bergkamp bcd Posted September 29, 2019 Share Posted September 29, 2019 2 hours ago, K.Dot said: Mogla bi moderacija da prebaci ovo na Filipov topik, odosmo u off. I da banuje sve vas koji spominjete Filipa, ne može se kvalitetan košarkaški post pročitati od vas. Filip je tu, ne možete mu ništa, ko hoće da gleda ekipu neka gleda, ko ne želi ne mora da komentariše Filipa. Takodje bi mogla moderacija i da sve postove o drugim klubovima prebaci na temu odgovarajucu za to (najbolje na temu ABA liga). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vredni mrav Posted September 30, 2019 Share Posted September 30, 2019 Mene Volden nije impresionirao, a Gordic ako se nesto posebno ne podigne u odnosu na proslu sezonu, sva je prilika da ce Fića sam da ih školuje kao onomad bez Raglanda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted September 30, 2019 Share Posted September 30, 2019 Ti očito ili ne gledaš utakmice i pričaš na pamet. Volden je više no ozbiljan igrač, a Gordić više ne igra Futuri. Tako da ovi paušali ne prolaze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted September 30, 2019 Share Posted September 30, 2019 Je li ovo adekvatna tema da se prica o ovome? Ako necemo dugo tupiti i ja bih nesto dodao 😄 Nisam puno gledao, ali Volden ne djeluje kao klasicni plej. Meni su on i Mekintajer iz OCD veoma slicni. Za Gordica se vec zna moje misljenje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted September 30, 2019 Share Posted September 30, 2019 (edited) ... Edited September 30, 2019 by Wingwalker Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted September 30, 2019 Share Posted September 30, 2019 (edited) 8 hours ago, Vredni mrav said: Mene Volden nije impresionirao, a Gordic ako se nesto posebno ne podigne u odnosu na proslu sezonu, sva je prilika da ce Fića sam da ih školuje kao onomad bez Raglanda. ...to jeste realno ali samo ako im Filip uplati neki Megatrend. Ne bi ja čačkao Gordića, posebno u ovoj situaciji gde nam je trenutno takav bekap samo wet dream. Za Lorenca nam je bitnije da ga ne istrošimo i dovedemo do granice ispadanja iz stroja nego što je pitanje da li smo u stanju da ga uklopimo i izvučemo maksimum iz njega, jer teško da će neki njegov operativni optimum biti dovoljan. Nažalost raspored prvih 4-5 rivala u EL nam taj posao dodatno otežava. Bukvalno smo najteži zadatak i najveću odgovornost poverili igraču na poziciji ''Alisa u zemlji čuda''...ali je i to uprava napravila sa predumišljajem, tako da je stanje redovno. Projekat ulazi u završnu fazu. Zaključ katanac. Edited September 30, 2019 by Wingwalker Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profaarmor Posted September 30, 2019 Share Posted September 30, 2019 14 hours ago, K.Dot said: Ali veoma je interesantno da smo mi ove sezone jedina ekipa u jadranci i uopšte na svetu rekao bih, koja ima samo jednog pleja u rosteru, koji usput prvi put igra u Evropi. Sve druge ekipe imaju po dvojicu, neke čak i trojicu igrača na toj poziciji. Imamo i mi dva playa al dzabe kao sto je sinu ciga objasnjavao koja je razlika izmedju besplatnog i dzaba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Firga Posted September 30, 2019 Share Posted September 30, 2019 Moze o igracima drugih timova i na ABA ligi, ako vec necete na njihovim maticnim temema. Ovde svakako nije mesto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted September 30, 2019 Share Posted September 30, 2019 Sto puta prezvakani ali covek i dalje da ne poveruje. Ulazes tolike pare, imas velike ambicije, dovodis pojacanja.... I na kraju imas Filipa na tako kljucnoj poziciji. Kako kada bi PSG na mesto centarfora drzao nesrecnog Ozegovica. Kako da se ne bude besan i nervozan. Jos i ova goveda sa kartama za ligu sampiona... Osecas se kao tele jer si dao tolike pare a oni ce uz burek da poklanjaju sutra karte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted September 30, 2019 Share Posted September 30, 2019 Ne idi u off topik. