Gilmour Posted November 25, 2019 Share Posted November 25, 2019 Kruze kojekakve kuloarske price da ce danas na tribine organizovano doci odredjena grupa ljudi sa ciljem da se zvizduci i kritike smanje. Recenica "Da vidimo ko to zvizdi" mi zvuci grozno. E sad, info je od ljudi koji u Eventimu nisu obicni redari, tako da kontam da Covic senior zaista i razmislja o nekom look a like Vucic nacinu ophodjenja prema buntovnicima. Jebem li ga ljudi, nas klub postaje personifikacija stanja u drustvu. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Nightlight Posted November 25, 2019 Popular Post Share Posted November 25, 2019 Jao, jao, sad će si misliti ajme meni što mi žena došla tu u sport pa krenula pisati, majko moja... Istina, ne pratim sportove. Operirana sam od takvog osjećaja pripadnosti nekom klubu (i bilo kakvoj zajednici uopće) kao Laki i svi vi ovdje. To mi je potpuno nepoznat teren. Ali gledam ja svog Lakija kad prati utakmicu na TV-u (kad je na tribinama neću ni spominjati, jer to mi je trauma , nije ta atmosfera jednostavno za mene, ne mogu kanalizirati toliku agresiju) - gubi živce, znoje mu se dlanovi, dere se na televizor, poskakuje i psuje i potpuno je, ali POTPUNO nesvjestan svijeta oko sebe. Da netko stane ispred njega i u panici mu zaurla da će smak svijeta za 5 minuta, Laki bi ga ljubazno zamolio da se pomakne, jer ne vidi ekran. Dakle, u tim trenucima je Zvezda i nitko i ništa više. I poštujem ja to, iako ne razumijem. Svijetom vlada bog Money. Pa tako vlada i sportom. Odavno već nema igre radi igre, nego čisto pragmatično, radi zarade. Ja vam fakat pojma nemam o povijesti ni jednog kluba pa tako ni Zvezde, niti znam godine pobjeda niti imena svih igrača ni trenera. No, voljela sam Radonju. Kad sam išla s Lakijem na tekmu, ja sam gledala samo njega i onaj njegov "ples", jer me totalno podsjetio na Lakija koliko je duboko u igri, u jednom potpuno drugom stanju svijesti i koliko osjeća svaki, ali baš svaki pokret i mišić pojedinog igrača. Nevjerojatno. I baš mi je bilo žao čuti da više nije trener. Od njega sam osjetila jednu emociju i kucanje srca. I Laki mi je obavezno nakon utakmice slao gifove o Radonji. Struktura se promijenila. Došli su drugačiji, sujetni, nasilni, gramzivi, pohlepni i željni moći. I oni, kao takvi, DIREKTNO imaju utjecaj na ljude koje treniraju. To dođe po logici stvari. Najtužnijih par minuta koje sam ikad gledala ili doživjela u vezi Lakija, bio je onaj snimak kad se on nakon utakmice sa tribina obraća zbunjenom Filipu i onda jedan od igrača Zvezde (ne zamjerite, ne znam ime) staje u Filipovu zaštitu i krene se izderavati na Lakija. TO je moment kada se Lakiju trebao raspršiti taj šareni balon od sapunice, a ne tek sada. Jer pitam se pa kakva je to sportska ekipa?!? Kakvi su to igrači da nema niti jednog među njima koji bi onako baš prijateljski, drugarski, dobronamjerno, afirmativno, normalno, porazgovarao s Filipom u četiri oka i rekao mu gle, stari, vidiš i sam, takva i takva stvar, ali ajde, trenirat ćemo više, češće, žešće, dulje, ajmo probati da ti se statistika promijeni! Zar to ne bi bilo sportski? I ljudski?! Nego gurati glavu u pijesak i tjerati dalje kao da se apsolutno ništa ne događa? I ta reakcija tog igrača koji se derao na svog navijača pokazuje upravo to da su u modusu svog trenera. Na žalost. Ali to je tako. Žao mi je da vam se to sve skupa događa, boli me Lakijeva tuga, a pogotovo sad još i ta neka titrava nelagoda koja se uvukla... Teško se boriti protiv sistema. Većinom se pokazalo da pojedinci koji časno krenu, pa makar imali i ogroman broj sljedbenika, izgube glavu. Eventualno masa ima neke šanse. Iako, evo gledam kod nas ovu masu profesora i učitelja koji štrajkaju već skoro mjesec dana za povećanje koeficijenta za 6,11%(!!!), danas izašli na ulice, a ovi u vladi se smijulje, i dalje govore govore kako je štrajk besmislen i tko zna kakve planove imaju... Ljudi, držim vam fige da se stvari promijene na bolje! Da se vaš glas čuje, da se igrači osvijeste i da to bude prvenstveno sport, a onda zarada! I hvala svima na svim oblicima podrške Lakiju! Posebno su me promjene nickova dirnule do suza...🌸 A ona suza u Lakijevom oku, koliko god me boli, donosi mi i osmijeh. Then she drew the curtains down And said, "When will you ever learn That what happens there beyond the glass Is simply none of your concern? God has given you but one heart You are not a home for the hearts of your brothers And God don't care for your benevolence Anymore than he cares for the lack of it in others Nor does he care for you to sit At windows in judgement of the world He created While sorrows pile up around you Ugly, useless and over-inflated" At which she turned her head away Great tears leaping from her eyes I could not wipe the smile from my face As I sat sadly by her side Nick Cave 62 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
мајор јосип Posted November 25, 2019 Share Posted November 25, 2019 15 minutes ago, Laki_Majak said: Drage kolege, kakvo je stanje? Da li se bojkotuje ili se ide da se pokaže stav nas navijača koji "nemaju sopstveni klub"? Ja sam stigao preksinoć u Beograd i bilo bi mi krivo da barem putem zvižduka ne iskažem svoj stav. Potpuno podržavam ovo što je gore napisao kolega Johnson, ne nužno da "ponabadamo" pošto je ABA liga tekma i ne verujem da će biti mnogo onih koji bi i hteli nas da ponabadaju. Dakle, slažem se i sa @marejosip, ako se svi okupimo na jednom mestu, bićemo glasniji i jasniji. Obavestite me plz ovde ili na PP. Mogu da nam se jave svi na pp koji bi došli, da znamo gde da budemo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted November 25, 2019 Share Posted November 25, 2019 31 minutes ago, Gilmour said: Kruze kojekakve kuloarske price da ce danas na tribine organizovano doci odredjena grupa ljudi sa ciljem da se zvizduci i kritike smanje. Recenica "Da vidimo ko to zvizdi" mi zvuci grozno. E sad, info je od ljudi koji u Eventimu nisu obicni redari, tako da kontam da Covic senior zaista i razmislja o nekom look a like Vucic nacinu ophodjenja prema buntovnicima. Jebem li ga ljudi, nas klub postaje personifikacija stanja u drustvu. Cilj tih prica je da se zaplase mnogi i da odustanu od dolaska na utakmicu ili da im ne padne napamet da zvizde. Ne treba siriti paniku, jer nedolazak ili tisina u hali je nesto najgore sto nam se moze dogoditi u ovom trenutku. Ko zeli doci ce, a ko ne ostace kod kuce i iza kulisa posmatrati sta ce drugi uraditi u njihovo ime. Nista novo! Pisano je vec par puta za zavodjenje reda u hali i nema potrebe iznova pisati. Ne pamtim da je u ovako velikom broju zvezdaska javnost bila ujedinjenija nego sad po pitanju filipovog (ne) igranja u Zvezdi. Veceras ce biti jasnije da li imamo hrabrosti u nameri da se suprostavimo Covicu u njegovim mazohistickim namerama ili smo samo hrabri na forumima i drustvenim mrezama. Ako prevagne ovo drugo, bolje nismo ni zasluzili. 10 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted November 25, 2019 Share Posted November 25, 2019 1 hour ago, John Terry said: Boli strance pacetina za nas. Ovo su sve nasi, samo pisu na inostranom forumu pa je na engleskom 🙂 Ovaj je Grk, veliki navijac Pao-a 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gilmour Posted November 25, 2019 Share Posted November 25, 2019 2 minutes ago, Zizu said: Cilj tih prica je da se zaplase mnogi i da odustanu od dolaska na utakmicu ili da im ne padne napamet da zvizde. Ne treba siriti paniku, jer nedolazak ili tisina u hali je nesto najgore sto nam se moze dogoditi u ovom trenutku. Ko zeli doci ce, a ko ne ostace kod kuce i iza kulisa posmatrati sta ce drugi uraditi u njihovo ime. Nista novo! Pisano je vec par puta za zavodjenje reda u hali i nema potrebe iznova pisati. Ne pamtim da je u ovako velikom broju zvezdaska javnost bila ujedinjenija nego sad po pitanju filipovog (ne) igranja u Zvezdi. Veceras ce biti jasnije da li imamo hrabrosti u nameri da se suprostavimo Covicu u njegovim mazohistickim namerama ili smo samo hrabri na forumima i drustvenim mrezama. Ako prevagne ovo drugo, bolje nismo ni zasluzili. Zameni Covic sa Vucicem i sustina ostaje ista. U toj situaciji se pokazalo da Srbi kao narod vise vole da se "duvaju", nego sto stvarno delaju. Ne ocekujem nista osim sto mislim da ce u januaru i hala sportova biti dovoljno velika za utakmice KK Crvena Zvezda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
мајор јосип Posted November 25, 2019 Share Posted November 25, 2019 Ako nas bude dosta protiv Filipa, ne mogu Nebojsi ni batinasi pomoci. Ako nas bude desetak onda jbg... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggard Posted November 25, 2019 Share Posted November 25, 2019 mozda ne bi bilo lose da se svi koji su nezadovoljni, i koji zele to da pokazu, okupe na jednoj tribini, umesto da budemo rastrkani po celoj hali. ako smo grupisani bice lakse da se organizovano i horski kaze sta se ima kazati. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted November 25, 2019 Share Posted November 25, 2019 Kao jedan od načina koji se ne može sprečiti je skandiranje " stop nepotizmu" i nakon toga masovan odalzak iz dvorane, naravno ne u prvom minutu nego kad osoba sa brojem 3 uđe na teren. No bolje da manje pričamo a više radimo nešto konkretno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggard Posted November 25, 2019 Share Posted November 25, 2019 2 minutes ago, perkos said: Kao jedan od načina koji se ne može sprečiti je skandiranje " stop nepotizmu" i nakon toga masovan odalzak iz dvorane, naravno ne u prvom minutu nego kad osoba sa brojem 3 uđe na teren. No bolje da manje pričamo a više radimo nešto konkretno. samo ne znam kako mislis da skandiras tako nemelodicnu rec kao sto je "nepotizam". "filipe odlazi" + zvizdanje svaki put kada ulazi/izlazi iz igre i ima loptu, je sasvim efikasno. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted November 25, 2019 Share Posted November 25, 2019 Vrlo moguce je da Filip nece ni igrati danas, videcemo. Retardiran termin i obaveze oko klinca koji je tek stigao ce me spreciti da budem u hali, puna i iskrena podrska za sve koji budu bili veceras. Verujem da ce i 15ak hrabrih ljudi na istoj tribini i samo par puta "Filipe odlazi" biti dovoljno da se pukotina koju je Laki naceo dovoljno produbi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
мајор јосип Posted November 25, 2019 Share Posted November 25, 2019 Necemo Filipa i trenera poltrona, zbog spasa ove i buducih sezona. 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted November 25, 2019 Share Posted November 25, 2019 Ako razmislite, ova situacija u kojoj smo nema pobednika. Ovde gube svi. Jedino je pitanje koliko cemo iskrvariti dok se nesto ne promeni. Tatko je stao iza ledja svog sincica i nece se nista promeniti. Jedino mozda Sakota odigra ulogu tako sto ce smanjiti Filipovu minutazu drasticno, a ipak ga, kao, zadrzati u rosteru. Ali da li on to zeli...sumnjam. Trazio je mesec dana da vidi na cemu je. Ok. Od nove godine, ako je Ficko jos u rotaciji, teramo i Sakotu. Ali ponovicu, tu srece nema. Jebali smo jeza u svakom slucaju. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggard Posted November 25, 2019 Share Posted November 25, 2019 nase je da kazemo sta imamo i spasimo duse, a zli kepeci ako hoce totalno da razjebu klub, neka ga razjebu, sta sad. napravicemo jos lepsi i stariji kada odu. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted November 25, 2019 Share Posted November 25, 2019 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted November 25, 2019 Share Posted November 25, 2019 (edited) možda danas i ne bude nekog složnog skandiranja Filipu ali već ubrzo će se Čoki&Šaki pobrinuti za : '' Oće-mo...dvo-ko-rak '' '' Za-ku-caj...Fi-li-pe '' '' Fi-li-pe...Har-de-ne '' '' Ša-ko-ta...To-mi-ću '' '' Ne-boj-ša...Vu-či-ću '' i na kraju: '' 'ebooo-te...o-tac !!! '' Edited November 25, 2019 by Wingwalker 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majak Posted November 25, 2019 Share Posted November 25, 2019 1 hour ago, Gilmour said: Kruze kojekakve kuloarske price da ce danas na tribine organizovano doci odredjena grupa ljudi sa ciljem da se zvizduci i kritike smanje. Recenica "Da vidimo ko to zvizdi" mi zvuci grozno. E sad, info je od ljudi koji u Eventimu nisu obicni redari, tako da kontam da Covic senior zaista i razmislja o nekom look a like Vucic nacinu ophodjenja prema buntovnicima. Jebem li ga ljudi, nas klub postaje personifikacija stanja u drustvu. Samo ovde na forumu nas ima bar 100. Ako krene zvižduk 100 ljudi, ima bar 1000 sa sezonskom koji bi taj zvižduk prihvatili i 10 puta glasnije proširili. Ne može ta Čovićeva "grupa ljudi" da uradi ništa protiv 100 ljudi koji misle isto, a kamoli ako ih u hali bude više. 20 minutes ago, John Terry said: Ali ponovicu, tu srece nema. Jebali smo jeza u svakom slucaju. Ali dok jebemo tog ježa možemo i njemu da gurnemo unutra kurac pun njegovih bodlji, da i njega malo zaboli. Sa oproštenjem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted November 25, 2019 Share Posted November 25, 2019 8 minutes ago, Wingwalker said: možda danas i ne bude nekog složnog skandiranja Filipu ali već ubrzo će se Čoki&Šaki pobrinuti za : '' Oće-mo...dvo-ko-rak '' '' Za-ku-caj...Fi-li-pe '' '' Fi-li-pe...Har-de-ne '' '' Ša-ko-ta...To-mi-ću '' '' Ne-boj-ša...Vu-či-ću '' ako ustreba svi da pale iz hale onda će biti dovoljno da kada jazavac primi loptu dobije samo 3-4 puta : .. 'ebooo-te o-tac !!! '' "filipe skini trenerku" je nekad odjekivalo Pionirom 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted November 25, 2019 Share Posted November 25, 2019 igra li večeras ''zadnja promena'' ili planira opet da ukrsti ligamente na dan-dva? 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 25, 2019 Share Posted November 25, 2019 13 minutes ago, Wingwalker said: igra li večeras ''zadnja promena'' ili planira opet da ukrsti ligamente na dan-dva? sad igra sve do kraja, nema više load managementa. shit just got real 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted November 25, 2019 Share Posted November 25, 2019 (edited) na RSB-u koliko vidim u nekoliko posta gde najverniji spominju Lakija ide i dodatno objašnjenje da je to onaj sa konjskom glavom na avataru... pretpostavljam da naš Nešo tamo igra na poziciji Željka Mitrovića. vrati li se ovde sa istom propagandom...rezervišite mi jedan mas'an ban do tamo juna 2021 kada Filip postaje slobodan agent. Edited November 25, 2019 by Wingwalker 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted November 25, 2019 Share Posted November 25, 2019 Naravno da se posle ovoga RoniSuze nece vracati na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted November 25, 2019 Share Posted November 25, 2019 @Laki_Majak Da je cilj samo jebanje jeza, ja bih se potpuno slozio sa tobom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted November 25, 2019 Share Posted November 25, 2019 5 minutes ago, John Terry said: @Laki_Majak Da je cilj samo jebanje jeza, ja bih se potpuno slozio sa tobom. možda nam je bolja opcija da izjebemo bodljikavo prase...? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majak Posted November 25, 2019 Share Posted November 25, 2019 (edited) 40 minutes ago, John Terry said: @Laki_Majak Da je cilj samo jebanje jeza, ja bih se potpuno slozio sa tobom. Nije jebanje ježa "cilj", ni samo ni ovako. Ti si pod" jebanjem ježa" podrazumevao da će ova sezona svejedno da propadne. Ja sam samo hteo da kažem da to svi već znamo, ali da to ne znači da ne možemo da izrazimo svoje mišljenje povodom toga. A pod mišljenjem mislim na zviždanje u hali Pionir. Mada sanjam i o mnogim drugim stvarima koje bismo mogli da radimo porodici Čović na svakoj tekmi, ali o tom potom 😄 Edited November 25, 2019 by Laki_Majak 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts