih i ja do lazicevog instagrama da ga poserem. 2
Don Dusko Posted December 20, 2019 Posted December 20, 2019 1 minute ago, Krava kaze mu said: deste crnci Ko si sad pa ti?
Dijanek Posted December 20, 2019 Posted December 20, 2019 Kad je sincic dominirao islo je ... ooo napred Zvezda le i kada gubimo i kada vodimo... Dilema sta bi vise razgalilo gazdu da je ostatak hale krenuo na tu melodiju: oooo fico odlazi, fico odlazi ili oooo fica MVP, fica MVP🤔 Meni bi nekako MVP kombinacija bila bolja sprdnja. 1 1
n4l1m Posted December 20, 2019 Posted December 20, 2019 i posle nek neko kaze kako je filip dobar deckic, ne samo da nema veze sa kosarkom, vec je i ljudski gledano nevidjena pizdurina, dozvoljavati da se 11 igraca okrece protiv svojih navijaca, da mu se svaku drugu utakmicu tatica svadja sa navijacima i preti, umesto da pokaze bar malo dostojanstva i sam napusti zvezdu. filipe picko jedna raspala cmizdrava!!! 5
ZiS Posted December 20, 2019 Posted December 20, 2019 Oplakao sam na ovog sto otera Italijana u tri lepe 😂 4
forumko topic Posted December 20, 2019 Posted December 20, 2019 Evo Guta na tviteru kaže da bez Filipa ne bismo igrali EL, a da ove sezone sasvim ok igramo EL uz dva kiksa u ABA. [emoji2359] 1 1 1
Don Dusko Posted December 20, 2019 Posted December 20, 2019 1 minute ago, ZiS said: Oplakao sam na ovog sto otera Italijana u tri lepe 😂 Kad Zvezdasi ovako spamuju uredu je.Al zato kad nama spamuju na nase igrace teramo ih u 3 lepe.Zanimljivo. 1
Cavani Posted December 20, 2019 Posted December 20, 2019 36 minutes ago, Vamos Laki said: Kasnimo mnogo sa ovim zvizducima Filipu. Sad je sve gotovo. Makar da sacuvamo dostojanstvo, kao navijaci i ljudi koji i dalje vole ovaj klub. Kako mislis gotovo? Ako mislis na sezonu, verovatno si u pravu. Ali kako je krenulo veceras nece moci nikako drugacije da se zavrsi nego da Filip Covic ode, ipak ovaj klub vole 4-5 miliona navijaca. Ne moze Nebojsa tu nikako da pobedi, krpio je po hali koliko je mogao, ali lavina je pokrenuta. Zapusice par rupa rukama i nogama ali voda ce negde da izbije i potopi njegov brod. Mozda ce nam propasti sezona, mozda ce biti 2-3 hiljade ljudi u EL, ali oticice Filip sigurno. Pitanje je samo da li ce taticu da povuce sa sobom. Ja bih isto voleo da se Lazic ne provuce i ostane u klubu nakon svega. Covek koji reklamira BGH2O, selektivno brani igrace je nista drugo do sramota za klub. Odmah posle nepotizma su njegov sklop osobina koje pokazuje. 7
ZiS Posted December 20, 2019 Posted December 20, 2019 1 minute ago, 12Laki said: Kad Zvezdasi ovako spamuju uredu je.Al zato kad nama spamuju na nase igrace teramo ih u 3 lepe.Zanimljivo. Da me ne shvatis pogresno...samo mi je smesno...Tacno ga zamisljam dok to kuca, onako socno...😁...Nisam ulazio u kontekst cele price.
krzna Posted December 20, 2019 Posted December 20, 2019 Niko da napise na temi, pobedili smo Olimpijakos 88-81 i dosli na skor 6-9, sto je u ovom trenutku dovoljno za deobu desetog mesta. Na dve pobede smo od osmog mesta. Sjajni Lorenzo Braun postigao 34 poena. U sledecem kolu gostujemo Zenitu. Izvinjavam se za trolovanje teme, nastavite... 3 1
Manoly Posted December 20, 2019 Posted December 20, 2019 Voleo sam Zvezdu kad su je gazili, pljuvali, kad je omalovazavana u najgorem smislu dok su u lozama sedeli razni zlikovci i profiteri (danas nije drugacije). Mnogi od nas progutali su Covic dr Nebojsu i njegovu "spasilacku misiji" upravo zbog ljubavi prema Zvezdi, to nije ni za kakvu osudu. Veceras mislim da ne mogu da podrzavam ovakve uzasne poduhvate, ne mogu vise... a nisam u stanju da navijam protiv Zvezde, ko god da jase foteljom. 5
NMX Posted December 20, 2019 Posted December 20, 2019 Niko da napise na temi, pobedili smo Olimpijakos 88-81 i dosli na skor 6-9, sto je u ovom trenutku dovoljno za deobu desetog mesta. Na dve pobede smo od osmog mesta. Sjajni Lorenzo Braun postigao 34 poena. U sledecem kolu gostujemo Zenitu. Izvinjavam se za trolovanje teme, nastavite... O tome se i pricalo, hvalili Sakota i igraci dok Sakota nije izasao na KZS i dok se Laza nije nalupetao... 5
estrellaroja Posted December 20, 2019 Posted December 20, 2019 Цењени капитен бриљира на инстаграму и појашњавам појам навијача.
Borko Posted December 20, 2019 Posted December 20, 2019 Just now, Боги said: Цењени капитен бриљира на инстаграму и појашњавам појам навијача. Mi smo simpatizeri 1
Green23 Posted December 20, 2019 Posted December 20, 2019 Dovoljno je videti komentare na ovu objavu 2
Boujee Posted December 20, 2019 Posted December 20, 2019 3 minutes ago, Боги said: Цењени капитен бриљира на инстаграму и појашњавам појам навијача. Moži li skrinšto za nas koji ne instagramišemo?
Cavani Posted December 20, 2019 Posted December 20, 2019 46 minutes ago, Jenkins said: Lazić je posle utakmice istakao da je izuzetno je zadovoljan igrom svojih saigrača, koji su uspeli da prvi put u istoriji uzmu skalp Olimpijakosu i to bez povređenih Antića i Feldina. Takođe, pohvalio je i debi novog igrača u rotaciji Alena Omića, koji je izviždan od strane najvatrenijih pristalica kluba, na šta je Lazić imao kratak odgovor: - Kako komentarišem? Ne komentarišem, ne komentarišem - više puta je ponovio kapiten crveno - belih. Zanimljivo. Lazic ljudina ne samo da bira koga ce da brani, nego i kome sme da se zamera, a sve u skladu sa svojim licnim interesima. Semenkarima moze da se preti pa cak i fizicki, dok delije ne bi komentarisao. Sine idi reklamiraj Old Spajs i ne blamiraj se. Bukvalno prezirem takve ljude, mrzniji mi je od Filipa. 9 3
Recommended Posts