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VLADIMIR PERIC VALTER Posted September 30, 2019 Share Posted September 30, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted September 30, 2019 Share Posted September 30, 2019 Sta kazete - kako je cika Andrea poslozio stvari kod komisluka, a? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted September 30, 2019 Share Posted September 30, 2019 Izvrsno, ekipa sa glavom i repom, mladi, željni dokazivanja, uz to peglaju perfektnu odbranu (Birča excluded). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted September 30, 2019 Share Posted September 30, 2019 (edited) ne razumem ove reakcije na svako spominjanje košarkaša glavnih rivala u ABA ligi i prebacivanjem postova na druge topike... ...kao da Zvezda igra sama protiv sebe sve duele... ...ili je to samo zbog Gordića neustrašivog ? Edited September 30, 2019 by Wingwalker Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted September 30, 2019 Share Posted September 30, 2019 Pazite ovaj raspored: 15. novembar @ Asvel 17. novembar @ Partizan 19. novembar @ Alba 21. novembar @ Zalgiris Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted September 30, 2019 Share Posted September 30, 2019 Sve EC kvaliteta timovi. Good job. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted September 30, 2019 Share Posted September 30, 2019 20 minutes ago, Laki21 said: Izvrsno, ekipa sa glavom i repom, mladi, željni dokazivanja, uz to peglaju perfektnu odbranu (Birča excluded). Odmah da ti najavim Laki, čuvam ovaj post za april/maj. Da vidimo kako u praksi izgledaju glava&rep 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorlfc Posted September 30, 2019 Share Posted September 30, 2019 Protiv Asvela igramo kuci cini mi se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted September 30, 2019 Share Posted September 30, 2019 1 minute ago, feanorlfc said: Protiv Asvela igramo kuci cini mi se. Da, mea culpa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted September 30, 2019 Share Posted September 30, 2019 6 minutes ago, NMX said: Odmah da ti najavim Laki, čuvam ovaj post za april/maj. Da vidimo kako u praksi izgledaju glava&rep Ne kapiram, misliš da će lošije izgledati tada nego sada? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted September 30, 2019 Share Posted September 30, 2019 1 minute ago, Laki21 said: Ne kapiram, misliš da će lošije izgledati tada nego sada? Meni ova njihova ekipa nema glavu i rep. Prošlogodišnja upgrade ekipa. Kada dođe stani pani, videćemo kako će to izgledati. Neki insekt mi kaže da će nešto skuplje prodati kožu nego prošle godine ali da to neće biti dovoljno (pričamo o ABA PO). Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted September 30, 2019 Share Posted September 30, 2019 Ko moze da garantuje da se mi necemo raspasti na pola sezone ili da necemo igrati kao zmajevi na kraju. Sve je moguce i kategoricki tvrditi sada nesto je mozda samo duhovito. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted September 30, 2019 Share Posted September 30, 2019 Menjajte naziv teme... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted September 30, 2019 Share Posted September 30, 2019 Nekom je trava kod komšije uvek zelenija ... meni je moja najlepša. 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obi-Wan Posted September 30, 2019 Share Posted September 30, 2019 17 minutes ago, NMX said: Meni ova njihova ekipa nema glavu i rep. Prošlogodišnja upgrade ekipa. Kada dođe stani pani, videćemo kako će to izgledati. Neki insekt mi kaže da će nešto skuplje prodati kožu nego prošle godine ali da to neće biti dovoljno (pričamo o ABA PO). Laki je napisao samo ono sto je svako kome radi očni aparat video, a to je da su skupili tvrdu ekipu, gde nijedan igrač (osim Pejdza) nije defanzivni minus. Da imaju brzinu, skocnost i peglaju solidnu odbranu. Da je Tomas ocito EL kvalitet, koga su ne sumnjam i platili po toj tarifi. Vise nego dovoljno na kraju "sezone kupanja". Do tekmi kad se budu delili pravi trofeji ima puno i sve može da se preokrene, ali iskreno nisam očekivao ovakav presek stanja na superkupu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts