Kronostime Posted February 18, 2022 Share Posted February 18, 2022 45 minutes ago, Angelia said: BTW da se pridruzim secanju, negde 80tih rodjak uspeva da ide u Trst, I pre odlaska bio u poseti, I pita sta ja hocu da mi donese iz Trsta, dobila sam prve Lee Cooper farmerke iz toga. Bila ona reklama, Lee coopera to je bila prva stvar koje sam setila kad me pitao sta hocu. Posle smo nosili novopazarke, ali jos se secam kako sam bila srecna da imam Lee Cooper Lee Cooper su se `80ih prodavale u prodavnicama "Beko". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted February 18, 2022 Share Posted February 18, 2022 Ja sam morao da kupim knjigu "Godine raspleta"....a vi ?Tehnika je bila sledeća...bez ikakvog pitanja i saglasnosti, odbili od plate, doneli knjige, podelili...potpiši ovde, drž.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
urosg3 Posted February 18, 2022 Share Posted February 18, 2022 9 minutes ago, Constantin said: Ja sam morao da kupim knjigu "Godine raspleta"....a vi ? Tehnika je bila sledeća...bez ikakvog pitanja i saglasnosti, odbili od plate, doneli knjige, podelili...potpiši ovde, drž.... Državni pos`o nosi privilegije ali i obaveze 🙂 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted February 18, 2022 Share Posted February 18, 2022 (edited) 25 minutes ago, Janne240 said: a Prodavacica ljubicica? Sandokan? E moj lokal je imao takve legende. da i sandokan je bio hit ! imali smo i krajem leta "malu pulu" u bioskopu se prikazivalo skoro sve što je bilo na filmskom festivalu u Puli te godine ipak najveća prednost je bila u RTP koja se prenosila evropske utakmcie yu klubova iako se na primer nije na TVBG prenosila Zvezda ili Partizan. Oni se uključe i legendarni Veli vraniqi i Gani Ajeti malo na srpskom više ne albanskom prenose utakmice. Isto i Hajduk, a Dinamo nešto slabo igrao tad Evropu Edited February 18, 2022 by Perkos2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted February 18, 2022 Share Posted February 18, 2022 Gani Ajeti malo na srpskom više ne albanskom prenose utakmice. Jel on beše u živom prenosu rekao: "Go, jo, go, qratz go"...? tako nešto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted February 18, 2022 Share Posted February 18, 2022 16 minutes ago, Constantin said: Jel on beše u živom prenosu rekao: "Go, jo, go, qratz go"...? tako nešto? moguće, jednom je kad je njegov rođak dao gol protiv Želje( a utakmica nameštena) na sportskom pregledu bukvalno izjavio "neobavesteni Ajeti dovodi prištinu u vođstvo" ta stara škola komntatora je baš sipala bisere, kao Vladanko Stojaković ili Zoran Popovski na primer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted February 18, 2022 Share Posted February 18, 2022 13 minutes ago, Constantin said: Jel on beše u živom prenosu rekao: "Go, jo, go, qratz go"...? tako nešto? Mirko Kamenjašević. "Slobodan udarac sa nekih 35 metara izvodi Bukal... topovski udarac i gol... kurac gol, prečka… sjedi mali pička ti materina, ništa ne vidim..." u živom prenosu. Šest meseci suspenzije. 1 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted February 18, 2022 Share Posted February 18, 2022 Ko bi rekao za Mirka...hahaha Vladanko Stojaković...na nekoj utakmici...šut i lopta je završila pored gola.....ne znam zašto se igrači (neke ekipe) sada raduju ? Izgleda da je ipak gol...[emoji4] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted February 18, 2022 Share Posted February 18, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted February 18, 2022 Share Posted February 18, 2022 11 minutes ago, Constantin said: Ko bi rekao za Mirka...hahaha Vladanko Stojaković...na nekoj utakmici...šut i lopta je završila pored gola.....ne znam zašto se igrači (neke ekipe) sada raduju ? Izgleda da je ipak gol... protiv DDR-a u Beogradu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJORDJE Posted February 18, 2022 Share Posted February 18, 2022 34 minutes ago, Stiletto said: Mirko Kamenjašević. "Slobodan udarac sa nekih 35 metara izvodi Bukal... topovski udarac i gol... kurac gol, prečka… sjedi mali pička ti materina, ništa ne vidim..." u živom prenosu. Šest meseci suspenzije. Vladanko, u svecanoj lozi ugledni drustveno-politicki radnici, medju njima i Draza Mihajlovic, umesto Markovic. Stalno je bio pijan , niko mu to nije uzimao za ozbiljno. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber Posted February 18, 2022 Share Posted February 18, 2022 Prvo se setim da sam zaboravila da se toga sećam a onda mi sinuše dva nezaboravna imena. Voilà, iz naftalina - Đenaro Olivijeri & Gvido Pankaldi! Asocijacija? Link to comment Share on other sites More sharing options...
urosg3 Posted February 18, 2022 Share Posted February 18, 2022 7 minutes ago, Cyber said: Prvo se setim da sam zaboravila da se toga sećam a onda mi sinuše dva nezaboravna imena. Voilà, iz naftalina - Đenaro Olivijeri & Gvido Pankaldi! Asocijacija? Igre bez granica, sudije 😉 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber Posted February 18, 2022 Share Posted February 18, 2022 To je bilo vrlo zabavno za nas decu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janne240 Posted February 18, 2022 Share Posted February 18, 2022 3 hours ago, Stiletto said: Mirko Kamenjašević. "Slobodan udarac sa nekih 35 metara izvodi Bukal... topovski udarac i gol... kurac gol, prečka… sjedi mali pička ti materina, ništa ne vidim..." u živom prenosu. Šest meseci suspenzije. A nesto slicno je bilo i za Eda Pecija? 3 hours ago, Perkos2 said: moguće, jednom je kad je njegov rođak dao gol protiv Želje( a utakmica nameštena) na sportskom pregledu bukvalno izjavio "neobavesteni Ajeti dovodi prištinu u vođstvo" ta stara škola komntatora je baš sipala bisere, kao Vladanko Stojaković ili Zoran Popovski na primer 3 hours ago, DJORDJE said: Vladanko, u svecanoj lozi ugledni drustveno-politicki radnici, medju njima i Draza Mihajlovic, umesto Markovic. Stalno je bio pijan , niko mu to nije uzimao za ozbiljno. Tu i Vladanko ako nije bio pod gasom, spavao nije ...jos u najavi dok je citao, zveknuse golcinu. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted February 18, 2022 Share Posted February 18, 2022 30 minutes ago, Cyber said: To je bilo vrlo zabavno za nas decu. kasnije bile i zimske igre bez granica a preteča svega toga "jadranski susreti" Rab protiv Paga i zadnja igra navlačenje konopa gde lokalne rmpalije od 100+kg natežu konop pa ko dobije. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janne240 Posted February 18, 2022 Share Posted February 18, 2022 4 hours ago, Perkos2 said: da i sandokan je bio hit ! imali smo i krajem leta "malu pulu" u bioskopu se prikazivalo skoro sve što je bilo na filmskom festivalu u Puli te godine ipak najveća prednost je bila u RTP koja se prenosila evropske utakmcie yu klubova iako se na primer nije na TVBG prenosila Zvezda ili Partizan. Oni se uključe i legendarni Veli vraniqi i Gani Ajeti malo na srpskom više ne albanskom prenose utakmice. Isto i Hajduk, a Dinamo nešto slabo igrao tad Evropu Isao je mali pulski festival kao i mini fest po bioskopima... bioskop je bio u tad u zimskim terminima od 17 i 19, a leti od 18 i 20h. Kod nas je filmove iz Morava filma donosio Marjan koji je i zimi isao u raskopcanoj kosulji, pod jakom dozom crven kao paprika, a karte je cepao Švićko, nas pet šest klinaca pravimo gužvu i umuvamo mu žute pare onako od 20-50 para samo da se provuku dvojica a jednom cepa kartu, celu ili mu okreneš drugu stranu, prosečenu za kupon. To su bile smeške ako te uhvati.... 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelia Posted February 18, 2022 Share Posted February 18, 2022 4 hours ago, Kronostime said: Lee Cooper su se `80ih prodavale u prodavnicama "Beko". Ta reklama. e jbga da sam znala da se prodaju u Beku...ali ja sam imala original 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJORDJE Posted February 18, 2022 Share Posted February 18, 2022 4 hours ago, Constantin said: Ja sam morao da kupim knjigu "Godine raspleta"....a vi ? Tehnika je bila sledeća...bez ikakvog pitanja i saglasnosti, odbili od plate, doneli knjige, podelili...potpiši ovde, drž.... Pa kada nisi hteo da uplatis zajam, oni ti prodali knjigu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted February 18, 2022 Share Posted February 18, 2022 Pa kada nisi hteo da uplatis zajam, oni ti prodali knjigu. A i to sam morao....cela jedna plata je otišla, mislim da tako beše, za privredni preporod Srbije...da li beše na rate ili kako, zaboravio sam, ali...uredno je izmireno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janne240 Posted February 18, 2022 Share Posted February 18, 2022 (edited) Zajam za Srbiju je bio u vreme uspona Slobinog, bio sam u vojsci tad. Siguran sam da je i Edo Peci imao istu provalu i da je to bio radio prenos. Ovakav radio bukvalno isti imali smo u to vreme u jednosobnom stanu. Edited February 18, 2022 by Janne240 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_Vasa Posted February 18, 2022 Share Posted February 18, 2022 Da li je tačno da je neko od sportskih komentatora jednom odvalio „Upravo protiče devedeseti vinjak, ovaj, minut utakmice...” ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJORDJE Posted February 18, 2022 Share Posted February 18, 2022 5 minutes ago, Constantin said: 9 minutes ago, DJORDJE said: Pa kada nisi hteo da uplatis zajam, oni ti prodali knjigu. A i to sam morao....cela jedna plata je otišla, mislim da tako beše, za privredni preporod Srbije...da li beše na rate ili kako, zaboravio sam, ali...uredno je izmireno. U pa vi ste bas bili darezljivi. Kod mene je prvo bilo dobrovoljno, a posto skoro niko nije uplatio, donesena je odluka da se kolektivno uplati 10% od plate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted February 18, 2022 Share Posted February 18, 2022 4 minutes ago, DJ_Vasa said: Da li je tačno da je neko od sportskih komentatora jednom odvalio „Upravo protiče devedeseti vinjak, ovaj, minut utakmice...” ? To je mogao samo Milojko Pantic da odvali. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janne240 Posted February 18, 2022 Share Posted February 18, 2022 Možda da odvali Milojko, al da napravi samo Vladanko 😄 Ne znam Petar Lazović taj nije lupetao mnogo...ni malo, redovno je prenosio utakmice sa Čaira. Mihajlo Popovski i Sead Hadžijahić TV Sarajevo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts