vladaboss90 Posted February 2, 2020 Share Posted February 2, 2020 29 minutes ago, djole said: Ne može se protiv ovakvog Lilarda pa da ga jebeš. Resio covek da dovuce i Portland i mene do PO 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted February 2, 2020 Share Posted February 2, 2020 Dion sinoć nije igrao. Rekoh ja, šampion FA izbora. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted February 2, 2020 Share Posted February 2, 2020 Stefi cestitke na pobedi i srecan ulazak u A ligu.Odavno neko nije usao ovako dominatno u A ligu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted February 2, 2020 Share Posted February 2, 2020 44 minutes ago, Mile1 said: Stefi cestitke na pobedi i srecan ulazak u A ligu.Odavno neko nije usao ovako dominatno u A ligu Hvala, Mile. 🙂 Srećno u nastavku pa se vidimo u PO, nadam se. 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted February 2, 2020 Share Posted February 2, 2020 (edited) 2 hours ago, stefan81888 said: Hvala, Mile. 🙂 Srećno u nastavku pa se vidimo u PO, nadam se. 🙂 u poslednje dve nedelje imas 24-2-0 🙂 sa druge strane moj skor 3-22-1 Edited February 2, 2020 by Mile1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted February 2, 2020 Share Posted February 2, 2020 15 minutes ago, Mile1 said: u poslednje dve nedelje imas 24-2-0 🙂 sa druge strane moj skor 3-22-1 Ispoštovao Jokić večeras. 🙂 Biće bolje, imaš još 4 kola do kraja, plus biće sad nešto dobro na FA sigurno da se pokupi a ti si tu šampion. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted February 2, 2020 Share Posted February 2, 2020 jebote treci put ove nedelje da mi fali jedna asistencija za td. dokurca vise. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted February 2, 2020 Share Posted February 2, 2020 Odoše dve kolone za po 1, plus trojke nešto sitno. Na kraju ključno ispade ono odlaganje tekme Lejkersa. Postaje mi mučno da pratim ovu senku od ekipe koju sam imao na početku, ovaj duel bi u prvoj polovini lige dobio sa 9-10 kategorija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted February 3, 2020 Share Posted February 3, 2020 Imam samo jednu želju do kraja lige, da odigram nedjelju u kojoj će mi prva 3 pika biti zdravi, i dati svoj doprinos. E ako se to desi, mirne duše prihvatam ispadanje. 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted February 3, 2020 Share Posted February 3, 2020 Prelep pogled na tabelu. Nek se spremi Slave. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted February 3, 2020 Author Share Posted February 3, 2020 Trade deadline? Opcije su 7. i 14. U NBA je deadline 6. Ove godine je čini mi se malo drugačiji raspored pa i ako izaberemo 14., imaćemo pune tri nedelje do plejofa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted February 3, 2020 Share Posted February 3, 2020 14. je okej, mada koliko se trejduje mozes komotno da pustis i do pocetka PO-aBtw najebao sam ove nedelje samo tako Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted February 3, 2020 Share Posted February 3, 2020 Realno, poslednji trejd nismo ni prokomentarisali. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted February 3, 2020 Share Posted February 3, 2020 @stefan81888 Ulazis u A Ligu ?? Svaka cast, bro. Tako se overava plasman u A, posteno & na terenu a ne kao neki, po babu i po stricevima. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nelson Bighetti Posted February 3, 2020 Share Posted February 3, 2020 3 hours ago, stefan81888 said: Prelep pogled na tabelu. Nek se spremi Slave. Mogu da se spremam do sudnjeg dana, ne znam kako je dozvoljeno da se napravi ovakav tim koji ti imas 😄 sto blazi poraz, da zadrzim neke male sanse za play-off i osiguram opstanak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobby Shurda Posted February 3, 2020 Share Posted February 3, 2020 1 hour ago, djole said: Trade deadline? Opcije su 7. i 14. U NBA je deadline 6. Ove godine je čini mi se malo drugačiji raspored pa i ako izaberemo 14., imaćemo pune tri nedelje do plejofa. što se mene tiče može i večeras posle Slagalice 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaboss90 Posted February 3, 2020 Share Posted February 3, 2020 10 minutes ago, lord_slawe_ said: Mogu da se spremam do sudnjeg dana, ne znam kako je dozvoljeno da se napravi ovakav tim koji ti imas 😄 Dobro je izucio zanat kod Squabbita, plus smo mu poklonili Middletona 😄 kako je taj trejd prosao pitaj Boga 😄 ali Stefi svakako izdominirao, hrabar draft i dosta srece pa su mu Paul i Whiteside celu sezonu zdravi i citavi, plus Hasan odigrao kao u naboljim danima, mozda mu je ovo cak i najbojla sezona u karijeri. Ja gledam da se uguram u PO, ali bi bilo lepo i usput da izbegnem Stefija u eventualnom QF inace nema sta da trazim 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted February 3, 2020 Author Share Posted February 3, 2020 E da Vlado shefe, čestitam na pobedi, zaslužena razvaljotka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaboss90 Posted February 3, 2020 Share Posted February 3, 2020 2 minutes ago, djole said: E da Vlado shefe, čestitam na pobedi, zaslužena razvaljotka. Hvala Djole, na krilima Lilarda bukvalno 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted February 3, 2020 Share Posted February 3, 2020 34 minutes ago, lord_slawe_ said: Mogu da se spremam do sudnjeg dana, ne znam kako je dozvoljeno da se napravi ovakav tim koji ti imas 😄 sto blazi poraz, da zadrzim neke male sanse za play-off i osiguram opstanak Hasan u trećoj, CP3 krajem četvrte runce, Melo stajao par sati na FA. @delgado Tnx, sve su šanse da ulazim s prvog mesta, +19 kolona 4 kola pre kraja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted February 3, 2020 Share Posted February 3, 2020 46 minutes ago, stefan81888 said: Hasan u trećoj, CP3 krajem četvrte runce, Melo stajao par sati na FA. @delgado Tnx, sve su šanse da ulazim s prvog mesta, +19 kolona 4 kola pre kraja. Bravo Stefi. I mi smo pokupili Hasana u IV rundi. Nadamo se da ce on nama omoguciti da se radujemo na kraju sezone, kao i tebi. Bila bi to jedna lepa sporCka prica. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted February 3, 2020 Share Posted February 3, 2020 Kristapse poludi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted February 3, 2020 Share Posted February 3, 2020 (edited) 3 hours ago, vladaboss90 said: Dobro je izucio zanat kod Squabbita, plus smo mu poklonili Middletona 😄 kako je taj trejd prosao pitaj Boga 😄 ali Stefi svakako izdominirao, hrabar draft i dosta srece pa su mu Paul i Whiteside celu sezonu zdravi i citavi, plus Hasan odigrao kao u naboljim danima, mozda mu je ovo cak i najbojla sezona u karijeri. Ja gledam da se uguram u PO, ali bi bilo lepo i usput da izbegnem Stefija u eventualnom QF inace nema sta da trazim 😄 O hvala sefe da se i mene sete. Ispascu Jakovljevic. Kada udje ovaj mali shakal u A pa ja budem po bespucima foruma pricao kako sam ga ja "otkrio" Elem, ma ok je bio taj trade po vcrednosti. Samo tu krece da se gleda kakva je kompozicija tima, kojih kat kop ima nakrcano, pozicije. E tu mu je kliznuo ovaj trade kao mache niz oluk. I isto, on je statistic dao pribliz vrednost, samo uspeo je da dobije igraca jake 3. runde za 2 igraca 5/6 runde.. Vizionarski 😛 Sve posteno + stvarno srecno da paul i Hasan (koji za mene nije iznend, pokupi mi ga ispred njonje) nemaju 1 povredu. Jokara strpljen => spasen Odlicna sezona. Stefi je Celtic ove nashe lige... Edited February 3, 2020 by Squabbit 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted February 3, 2020 Share Posted February 3, 2020 (edited) Sta ti je neizvessnost: Edited February 3, 2020 by Squabbit 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted February 3, 2020 Share Posted February 3, 2020 (edited) I komesaru @djole da porucim da zbog da.... 🙂 Imao sam ga, na kraju mi ote 3 kategorije + bez luke itd itd.. Ovo kolo je kljucno, a vec vidim 7-5-1 za nekoga. Sledece sam protiv @stefan81888 tako da ajde avansno da roknem jedan jinx da uzmem vs stefa vishe od 2 kategorije.. Imam i obrnutog netrejdera ciji tim ne dam mi ne lezi nego bice raspad. Sad bez zezanja, tesko cu se dovuci u PO. Kapiram da ne mogu ispasti, mada ako zaredjam ova 4 kola sa 3/d i po 2-3 kat.. moze biti knnor supica koliko ispada? 3? 4? Edited February 3, 2020 by Squabbit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts