Jump to content

KK Crvena Zvezda 19/20 - "Sa Jadrana Köln se vidi"

Recommended Posts

Posted

@Guru 

Bas mi je delovao neverovatno tih 50% open suteva, pa sam resio da danas pogledam te suteve (samo one iz ABA lige, ona ima snimke svih utakmica, dok EL nema pa nisam bio u mogucnosti). I evo rezultata. 

Suteve sam razvrstao u vise kategorija. 

Poeni iz kontri naseg tima:  10/12 ii ti 83%

Poeni iz utrcavanja ili katovanja kako si ti rekao: 9/12 ili ti 75%

Prodori: 5/11 ili ti 45%

Posle uhvacenog ofanzivnog skoka: 2/2 ili ti 100%

Sutevi za 2 poena: 

Open  sutevi: 0/2 

Sutevi pri dobroj odbrani protivnika: 0/3

Sutevi pri losoj odbrani protivnika:  0/3

Sutevi za 3 poena: 

Open sutevi: 7/17 ili ti 41%

Sutevi pri dobroj odbrani: 0/5 

Sutevi pri losoj odbrani: 3/7 ili ti 42%

Samo da naglasim, imao je dva iznudjena suta za 2poena pri odlicnoj odbrani protivnika (protiv Krke i Mornara), i po jedno promaseno utrcavanje i prodor ali uz iznudjen faul.

U stuvei pri losoj odbrani racunao sam suteve kada izlazi iz bloka, gde cuvar zastane u bloku, onda suteve gde mu cuvar kasni i podize ruku ali uglavnom na razdaljini od njega, mozda su po tvojoj statistici ti sutevi pod Open mozda su pod Guarded to ne znam. Mozda sam cak i neke suteve pogresno okarakterisao ali to je moje gledanje istih situacija. 

Kao sto si rekao u tranziciji jeste dobar to smo znali svi,i u tom katovanju je solidan. Ipak opasno bode oci cinjenica da nema pogodjenu dvojku, dugu dvojku u Aba ligi, doduse sutunuo je svega 8 puta ali dobro. 

Ponovo kazem ne znam kako stoji u EL, dok se u Super kupu i KRK nije naigrao, pogodio je 3 trojke protiv Radnickog, u mecu koji nije za neku ozbiljnu analizu.

• Like 2
Posted

Upravo sam cuo u kafani na Dorcolu da ce Sale Obradovic  biti novi trener...kaze konobar, rekao mu neki kosarkaski radnik koji tu sedi svaki dan, a njemu javio pouzdan izvor malopre😂

Ne sprdam se, ako lazu mene i ja lazem vas😎

• Like 4
  • Ha-ha 4
Posted
11 minutes ago, Gudura said:

Upravo sam cuo u kafani na Dorcolu da ce Sale Obradovic  biti novi trener...kaze konobar, rekao mu neki kosarkaski radnik koji tu sedi svaki dan, a njemu javio pouzdan izvor malopre😂

Vreme je Saletu da preuzme EL ekipu. Ako je visegodisnji, super! Misljenja sam, bolje Sale na vise sezona nego Radonjic na jednu.

Posted
11 minutes ago, Gudura said:

Najpouzdanije ... sa kafanom nema greške. :thumbsup: mada, za konobare ne garantujem :lol_2:

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted
29 minutes ago, Gudura said:

Da nije jedan od izovra Dr Kon.On ima obicaj da posecuje te kafice. :D :D :D

Posted
40 minutes ago, Gudura said:

Preciznije u Strahinjića bana?

• Ha-ha 1
Posted
3 minutes ago, Haggard said:

Preciznije u Strahinjića bana?

Ma jok, malo nize na donjem Dorcolu😀

Ja vec rekoh da je izvor pouzdan do moga...tako da ne obracajte previse paznju na napisano, samo sam osecao obavezu sa podelim trac sa sabracom sa foruma😆

Posted
6 minutes ago, Gudura said:

Ja vec rekoh da je izvor pouzdan do moga...tako da ne obracajte previse paznju na napisano, samo sam osecao obavezu sa podelim trac sa sabracom sa foruma😆

Sve je OK, prelazni rok je ko stvoren za kafanske priče ... samo, konobari su skroz nepouzdani, oni uvek pola čuju pola ne čuju, pa na kraju ispadne svašta :classic_smile:

Možda je ipak Radonjić u pitanju.

Posted
5 hours ago, Kankkunen said:

Za Lakija ... :classic_biggrin:

If Nikola Kalinic won't stay in Fenerbahçe, Crvena Zvezda would try to bring him back after 4 years. I'm told

Randy Marsh Computer GIFs | Tenor

jel se setio neko da pita duleta sta misli o povratku prvoj ljubavi? to bi bilo toliko carski da buh se upisao od srece.

• Like 2
  • Thanks 1
Posted

Na pleju bih pokusao sa dva ex koledz igraca malih ugovora na vise godina. Jedan da se ispostavi da valja cemu imamo resenje i za sledecu godinu. Plus mali Uskokovic kao treci, ali da u ABA ima ulogu drugog na laksim utakmicama.

• Like 2
Posted
1 hour ago, Wingwalker said:

Notsou bed...ako odistinski dumamo između Radonje i Obradovića.

Послато са Redmi Note 8T помоћу Тапатока

Ukoliko se pojam "pragmatičnost" može primeniti na Čovića, onda jedino ta dva imena dolaze u obzir.

Posted
1 hour ago, Wingwalker said:

Notsou bed...ako odistinski dumamo između Radonje i Obradovića.

Послато са Redmi Note 8T помоћу Тапатока

Hands down Dejan.

• Like 1
Posted
3 hours ago, Gudura said:

Da nema ulica tramvajske sine 🙂

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...