Mina D. Harker Posted March 27 Posted March 27 14 hours ago, Rex said: Predlog: Da se možda u reakcije uvede besni emotikon, jer nekad je bes jači od tužne reakcije kad vidim šta se sve dešava kod nas, a bogme i u svetu. I meni fali, ali vjerovatno ima potencijal za zloupotrebu (protiv neistomišljenika). 1
Helena Posted Sunday at 12:55 AM Posted Sunday at 12:55 AM Jel do mog telefona ili do foruma, ali ovo sa reklamama je postalo neizdrživo. 1
MetalHead Posted Sunday at 09:42 AM Posted Sunday at 09:42 AM 8 hours ago, Helena said: Jel do mog telefona ili do foruma, ali ovo sa reklamama je postalo neizdrživo. Sta konkretno? Ja za sada vidim samo onu na vrhu i onu na dnu sto uvek stoji na dnu, a ponekad mi izadje ona preko celog koja stoji 5 sekundi.
Helena Posted Sunday at 01:27 PM Posted Sunday at 01:27 PM Pa jel to nije dovoljno? Nova mi je ta na sredini. Hrom koristim, i navikla sam na mnogo reklama, ali ne baš na ovom forumu.
Eddard Posted Sunday at 02:19 PM Posted Sunday at 02:19 PM 51 minutes ago, Helena said: Pa jel to nije dovoljno? Nova mi je ta na sredini. Hrom koristim, i navikla sam na mnogo reklama, ali ne baš na ovom forumu. Ja sam zbog toga morao da, samo za Vox, pređem na Brave. Nema nijedne reklame.
DameTime Posted Sunday at 03:35 PM Posted Sunday at 03:35 PM 5 hours ago, MetalHead said: Sta konkretno? Ja za sada vidim samo onu na vrhu i onu na dnu sto uvek stoji na dnu, a ponekad mi izadje ona preko celog koja stoji 5 sekundi. Samo? Te na sredini izlaze non-stop i 4um ne može da se čita, ili jedva. Šta biste više od mene, već sam opeglala karticu X puta...
Helena Posted Sunday at 03:46 PM Posted Sunday at 03:46 PM 1 hour ago, Eddard said: Ja sam zbog toga morao da, samo za Vox, pređem na Brave. Nema nijedne reklame. Ja sam imala AdBlock brauzer, instaliraju ga ponovo, ali bezveze je. Razumem da mora da se zaradi, ali se baš preteruje. Sad su se pojavile reklame kao špil karata, pa listama ko blesava da sklonim reklamu.
Radoye Posted Sunday at 03:55 PM Posted Sunday at 03:55 PM Firefox i adblock plus. Ne vidim ni jednu reklamu na forumu. 2
Helena Posted Sunday at 04:13 PM Posted Sunday at 04:13 PM Ti adblokovi često blokiraju i neke strane sa video sadržajem.
Stiletto Posted Sunday at 04:26 PM Posted Sunday at 04:26 PM 12 minutes ago, Helena said: Ti adblokovi često blokiraju i neke strane sa video sadržajem. Za takve stranice staviš izuzeće u AdBlock.
Helena Posted Sunday at 04:31 PM Posted Sunday at 04:31 PM Znam pile moje, jel što mora biti jednostavno
Stiletto Posted Sunday at 04:43 PM Posted Sunday at 04:43 PM 10 minutes ago, Helena said: Znam pile moje, jel što mora biti jednostavno U mojim godinama sam više lajavi krelac, draga mis Prisi😊 Kad bi sve bilo jednostavno život bi mnogo dosadan bio 🙂
Helena Posted Sunday at 04:49 PM Posted Sunday at 04:49 PM Ja volim dosadan život, a jedna od kletvi i glasi dabogda živeli u zanimljivom vremenu. 1
MetalHead Posted Sunday at 06:42 PM Posted Sunday at 06:42 PM Strpite se malo, radimo na tome, ne morate da stavljate ad blockere. A i feedback nam je stvarno koristan, tako da slobodno pisite utiske. 1
Helena Posted Sunday at 11:54 PM Posted Sunday at 11:54 PM Ovo liči na ono kad zoveš korisnički servis hvala što ste zvali, vaš poziv nam mnogo znači Pa čekaš jeno trisata.
Recommended Posts