Jump to content

Recommended Posts

Posted
7 minutes ago, Squabbit said:

Kada ce smaraci iz ESPN-a da daju A. Gordonu SF tag?
Pa covek vec 2gu sezonuigra 3ku i stativa...

Nema veze squabe, dali su Isaacu, to je bitno

• Ha-ha 1
Posted

Nije los ovaj Dame 🙂 ali sam slab pod kosem, valjda ce ovaj Looney da zaigra uskoro inace ce biti problema. Doduse, ove nedelje igram protiv coveka sa 5+ centara u timu, nije ni cudo sto gubim skokove lagano 😄 Drummond je fantasy zver inace, red je da se kaze...

• Like 1
Posted

Ujednaceno kod mene i Mileta, mada ne i mnogo kvalitetno, moja ekipa ruinirana povredama se dobro drzi. Paskale sunce moje trebao sam u prvoj rundi da te biram umesto onog drogosa.

Posted
1 hour ago, Manu said:

Ujednaceno kod mene i Mileta, mada ne i mnogo kvalitetno, moja ekipa ruinirana povredama se dobro drzi. Paskale sunce moje trebao sam u prvoj rundi da te biram umesto onog drogosa.

ocajno sam selektovao ekipu ove godine c liga je blizu

Posted

Ne razumem trasha.

Top 50 igrač sa konstantnom produkcijom za igrača koji je u teškom kanalu već drugu sezonu a još je i staklen i za Geja koji ništa spec ne donosi.

Ne postoji scenario u kome on izlazi kao pobednik ovog trejda a pritom nije to ni trejdovanje jednih kategorija za druge.

Od mene veto za sad.

Posted

Moram nesto da menjam, dobijam koliko toliko dobre igrac i povecavam rotaciju. Trenutno kod mene pola tim ne igra. Harris nadam se da ce da proigra od decembra, a i gej je dobar ako ostane zdrav

Sent from my LG-M700 using Tapatalk

Posted
23 minutes ago, tRash said:

Moram nesto da menjam, dobijam koliko toliko dobre igrac i povecavam rotaciju. Trenutno kod mene pola tim ne igra. Harris nadam se da ce da proigra od decembra, a i gej je dobar ako ostane zdrav

Sent from my LG-M700 using Tapatalk

pm

Posted

Nemam nameru da komentarišem trejd value za jednog i drugog i utičem na glasanje iz tog aspekta. Dogovorili smo se tRash i ja jer mislimo da obojici radi posao trejd, nije da je neka strana u trejdu bez nekih ambicija ili je ispao iz lige/trke za PO pa je motiv davanja igrača sumnjiv. 

Vi svakako glasajte

Posted

Nek je srecan TimeLord.. ne znam, najjace mi ovako kad se desi, hocu muda svoja da pojedem.. :)

Samo nek kida ko me jebe [emoji203][emoji203][emoji23]

Sent from my SM-G965U using Tapatalk

• Like 1