berti Posted February 10, 2020 Share Posted February 10, 2020 Bila bi epska stvar da nas fmp dobije i izbaci iz 4. 5 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted February 10, 2020 Share Posted February 10, 2020 (edited) 4 minutes ago, Laki21 said: Usput, što nije igrao danas? Šakota procenio da je Luković prebrz za njega pa stavio pokretljivog Štimca i munju Kuzmića. Edited February 10, 2020 by pavijan2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted February 10, 2020 Share Posted February 10, 2020 Ima i ta FIBA LS. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Mićić Posted February 10, 2020 Share Posted February 10, 2020 Od deda mraza sam pozeleo Lazica u Partizanu, La paru isto tamo i premijer ligu na rts-u. Ako nije kasno moze Alimpijevic umesto Sakote? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted February 10, 2020 Share Posted February 10, 2020 Da Gist i Kuzmic lice na kosarkase prezivjeli bismo mi minute Shreka. Ovako jbg Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted February 10, 2020 Share Posted February 10, 2020 10 minutes ago, Partizan_ said: Jos je mec Buducnost - Mornar dan posle vas. Ocekujte krimi sudjenje protiv cedevite Nemoj da se sekiraš. Nama je Kup prioritet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted February 10, 2020 Share Posted February 10, 2020 2 minutes ago, Laki21 koji lebdi said: Ima i ta FIBA LS. I tu bi nas nakantao neki Nimburk... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matador Posted February 10, 2020 Share Posted February 10, 2020 Just now, Dragan Mićić said: Od deda mraza sam pozeleo Lazica u Partizanu, La paru isto tamo i premijer ligu na rts-u. Ako nije kasno moze Alimpijevic umesto Sakote? Za poslednje je uvek kasno... Ili rano...Ili nikad... Pre ce ih kaktus razbuditi kad se na putu do klupe "bocnu" nego Lazicev kompa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted February 10, 2020 Share Posted February 10, 2020 Platio bi da ne moram da gledam PO i kraj sezone. Da mi samo kazu kako se zavrsilo. Divljacki tim, bez trenera koji je imao temperaturu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Mićić Posted February 10, 2020 Share Posted February 10, 2020 2 minutes ago, Matador said: Za poslednje je uvek kasno... Ili rano...Ili nikad... Pre ce ih kaktus razbuditi kad se na putu do klupe "bocnu" nego Lazicev kompa Onog ko Lazicu da ugovor (ako da) za sledecu sezonu nije greota obesiti na kalemegdanu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted February 10, 2020 Share Posted February 10, 2020 Mislim da bi najbolje bilo da se niko iz ove lige ne plasira sledeće godine u EL. Igraš lepo kikiriki kup, ABA liga se igra rekreativno, jer ne donosi ništa posebno pobedniku, smanje se tenzije, smanji se pljačkanje države na dugove Partizana i Zvezde i sve pet. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vepar Posted February 10, 2020 Share Posted February 10, 2020 Gist je jednostavno propao, ne bi ga se ni odrekao PAO da je to isti igrac Ovo je mrtva trka koji nam je najgori centar u timu Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted February 10, 2020 Share Posted February 10, 2020 niko nas nije bio po usima da idemo dole. sad nam ostaje samo da kukamo kao narikace... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StephenBob Posted February 10, 2020 Share Posted February 10, 2020 Zamislite samo da zavrsimo kao peti. Coki bi jedno tri meseca svakodnevno pisao saopstena kako postoji neka zavera protiv nas. Grandovci, Bemaksovci, i tako dalje. Mozda bi se na kraju i naljutio i napustio ABA ligu 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted February 10, 2020 Share Posted February 10, 2020 Gist nije propao, Gist nikad nije bio lider Panatinaikosa, vec jedan koristan igrac u rotaciji. Ja stvarno ne znam sta se od njega ocekivalo... jel ste gledali vi njega u Panati? Sto se centara tice, svi su katastrofalni. KA TA STRO FAL NI. Veceras Lukovic izgledao kao NBA igrac. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted February 10, 2020 Share Posted February 10, 2020 (edited) Najgore od svega je sto Sakota danima bruji o nikad bitnijem mecu u Baru, a onda mu ekipa izadje na parket bukvalno spustenih gaca. Odbrana pick and rolla jeste rak rana ove ekipe, centri su nam prespori da odbrane bilo sta, ali neshvatljivo je da ne postoji nikakva strana pomoci kada odbrana pukne. U odsustvu Brauna primjetan je nedostatak bilo kakve kreativnosti u napadu. Za Gista je postalo glupo traziti izgovore. Evo igra na 5 vec nekolike utakmice, ali se ne mijenja nista u njegovoj igri. Kuzmic je nazalost propao, ne bi trebao da bude u 12. Kad se zna da su nam preostala 2 centra Stimac i Ojo onda je jasno u kolikoj smo rupi na toj poziciji. Edited February 10, 2020 by Shunsuke Nakamura 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted February 10, 2020 Share Posted February 10, 2020 Ovo je pokazna vežba na šta ćemo da ličimo ako Zo ne igra, ili bude u ovom modu od prethodne 2-3 utakmice. Nego, jesmo li još uvek favoriti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted February 10, 2020 Share Posted February 10, 2020 Motivacija igraca posle Sakotinih govora je kao u koale. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted February 10, 2020 Share Posted February 10, 2020 Place mi se. Jadan ti kao da nemas roster od 15 igraca... 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted February 10, 2020 Share Posted February 10, 2020 Imali smo čitavih šest asistencija za čitav meč, o kakvoj igri dalje pričati. I dok treneri gledaju da što češće menjaju kako bi lomili tempom, a počesto i promenili kada nešto ne ide kako treba, naš PUPS-ovac šablonski tera svojih pet minuta jednu te istu petorku i kad nikom i nikako ne ide i kada nas protivnik melje. 30 minuta Laziću, ofanzivnoj rupetini, čak i u situaciji kada ne možemo ni da porodimo koš je već svojevrstan zločin prema košarci. Gist - najveća prevara i promašaj kluba otkad smo počeli da dovodimo strance. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted February 10, 2020 Share Posted February 10, 2020 Ja napisah pre neki dan da Lazić ima nerealno veliku minutažu, ali mi zapušiste tastaturu činjenicom da kapiten kida u poslednjih par utakmica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StephenBob Posted February 10, 2020 Share Posted February 10, 2020 Cudni smo mi neki ljudi... Prvo nam je ABA prioritet da bi smo igrali Evroligu, onda udjemo u Evroligu pa se zalimo sto je igramo jer ne mozemo da se posvetimo ABA ligi koja nam je opet prioritet da bi igrali Evroligu 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted February 10, 2020 Share Posted February 10, 2020 Daleko od toga da je Lazic problem Zvezde. Ko je gledao pazljivo mogao je da vidi da je Lazic veceras strpao Herisa u dzep. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted February 10, 2020 Share Posted February 10, 2020 Spucas 8 milki i nemas pleja, centra i trenera, niti mladog talenta u rosteru. Alal vera. 10 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted February 10, 2020 Share Posted February 10, 2020 Ficko mvp kupa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts