Cavani Posted September 8, 2019 Share Posted September 8, 2019 Najgore od svega je sto ova ekipa i ne deluje kao da moze da se pobije, ne mirisemo na plej of ekipu. Igramo svoju procutanu arhaicnu kosarku bez plana B, ako prodje prodje. Fali neko da povuce sa borbom, citaj Kalina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted September 8, 2019 Share Posted September 8, 2019 Jos bismo i ispali da su Italijani dobili juce.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted September 8, 2019 Share Posted September 8, 2019 Šta je ovaj sad dosudio sa 2 sekunde zakašnjenja Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted September 8, 2019 Share Posted September 8, 2019 8 minutes ago, zoe Bg said: Pa ovo je moralo da se desi, Jokara je preprzenica. Naravno, a sa ona koji su to videli unapred cemo se sprdati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted September 8, 2019 Share Posted September 8, 2019 Neverovatno mi je da Sale nema plan B, kada utakmice krenu u ovakvom kontra ritmu. Suviše prećutno to posmatra sa strane. Barem se nadam. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MistoBz Posted September 8, 2019 Share Posted September 8, 2019 ahahhahahaa kakve izgubljene lopte na nivou kadeta Link to comment Share on other sites More sharing options...
ИEsA IlIC Posted September 8, 2019 Share Posted September 8, 2019 19 minutes ago, ИEsA IlIC said: i pocele, ljuj dve, rubio jbni dve i gomez i ribas po jednu. 6 komada. ovo je zajeban rez, ne smemo dopustiti da sad naprave opet neku seriju jer moze otici tekma ako odu na 10-15 razlike kao sto rekoh. ali zasto nema to na -12, na -18, nista? wtf? salo lagano pusta tekmu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted September 8, 2019 Share Posted September 8, 2019 (edited) Neće lažni Jason Williams da izađe iz Vasilija pa daebeoca. Edited September 8, 2019 by Wingwalker Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted September 8, 2019 Share Posted September 8, 2019 2 minutes ago, LayupFromTheMidget said: A sto je u Denveru frustiran? Ove godine ga je isto ovako izbacio Tony brothers kada je protiv Indijane imao 2 tehnicke za 5 sek. Decko ima neke Darko Milicic momente Pa i jeste przenica, zato ga je i lakse izbaciti iz takta kad ne igra svoju igru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mvasic Posted September 8, 2019 Share Posted September 8, 2019 Ne seri Ma hajde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liska Manjina Posted September 8, 2019 Share Posted September 8, 2019 Da uči od Skariola! Nema zajebancije, odmah se momentum prekida tajmom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kastel Posted September 8, 2019 Share Posted September 8, 2019 Čini mi se da mi bolje delujemo iz pozicije underdoga. Kao da nas pritisak ubi. Imam utisak da bi smo ih sledecu oplevili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Casaubon Posted September 8, 2019 Share Posted September 8, 2019 (edited) Umesto na rutinske poljake, idemo na cetvrtfinale sa Argentinom koja je bukvalno preslikana Spanija 😄 Ajme... Je l nam ovaj poraz donosi USA u nekom slucajnom polufinalu, ako nekim cudom dobijemo Argentinu? Edited September 8, 2019 by Casaubon Link to comment Share on other sites More sharing options...
MistoBz Posted September 8, 2019 Share Posted September 8, 2019 (edited) 1 minute ago, Kastel said: Čini mi se da mi bolje delujemo iz pozicije underdoga. Kao da nas pritisak ubi. Imam utisak da bi smo ih sledecu oplevili. MI spance da dobijemo nikad. jednostavno ljudi igraju za reprezentaciju,uvek napaljeni. mi smo picajzle uplasene Argentina ce nas dobiti lagano. Djordjevic moze lagano u Virtus.Nek se uci tamo. Danilovic ostavka Edited September 8, 2019 by MistoBz 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted September 8, 2019 Share Posted September 8, 2019 1 minute ago, Cavani said: Najgore od svega je sto ova ekipa i ne deluje kao da moze da se pobije, ne mirisemo na plej of ekipu. Igramo svoju procutanu arhaicnu kosarku bez plana B, ako prodje prodje. Fali neko da povuce sa borbom, citaj Kalina. Naravno da fali, ali je to izgleda tabu tema jer je tako Sale odlucio. U dva dana dva pacerizma selektorska na terenu. Juce fudbal, danas kosarka. Ako, samo neka nam Spanci nabijaju nove komplekse. A svakog leta smo racunali koliko godina imaju Gasol, Navaro i drustvo, kada ce u penziju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted September 8, 2019 Share Posted September 8, 2019 Jebote Bjelice... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted September 8, 2019 Share Posted September 8, 2019 propali smo ko muda kroz busne gace ali barem je jos jednom demistifikovan i razbijen gospodin sujeta koji mora jos puno da radi na sebi, zajahao je repku u kojoj ima vise talenta nego 2001. i 2002. ali posto zivi u 89-toj ne zna sta da radi sa najboljim centrom na svetu, da li jos neko u bilo kojoj ligi na svetu mlati qrac sa twin tower petorkama u 2019. godini 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kastel Posted September 8, 2019 Share Posted September 8, 2019 Što ne najgore ima još dosta da se igra, a naši se ponašaju kao da je meč odavno gotov Bjelica nastavlja da dominira Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted September 8, 2019 Share Posted September 8, 2019 Mi ne znamo da igramo kada nas biju i tačka. To se pokazuje već ko zna koji put. Najviše sam danas popizdeo na Bjelicu. Hladnokrvan a kanali nas sve vreme... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted September 8, 2019 Share Posted September 8, 2019 9 minutes ago, realno *w said: Ne nego samo tehničku, a tehnička i namerna su isključenje. Послато са SM-A530F помоћу Тапатока Kao što rekoh, to mu svirao. Tek sad skontah šta pişeš, zaboravio namernu što je imao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted September 8, 2019 Share Posted September 8, 2019 Just now, MistoBz said: MI spance da dobijemo nikad. jednostavno ljudi igraju za reprezentaciju,uvek napaljeni. mi smo picajzle uplasene ucitavate previse iz ovoga danas vrlo je prosto - sujeta rastavljen na delice...sve ostalo je samo posledica Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted September 8, 2019 Share Posted September 8, 2019 4 minutes ago, Stondisha said: Da to sam zaboravio, al to mu je sudio 🙂 nije, samo tehničku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted September 8, 2019 Share Posted September 8, 2019 Sta treba da se jebeno desi da Bogdan ne igra sam protiv svih prvenstvo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted September 8, 2019 Share Posted September 8, 2019 Najlakse je hebati Saloa sujetu, ali i ova utakmica pokazuje koliko malo zaista kvalitetnih igraca imamo. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted September 8, 2019 Share Posted September 8, 2019 Vadi bre Bjelicu napolje u pičku lepu materinu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts