delgado Posted October 1, 2019 Share Posted October 1, 2019 Pa nece, otvorio je C. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted October 1, 2019 Share Posted October 1, 2019 Pa ko ce umesto njega da igra ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted October 1, 2019 Author Share Posted October 1, 2019 Ako bude igrao NBK, onda će nas biti 18, s tim što će recimo iz C ulaziti 4 ove sezone, a odavde ispadati 2 pa da popunimo broj. Posle toga će broj onih koji ispada/ulazi zavisiti od broja igrača u C. Mislim da je tako najbolje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted October 1, 2019 Share Posted October 1, 2019 Eto Zveki, smanjise ti se sanse da ispadnes u C 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted October 1, 2019 Share Posted October 1, 2019 Dobro je Djolo odredio pravila, vidi se da mu prija uloga komesara, nadam se da ce zauvek raditi taj posao. Ove godine draftujete 12 ili 13 igraca? Ako je u slucaju 12, bicete na slatkim mukama sta izabrati na FA, sa 216 draftovanih igraca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted October 1, 2019 Share Posted October 1, 2019 Nema zime za mene Deglisha, razmatram ponude za povratak u A ligu Spoiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted October 1, 2019 Share Posted October 1, 2019 Kako 18 djole, ko fali osim gage? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted October 1, 2019 Author Share Posted October 1, 2019 1 minute ago, Manu said: Kako 18 djole, ko fali osim gage? Jurgen je isto rekao da neće igrati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted October 1, 2019 Share Posted October 1, 2019 Imali smo na listi čekanja @quad i @Davai Davai valjda, a vidim da ih nema na ovom spisku za C. Ako se jave, gde će oni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted October 1, 2019 Author Share Posted October 1, 2019 (edited) C Edited October 1, 2019 by djole 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted October 1, 2019 Share Posted October 1, 2019 Alal vera za organizaciju, Đole. 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted October 1, 2019 Share Posted October 1, 2019 Bolje da imamo ligu od 20 ucesnika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted October 1, 2019 Author Share Posted October 1, 2019 3 minutes ago, Zvezdinho said: Bolje da imamo ligu od 20 ucesnika. Od sledeće sezone će svakako biti sa 20 učesnika. Za ovu jednu sezonu, nije neka razlika 18 ili 20, a mislim da je glupo da neko kreće automatski iz ranga više samo zato što se neznatno ranije prijavio. Jer i Dovla i quad (koji su prva dvojica na listi čekanja) su se prijavili relativno skoro, nije kao da čekaju već par sezona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted October 1, 2019 Share Posted October 1, 2019 Bravo Djolo, sve si ih lepo postrojio. Alal vera, bro. Ne mogu da verujem da smo se rasirili i na C ligu, sad automatski B liga postaje veci faktor a mi A-ligasi smo teski elitisti. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted October 1, 2019 Share Posted October 1, 2019 igram i ja naravno. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 1, 2019 Share Posted October 1, 2019 41 minutes ago, delgado said: Bravo Djolo, sve si ih lepo postrojio. Alal vera, bro. Ne mogu da verujem da smo se rasirili i na C ligu, sad automatski B liga postaje veci faktor a mi A-ligasi smo teski elitisti. Vazda si ti elita bio 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted October 1, 2019 Share Posted October 1, 2019 4 minutes ago, Miki28 said: Vazda si ti elita bio ghetto superstar Link to comment Share on other sites More sharing options...
nlavrnja Posted October 2, 2019 Share Posted October 2, 2019 On 10/1/2019 at 1:55 PM, djole said: Od sledeće sezone će svakako biti sa 20 učesnika. Za ovu jednu sezonu, nije neka razlika 18 ili 20, a mislim da je glupo da neko kreće automatski iz ranga više samo zato što se neznatno ranije prijavio. Jer i Dovla i quad (koji su prva dvojica na listi čekanja) su se prijavili relativno skoro, nije kao da čekaju već par sezona. Davai je pokazao 1 ozbiljan potencijal (i on i off court) u onim miki maus ligama sto smo igrali, ne bih ga stavljao u isti kos sa skoro prijavljenima, te bih ga razmotrio za B ligu, ako vam ne sjebava sistem, tj imate jos i 20. ucesnika 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted October 2, 2019 Share Posted October 2, 2019 To ti drug iz stranke pa da ga poguras malo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted October 2, 2019 Share Posted October 2, 2019 3 hours ago, nlavrnja said: Davai je pokazao 1 ozbiljan potencijal (i on i off court) u onim miki maus ligama sto smo igrali, ne bih ga stavljao u isti kos sa skoro prijavljenima, te bih ga razmotrio za B ligu, ako vam ne sjebava sistem, tj imate jos i 20. ucesnika Kakav ozbiljan potencijal , kada mi je razjebao tim i MikiMaus liga je osvojena kada sam ga poslao na sluzbeni put do kraja PO 😴 😁 Zna se "Put" za sve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted October 2, 2019 Share Posted October 2, 2019 4 hours ago, Zvezdinho said: To ti drug iz stranke pa da ga poguras malo Aj ti kod mene, pusti B ligu : ) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted October 3, 2019 Share Posted October 3, 2019 Glavna offseason fantazi prica je da li ce Zveki prihvatiti Vucininu ponudu. Da se fuzioniraju kao Cedevita i Olimpija. Nemoj Zveki da se prodas, ipak si ti bivsi sampion.. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted October 3, 2019 Share Posted October 3, 2019 https://fantasy.espn.com/basketball/players/projections Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted October 3, 2019 Author Share Posted October 3, 2019 Glavna offseason fantazi prica je da li ce Zveki prihvatiti Vucininu ponudu. Da se fuzioniraju kao Cedevita i Olimpija. Nemoj Zveki da se prodas, ipak si ti bivsi sampion.. To bi bio jedan baš sramotan potez. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted October 3, 2019 Share Posted October 3, 2019 (edited) 1 hour ago, Wook said: https://fantasy.espn.com/basketball/players/projections Precenili bas Druma nema sile da bude toliko visok pik. I Ben tesko da je top 10 pik... Rozier ispred Younga je isto zlocin. DaJ i Hasan isto previsoku to je neka 4/5/6 runda. Uzasna lista ima nekog da sjebe autopik 100% Edited October 3, 2019 by LayupFromTheMidget 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts