vladaboss90 Posted December 30, 2019 Share Posted December 30, 2019 Jos jedan poraz, ovoga puta protiv poslednjeg u ligi. Ipak, 7-6 bez Townsa i Japanca nije za bacanje, I'll take it. Cestitke Trash. Otkako je Grof rekao da cu biti prvi, vezao sam cetiri poraza 😄 sad sam12-ti, borba za play off 😄 Ipak, sve je to moglo da se pretpostavi jos na pocetku sezone: On 10/26/2019 at 10:03 AM, Drakaris said: Opa Vlado, Tauns ove godine. Decko koji je za 4 sezone propustio samo 5 utskmica 😄 Towns is still dealing with the sprained left knee that's kept him out of the last six contests. 2 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted December 30, 2019 Share Posted December 30, 2019 7 hours ago, vladaboss90 said: Jos jedan poraz, ovoga puta protiv poslednjeg u ligi. Ipak, 7-6 bez Townsa i Japanca nije za bacanje, I'll take it. Cestitke Trash. Otkako je Grof rekao da cu biti prvi, vezao sam cetiri poraza 😄 sad sam12-ti, borba za play off 😄 Ipak, sve je to moglo da se pretpostavi jos na pocetku sezone: Towns is still dealing with the sprained left knee that's kept him out of the last six contests. Vlado, bice bolje. Ozdravice decko. Sabice kada najvise trebalo. Garantujem da igras sa Stefijem finale ove sezone. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted December 30, 2019 Share Posted December 30, 2019 10 minutes ago, Drakaris said: Garantujem da igras sa Stefijem finale ove sezone. Zašto me mrziš? 😕 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted December 30, 2019 Share Posted December 30, 2019 5 minutes ago, stefan81888 said: Zašto me mrziš? 😕 Ko te to slagao Stefi? Koji su to zli jezici pricali o meni. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted December 30, 2019 Share Posted December 30, 2019 28 minutes ago, Drakaris said: Ko te to slagao Stefi? Koji su to zli jezici pricali o meni. Nemoj više da me hvališ. Molim te. Nemoj. 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itachi Uchiha Posted December 30, 2019 Share Posted December 30, 2019 hvali Stefija, samo Taunsa batali 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted December 30, 2019 Share Posted December 30, 2019 Drugo mesto nakon 10 nedelja, ja mislim da je ovo najbolji rezultat ikada nekog ko nikad ne updatuje roster. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaboss90 Posted December 30, 2019 Share Posted December 30, 2019 3 hours ago, Drakaris said: Vlado, bice bolje. Ozdravice decko. Sabice kada najvise trebalo. Garantujem da igras sa Stefijem finale ove sezone. 2 hours ago, stefan81888 said: Nemoj više da me hvališ. Molim te. Nemoj. 😄 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted January 1, 2020 Share Posted January 1, 2020 Ako neko hoće Smart+JaVale paket za 1 igrača, nek se javi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted January 2, 2020 Share Posted January 2, 2020 Ziv je DJ.Pragustin umro nije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted January 2, 2020 Share Posted January 2, 2020 Ginu ovi moji ko macici... Nista, Siakam i Isaac na popustu, oni koji su sigurni u svoje mesto u PO-u znaju sta im je ciniti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted January 3, 2020 Share Posted January 3, 2020 On 12/23/2019 at 6:28 PM, Squabbit said: @realno *w Mozda izdrzim ovo kolo: Mark 2 PG 2 Spens 2 LBJ 3 tekme.. mada mogu uvek da se raspanem kao proslo kolo. Srecno i nek pobedi bolji Nije me bilo, pa sad tek čestitam na gaženju u prošlom kolu 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted January 3, 2020 Share Posted January 3, 2020 9 hours ago, realno *w said: Nije me bilo, pa sad tek čestitam na gaženju u prošlom kolu 🙂 Nisam hteo da se kurcim jer videh da cu od djoleta da fasujem isto. Hvala, desi se da me usere nekad tako... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobby Shurda Posted January 4, 2020 Share Posted January 4, 2020 Ajde više Winzloue plačonjo jebo te ja Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted January 5, 2020 Share Posted January 5, 2020 Opet niko ne komentariše trejd(Siakam za Tobajasa Herisa i Napiera)? Nešto nije u redu s nama ovih dana. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted January 5, 2020 Share Posted January 5, 2020 Pa kad se odradio trejd u gluvo doba Dosta ponuda je bilo i mnogo pregovora, nisam dobio bas ono sto sam zeleo (dobrog prvog pleja) ali sam izvukao Tobiasa koji je bolji od svih ponudjenih plejeva + Napiera kao neko prelazno resenje. Sve zavisi naravno od toga kada ce se Siakam vratiti, Toronto standardno ne daje informacije oko povredjenih igraca. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted January 5, 2020 Share Posted January 5, 2020 Dao bih ti ja Isha Smitha, vidiš kako je sašio sinoć sa 30 i kusur poena i 8 ast. 😕 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted January 5, 2020 Share Posted January 5, 2020 Realno si ga opljackao Manu Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaboss90 Posted January 5, 2020 Share Posted January 5, 2020 Samo jedna poruka za Townsa dok jos nije sve otislo u nepovrat... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted January 5, 2020 Share Posted January 5, 2020 neverovatno mi je da od pocetka sezone ne mogu trejdovati morrisa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted January 5, 2020 Share Posted January 5, 2020 11 hours ago, vladaboss90 said: Samo jedna poruka za Townsa dok jos nije sve otislo u nepovrat... Ne boj se Vlado, sledece kolo protiv mene igra. Igrace on 100% Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted January 6, 2020 Share Posted January 6, 2020 Drugari, srećan praznik. Gago, čestitke na borbi. Imao sam sreće, Harden samo 2 meča, bilo bi drugačije da ih je bilo više. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted January 6, 2020 Share Posted January 6, 2020 (edited) Kakvo ludačko kolo sa Nakamurom... Jedan dan je 10-2 za njega, sutra 6-6, pa opet u krug. Na kraju srećno dobijem 2 kategorije za dlaku, tj za PGa u poslednjoj tekmi. Da se igrao još jedan dan, verovatno bi bilo 3-4 razlike za njega. ***** Inače, mali mi je IR Ovo trenutno je baš senka ekipe sa početka sezone. Edited January 6, 2020 by realno *w Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 6, 2020 Share Posted January 6, 2020 Opaa sad sa Stefijem, bice jebeno. Brutalnu ekipu ima ali vidjecemo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobby Shurda Posted January 6, 2020 Share Posted January 6, 2020 (edited) Nemoj Zajone protiv mene da debituješ borin se za opstamak. Zajon: Edited January 6, 2020 by oɹəd™ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts