Haggard Posted October 22, 2019 Share Posted October 22, 2019 zabrinut za evropsku kosarku gleda siru sliku, ne samo svoj interes 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted October 22, 2019 Share Posted October 22, 2019 Kakve su pizde ovi "novinari", sunce ti jebem. 11 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted October 22, 2019 Share Posted October 22, 2019 Čabarkapa prvi ustaje. Čova: Gde bežiš odmah 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted October 22, 2019 Share Posted October 22, 2019 1 minute ago, Laki21 said: Kakve su pizde ovi "novinari", sunce ti jebem. sem matorog Rajka tu nema novinara 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted October 22, 2019 Share Posted October 22, 2019 Novinari su rak rana ove drzave, ne samo za sport, vec za sve ostale oblasti!!! 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted October 22, 2019 Share Posted October 22, 2019 1 minute ago, NMX said: Čabarkapa prvi ustaje. Čova: Gde bežiš odmah Da se kojim slucajem ne doseti neki novinar da je on novi sportski direktor pa da njemu postavi pitanje o treneru, igrackom kadru i Filipu (namerno izostavljen iz "igrackog kadra"). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Princeton Posted October 22, 2019 Share Posted October 22, 2019 Shone legenda, poslije konferencije za stampu, ne znam da li sam dosao ili sam posao.. Sta ovo bi jbte? Sta nam naprica? Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted October 22, 2019 Share Posted October 22, 2019 2 minutes ago, NMX said: Čabarkapa prvi ustaje. Čova: Gde bežiš odmah klasičan vučić i onaj kli što brine o putevima i cepa rakiju 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted October 22, 2019 Share Posted October 22, 2019 Just now, Pavaroti said: Novinari su rak rana ove drzave, ne samo za sport, vec za sve ostale oblasti!!! To je samo deo mozaika propasti. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hej Pavkov Posted October 22, 2019 Share Posted October 22, 2019 (edited) Moj zakljucak: 1. Vlada Jovanovic novi trener 2. WIld card za EL dobija Zvezda Edited October 22, 2019 by Milijaš #10 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted October 22, 2019 Share Posted October 22, 2019 Just now, perkos said: sem matorog Rajka tu nema novinara e ako je rajko novinar, ja sam bijonse 5 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted October 22, 2019 Share Posted October 22, 2019 3 minutes ago, NMX said: Čabarkapa prvi ustaje. Čova: Gde bežiš odmah Da je tu bio Boško Obradović, on bi pitao "Gde bežiiiite"? 2 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted October 22, 2019 Share Posted October 22, 2019 Koje govno od konferencije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted October 22, 2019 Share Posted October 22, 2019 8 minutes ago, Haggard said: "zasto govnar od vaseg sina igra u prvom timu, iako nema kvalitet" npr 8 minutes ago, Wingwalker said: gde mu je zdrav razum...obraz i profesionalna etika. Neozbiljni ste...takva pitanja niko ne bi postavio. Moze jedino - kako se u klubu upravlja potencijalnim konfliktom interesa s obzirom da otac odredjuje platu sinu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obi-Wan Posted October 22, 2019 Share Posted October 22, 2019 Quote "Mi smo uvek spremni za saradnju, ali bićemo uvek još gori kada nas neko dočeka na način kao u Podgorici prošle sezone. Kada nas neko ne ugosti kako treba, mi ćemo vratiti puta pet". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted October 22, 2019 Share Posted October 22, 2019 (edited) 56 minutes ago, drakon1 said: sta je ovo? svi se smeju! I prilikom ulaska u salu i sada nakon završene konferencije to kliberenje svih od PR-a do direktora kluba, nažalost su samo pokazatelj da je direktor i dalje = Veliki Gazda da ih je izbrifovao od sobajle za ovaj skeč. Meni najtužnija sekvenca je ova na samom kraju kada je dobacio šeretski: '' Očekivao sam da ćemo više da pričamo...'' gangam stajl miševi. in translations: ''evo me ovde na redovnoj...spreman kao i uvek, a vi ko mlakonje...'' meni nelagodno koliko su ga novinari razočarali. Edited October 22, 2019 by Wingwalker 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted October 22, 2019 Share Posted October 22, 2019 Čox super raspoložen, vidi se da je zaradio.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lmx Posted October 22, 2019 Share Posted October 22, 2019 Jedina smislena prica na konferenciji je bila o mladjim reprezentativnim kategorijama. Sa maminim i tatinim je postigao autogol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VLADIMIR PERIC VALTER Posted October 22, 2019 Share Posted October 22, 2019 Bas bzv, mlad trener u ovom trenutku bi nas zakopao, saznali smo budzete a rezovi u ekipi nista, Braun povredjen 20 dana , bio i proslu celu, nema od njega nista, iz Fmp a mozemo dovesti igraca tek na polusezoni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerotije Pantic Posted October 22, 2019 Share Posted October 22, 2019 Izgleda Andrija Gavrilovic novi trener. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted October 22, 2019 Share Posted October 22, 2019 3 minutes ago, VLADIMIR PERIC VALTER said: Bas bzv, mlad trener u ovom trenutku bi nas zakopao, saznali smo budzete a rezovi u ekipi nista, Braun povredjen 20 dana , bio i proslu celu, nema od njega nista, iz Fmp a mozemo dovesti igraca tek na polusezoni. Ne zaboravi da je Alimpijevic imao 11 pobeda u EL. Na kraju pored znamo kakve vec atmosfere u Podgorici igrao na jednu loptu. A u ekipi imao Antica, Lesora, Jankovica, Jovanovica... 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted October 22, 2019 Share Posted October 22, 2019 37 minutes ago, uini said: e ako je rajko novinar, ja sam bijonse ne nego su ovi klimoglavci novinari, rajko pita ono što ga zanima i ne šlihta se za neka putovanja i proslave Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted October 22, 2019 Share Posted October 22, 2019 2 minutes ago, Predragdjape said: Ne zaboravi da je Alimpijevic imao 11 pobeda u EL. Na kraju pored znamo kakve vec atmosfere u Podgorici igrao na jednu loptu. A u ekipi imao Antica, Lesora, Jankovica, Jovanovica... 😁 Ali opet sa nikakvom igrom, kao i Tomić... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted October 22, 2019 Share Posted October 22, 2019 37 minutes ago, Manoly said: To je samo deo mozaika propasti. Ali najbitnije. Ljudi ne mogu da znaju istinu ili drugu stranu zbog takvih novinara. Novinari informisu gradjane, rade da se cuje vise strana i da se udje u nezgodne teme. Ovde toga nema. Jezivo koji su to idioti i ko ih uopste placa i klikce na ta sranja od portala. Katastrofa.. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vredni mrav Posted October 22, 2019 Share Posted October 22, 2019 Ladno on prica o mamama i tatama... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts