Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ako bude igrao NBK, onda će nas biti 18, s tim što će recimo iz C ulaziti 4 ove sezone, a odavde ispadati 2 pa da popunimo broj. Posle toga će broj onih koji ispada/ulazi zavisiti od broja igrača u C. Mislim da je tako najbolje.

• Like 1
Posted

Dobro je Djolo odredio pravila, vidi se da mu prija uloga komesara, nadam se da ce zauvek raditi taj posao. 

Ove godine draftujete 12 ili 13 igraca?

Ako je u slucaju 12, bicete na slatkim mukama sta izabrati na FA, sa 216 draftovanih igraca. 

Posted
3 minutes ago, Zvezdinho said:

Bolje da imamo ligu od 20 ucesnika.

Od sledeće sezone će svakako biti sa 20 učesnika.

Za ovu jednu sezonu, nije neka razlika 18 ili 20, a mislim da je glupo da neko kreće automatski iz ranga više samo zato što se neznatno ranije prijavio. Jer i Dovla i quad (koji su prva dvojica na listi čekanja) su se prijavili relativno skoro, nije kao da čekaju već par sezona.

Posted

Bravo Djolo, sve si ih lepo postrojio. Alal vera, bro.

Ne mogu da verujem da smo se rasirili i na C ligu, sad automatski B liga postaje veci faktor a mi A-ligasi smo teski elitisti.

• Like 3
  • Thanks 1
Posted
41 minutes ago, delgado said:

Bravo Djolo, sve si ih lepo postrojio. Alal vera, bro.

Ne mogu da verujem da smo se rasirili i na C ligu, sad automatski B liga postaje veci faktor a mi A-ligasi smo teski elitisti.

Vazda si ti elita bio

• Thanks 1
Posted
On 10/1/2019 at 1:55 PM, djole said:

Od sledeće sezone će svakako biti sa 20 učesnika.

Za ovu jednu sezonu, nije neka razlika 18 ili 20, a mislim da je glupo da neko kreće automatski iz ranga više samo zato što se neznatno ranije prijavio. Jer i Dovla i quad (koji su prva dvojica na listi čekanja) su se prijavili relativno skoro, nije kao da čekaju već par sezona.

Davai je pokazao 1 ozbiljan potencijal (i on i off court) u onim miki maus ligama sto smo igrali, ne bih ga stavljao u isti kos sa skoro prijavljenima, te bih ga razmotrio za B ligu, ako vam ne sjebava sistem, tj imate jos i 20. ucesnika

• Like 3
Posted
3 hours ago, nlavrnja said:

Davai je pokazao 1 ozbiljan potencijal (i on i off court) u onim miki maus ligama sto smo igrali, ne bih ga stavljao u isti kos sa skoro prijavljenima, te bih ga razmotrio za B ligu, ako vam ne sjebava sistem, tj imate jos i 20. ucesnika

Kakav ozbiljan potencijal , kada mi je razjebao tim i MikiMaus liga je osvojena kada sam ga poslao na sluzbeni put do kraja PO 😴

😁

Zna se "Put" za sve.

Posted

Glavna offseason fantazi prica je da li ce Zveki prihvatiti Vucininu ponudu. Da se fuzioniraju kao Cedevita i Olimpija.

Nemoj Zveki da se prodas, ipak si ti bivsi sampion.. 

• Like 1
  • Ha-ha 2
Posted
Glavna offseason fantazi prica je da li ce Zveki prihvatiti Vucininu ponudu. Da se fuzioniraju kao Cedevita i Olimpija.

Nemoj Zveki da se prodas, ipak si ti bivsi sampion.. 
To bi bio jedan baš sramotan potez.
  • Like 2
  • Thanks 1