Golijat Posted September 8, 2019 Share Posted September 8, 2019 Nadam se da ce Salo nauciti nesto iz ovoga... Spanci apsolutno zasluzeno dobili ovo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted September 8, 2019 Share Posted September 8, 2019 Idemo dalje.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted September 8, 2019 Share Posted September 8, 2019 1 minute ago, jim9 said: Da sam na mestu Milutinova spakovao bih se i otišao kući Sent from my Mi 9T using Tapatalk Možda da odeš sa foruma na dan-dva? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted September 8, 2019 Share Posted September 8, 2019 1 minute ago, Stondisha said: Fali nam plej ko leba. Fali nam neko da se pobije i pokaže da ima muda. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted September 8, 2019 Share Posted September 8, 2019 Sramna igra i stav. Djordjevic konstantno u raskoraku sa desavanjima na parketu. Bogdanu kapa dolje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZnajJova Posted September 8, 2019 Share Posted September 8, 2019 Guduric...siroka ramena, al mooda bas malena. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted September 8, 2019 Share Posted September 8, 2019 Nikad ranije nisam reč rekao za Đorđevića i utakmice koje je vodio, ali ovo danas je katastrofalno. Da ga toliko razbije Skariolo da se sav crveni. Igra mu amater Raduljica kad jurimo rezultat, koji ne može da uhvati skok niti da pogodi zicer. Gudurić mu se radpada, Bjelica takođe, on ništa da preduzme. Jokić dečko van svoje pozicije, ispizdi zbog sudija, a ovaj sedi i drži se za glavu. Igra nam se zasniva na Bogdanoviću. Plašio sam se ovoga iskreno. Ne leži nam uloga favorita. Biće teško sad. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted September 8, 2019 Share Posted September 8, 2019 Znachi usa u 1/2Sent from my SM-G965U using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
GlennGould Posted September 8, 2019 Share Posted September 8, 2019 Just now, Laki21 said: Fali nam neko da se pobije i pokaže da ima muda. To, ili malo više inteligencije (a manje sujete) sa klupe. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fantasy Fantasy Posted September 8, 2019 Share Posted September 8, 2019 (edited) Kakva šansa za finale je propuštena. Šteta. Mrzni Španci u finalu. Ajde kući, bjež' ....... Edited September 8, 2019 by Fantasy Fantasy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted September 8, 2019 Share Posted September 8, 2019 1 minute ago, Squabbit said: Znachi usa u 1/2 Sent from my SM-G965U using Tapatalk Ako prođu Australiju/Francusku, biće im jako čupavo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vredni mrav Posted September 8, 2019 Share Posted September 8, 2019 3 minutes ago, Kastel said: Guduric ne sme da igra vise ni minut na ovom prvenstvu. Dosta je bilo. Pa da ionako imako cak 4 beka 😂 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted September 8, 2019 Share Posted September 8, 2019 Bricky pokazao klasu spakovao Jovica u dzep 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mvasic Posted September 8, 2019 Share Posted September 8, 2019 Prvo Argentina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bejbl Posted September 8, 2019 Share Posted September 8, 2019 Treba zaboraviti ovu utakmicu. Lepo kaže Kešelj. A i trebao nam je ovaj šamar. Očekivao sam ga i pisao o tome. Urnisali su nas drugu četvrtinu i to je presudilo. Potpuno smo zapustili odbranu, usled utakmica sa ekipama koje ne znaju ništa sem šutati za tri poena. Gudurić, mislim stvarno...Može centrala jednom da pogreši, ali da profesionalac tri puta na prvenstvu maši onakve zicere, to je stvarno za neveru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kastel Posted September 8, 2019 Share Posted September 8, 2019 4 minutes ago, Vredni mrav said: Pa da ionako imako cak 4 beka 😂 Brate nisam ja poveo jednog beka na prvenstvo pa da razmišljam o tome. Neka mu sada taj jedan bek igra 40 minuta. I takav je korisniji od Gudurića Link to comment Share on other sites More sharing options...
vepar Posted September 8, 2019 Share Posted September 8, 2019 O ovome sam pisao pre utakmice... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Casaubon Posted September 8, 2019 Share Posted September 8, 2019 (edited) Ovo je bila najbitnija utakmica na prvenstvu. Spanci sad imaju otvoren put do finala. Nama je cetvrtfinale kraj. Argentina igra odlicno, i nasi bekovi ce opet biti na velikoj probi. A sa USA u nekom iskljucivo teoretskom polufinalu, daj da se ne zafrkavamo - danasnja utakmica pokazuje da tu nemamo sta da trazimo. Edited September 8, 2019 by Casaubon 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted September 8, 2019 Share Posted September 8, 2019 Daj ne gubi se, jači smo od Argentine 20 razlike 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted September 8, 2019 Share Posted September 8, 2019 4 minutes ago, Mile1 said: Bricky pokazao klasu spakovao Jovica u dzep To bese onaj sto nema pojma ? A u NBA igra startera godinama jer se uglavnom tamo igraju rekreativne utakmice. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Casaubon Posted September 8, 2019 Share Posted September 8, 2019 Just now, Marvin said: Daj ne gubi se, jači smo od Argentine 20 razlike Mislim da smo i ove sakate Spance sa istim potcenjivanjem gledali pre danasnje samarcine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drgnk Posted September 8, 2019 Share Posted September 8, 2019 Bez poboljšanja napadačke igre Gudurića i Lučića, nema šta da tražimo u nastavku prvenstva. Mislim ipak da to nećemo dočekati što se tiče prvopomenutog, jer će posle ove utakmice verovatno ostati u dubokom kanalu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
City Posted September 8, 2019 Share Posted September 8, 2019 Poslije dizanja u nebesa sad cemo da ih napusavamo kao najgore. Kakvi smo - jos nam je i dobro. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted September 8, 2019 Share Posted September 8, 2019 (edited) Mislim da je razlika u kvalitetu očigledna @Casaubon Edited September 8, 2019 by Marvin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted September 8, 2019 Share Posted September 8, 2019 (edited) ako su nam nešto španci apsolutno poništili ...to je brza tranzicija lopte i veliki broj asistencija...tri trojke su samo posledica. kada smo na kraju sabrali odbranu i ubrzali protok igrači sa klupe koji su slabije markirani omašili su najmanje 6-7 zicera. nadao sam se da ću pre penzije imati priliku da gledam kako peglamo špance sa bar jednim Gasolom...ali toliko o tome. Edited September 8, 2019 by Wingwalker Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts