DJORDJE Posted June 12, 2021 Share Posted June 12, 2021 39 minutes ago, Constantin said: "Ekonomski bi se isplatilo sačuvati Jugoslaviju" Lepo zvuci ,a tako daleko od realnosti. Slovenija, Makedonija, Crna Gora i Kosovo nemaju nista zajednickog , a tek ekonomski interesi... Narodi sa razlicitom kulturom, jezikom, religijom i nikakvim zajednickim interesima. Slovenija je imala dohodak po stanovniku kao Francuska, a Makedonija je bila na nivou africkih zemalja i onda tu dodas i SrBsko-Rvacke odnose... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted June 12, 2021 Share Posted June 12, 2021 Lepo zvuci ,a tako daleko od realnosti. Slovenija, Makedonija, Crna Gora i Kosovo nemaju nista zajednickog , a tek ekonomski interesi... Narodi sa razlicitom kulturom, jezikom, religijom i nikakvim zajednickim interesima. Slovenija je imala dohodak po stanovniku kao Francuska, a Makedonija je bila na nivou africkih zemalja i onda tu dodas i SrBsko-Rvacke odnose...Mislim da su lepo objasnili ovaj drugi deo....ja zaključujem da Jugoslaviju nije trebalo uopšte praviti. Epohalna greška. Послато са Huawei MATE 40 Pro помоћу Тапатока 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janne240 Posted June 12, 2021 Share Posted June 12, 2021 Narodi sa istim korenom, tradicijom i kulturom i diverzitetima su podlegli razlicitim interesima usijanih glava, uleteli u rat i unistili zemlju koja je iz ratova nastajala da se vise nikad ne sastavi. Vivat. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Bane Posted June 12, 2021 Share Posted June 12, 2021 Kazu da zapravo Nemacka odigrala kljucnu ulogu u raspadu Jugoslavije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted June 12, 2021 Share Posted June 12, 2021 Rat je bio jedino sredstvo kako bi se doslo do cilja-dugorocna vladavina. Previse se negativne energije nakupilo zbog prethodnog sistema i trebao je izduvni ventil. Da se nije desila Rumunija '89, mozda bi stvari bile malo drugacije. Nemam uopste lepe reci o komunizmu, ali bih svakako vise voleo da smo se razisli mirnim putem jer puno stvari ne bi postigli da smo bili samostalne drzave od WWII. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janne240 Posted June 12, 2021 Share Posted June 12, 2021 Ma koja Rumunija, Berlinski zid. 31 minutes ago, Darth Bane said: Kazu da zapravo Nemacka odigrala kljucnu ulogu u raspadu Jugoslavije. Danke Dojcland. p.s. nastavimo o brendovima... SFRJot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Popovic Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 Ma da, nije moglo zajedno. Mogli Nijemci prije 150 godina da naprave drzavu (mozda najmocniju na svijetu) od 39 drzavica i jednog grada i pazi sad sa dvije religije( nesto kao kod nas katolicanstvo i pravoslavlje). Jedini faktor kontra svega je BALKAN i zaostalost.😬 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted June 15, 2021 Share Posted June 15, 2021 Jel ko za.....Послато са Huawei MATE 40 Pro помоћу Тапатока 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azazelkg Posted June 15, 2021 Share Posted June 15, 2021 9 hours ago, Constantin said: Jel ko za..... Послато са Huawei MATE 40 Pro помоћу Тапатока Dođem kod roditelja u posetu, a na stolu kutija Frondija, prosto nisam mogao da verujem, jer sam par sati pre dolaska video šta si postavio.... A mesto dešavanja Prokuplje 😊 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrd Posted June 15, 2021 Share Posted June 15, 2021 2 minutes ago, Azazelkg said: Dođem kod roditelja u posetu, a na stolu kutija Frondija, prosto nisam mogao da verujem, jer sam par sati pre dolaska video šta si postavio.... A mesto dešavanja Prokuplje 😊 Nemoj frondi, sve sam secer. 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted June 15, 2021 Share Posted June 15, 2021 Dođem kod roditelja u posetu, a na stolu kutija Frondija, prosto nisam mogao da verujem, jer sam par sati pre dolaska video šta si postavio.... A mesto dešavanja Prokuplje [emoji4]To be..."zemo"....još par kilometara da si nastavio, došao bi do mojih...[emoji847]Послато са Huawei MATE 40 Pro помоћу Тапатока 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azazelkg Posted June 15, 2021 Share Posted June 15, 2021 2 minutes ago, Constantin said: To be..."zemo"....još par kilometara da si nastavio, došao bi do mojih... Послато са Huawei MATE 40 Pro помоћу Тапатока Daj mikro lokaciju, koje selo, možda smo rod 😂? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 15, 2021 Share Posted June 15, 2021 5 minutes ago, Azazelkg said: Daj mikro lokaciju, koje selo, možda smo rod 😂? Skretanje desno pre men`. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted June 15, 2021 Share Posted June 15, 2021 Daj mikro lokaciju, koje selo, možda smo rod [emoji23]? Pogodi....[emoji41]Pazi ovako....na magistrali je i ima svoja predgradja....Potočić, Drenovac i Resinac [emoji481] Послато са Huawei MATE 40 Pro помоћу Тапатока 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azazelkg Posted June 15, 2021 Share Posted June 15, 2021 4 minutes ago, Constantin said: Pogodi.... Pazi ovako....na magistrali je i ima svoja predgradja....Potočić, Drenovac i Resinac Послато са Huawei MATE 40 Pro помоћу Тапатока E, često ti prolazim kroz kraj 😉... Nije li M. Plana 😊 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 22, 2021 Share Posted June 22, 2021 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyrus Smith Posted June 22, 2021 Share Posted June 22, 2021 Ovi sokovi najlakše su se nabadali kroz dno pakovanja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janne240 Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 (edited) a Japs sokovi, kroz foliju odozgo. Quote https://imgur.com/vVNnURr Edited June 25, 2021 by Janne240 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 27, 2021 Share Posted June 27, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milenko Puzigaca Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 Našao sam kad sam šetao psa (ostavili patriote u šumi, zajedno sa gomilom drugih stvari koje su tu odložili) : 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milenko Puzigaca Posted July 17, 2021 Share Posted July 17, 2021 Bre, za onu sliku otvarača za konzerve kojim se uvrće poklopac je bar neko pitao šta je to. Kako to da baš nikoga ne zanima šta je ovo? Onda ili svi znaju, ili niko ne zna, tj osim @Kronostime Link to comment Share on other sites More sharing options...
C.F. Posted July 17, 2021 Share Posted July 17, 2021 1 hour ago, Milenko Puzigaca said: Bre, za onu sliku otvarača za konzerve kojim se uvrće poklopac je bar neko pitao šta je to. Kako to da baš nikoga ne zanima šta je ovo? Onda ili svi znaju, ili niko ne zna, tj osim @Kronostime Ja pogledala juče, pa čekala da neko drugi upita🤣 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted July 18, 2021 Share Posted July 18, 2021 Otvarač za flaše 😁? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milenko Puzigaca Posted July 18, 2021 Share Posted July 18, 2021 Ne, ovo je hvatač za stare tzv emajlirane tiganje koji nemaju dršku, nego samo one male ručice kao na šerpama, pa se ovde u ovu kao raklju napred uglavi ta ručica od tiganja, i onda privremeno sluzi kao drska za tiganj 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts